Mamici,nemamici,burtici - jud Hd(4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

PUP FETELE!ajunsaram acsa cu bine si am pus cateva pozici noi din vacanta la albumul lui Rudy.Promit pozici mai multe curand.Fug la bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Deliuta, ti-am vazut pozicile, foarte frumoase...si ce frumusel si marisor e Rudy...o dulceata de baietel. De abia astept sa veniti in Deva sa ne intalnim.
Intr-una din pozele tale din album, am vazut niste poze cu o doamna care seamana foarte bine cu o cunostinta de a mea; este oare d-na Floca - nu mai stiu prenumele-? Daca da, tipa mi-a fost profa de biologie prin scoala generala si ne mai intalneam pe la aerobic...sau poate o confund .

Mai restul fetelor, voi ce mai ziceti?

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Mika,intr-adevar e cine crezi tu.A fost si profa mea de bio in generala si am tinut legatura.Ce mica-i lumea!

Corina,ce fac printesele ?vreau pozici!!!
Rachel,iar chiulesti?Ce ne mai spui de Albert?Ce nazdravanii mai face?Ai pozici recente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

suntem si noi pe aici...

Iulia e bine, plangaciosa putin cred ca incep sa ne supere gingiile, si mai avem si fff putin amigdalele inflamate aa ca mai tot timpul cu ea.

Deliuta ai o splendoare de copilas sa-ti traiasca, ce zici ne incuscrim ca nici fiimea nu-i de lepadat?

mi-ka ce faci? symaco ce fec fetele?

PUPICI de la NOI

IULIA BUBULINA

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

fetele va dau o caruta de ca scuza ca nu am mai scris,din pacate nici acu nu pot.Carla e in brate,sybille si ea..poate mai incolo!

Mergi la inceput

Miha,e dulce si haioasa foc Iulia.Sa ne traiasca,tie fata mie....nora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Felicitari pe Carla, Symaco!

www.poultrynet.it/web/fantasy_gif/Fiori%20e%20Piante/Globi%20Floreali/gl64.gif" target="_blank">click-pt tine

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delia21
Rachel,iar chiulesti?Ce ne mai spui de Albert?Ce nazdravanii mai face?Ai pozici recente?

Scuzati lipsa.
Delia, mai intra si tu pe mess, sa vezi poze, ca am dar nu le mai pun pe net.

Mergi la inceput

www.poultrynet.it/web/fantasy_gif/Fiori%20e%20Piante/Fiori/10.gif" target="_blank">click-pt voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

DELIA pupici. Sper sa ne vedem cand vii in tara...

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput