Super poznasi de iulie-august 2004 (163)
Raspunsuri - Pagina 13

roxanaz spune:
roxanaz spune:
 hehehe Carmen io cred ca ai trecut deja de faza cu glontu. asa ca....eu repet - sa o tina tot asa!
Dario ce ai cu fata? pai bea 540 ml pe zi - ceea ce e mai mult decat ok la varsta lor. Patrick nu bea mai multe de 400ml pe zi - din biberon ca din cana cu cioc nu bea decat apa si suc. sau n-am inteles io.....adica iti faci deja griji ca nu o sa mai bea tot atata peste 3 ani?
Kro ce mai, cumnata ta are manutze de aur! iar design-ul tau nu e mai prejos...v-ati gandit la o afacere?

szivarvany spune:
szivarvany spune:
 Da, Roxa ... adica e mai important sa bea lapte cu bibe precum bebelusii, decat sa bea laptic precum omu`mare, dar mai putin ... gresesc oare ? CE e mai important la 1 an juma` ? As vrea sa mergem asa pana la 2 ani, ca si`asa ati vazut cum aratam.

pentru raspunsuri !
 pentru raspunsuri !
Daria &  Giulia (2004 08 16)
Giulia (2004 08 16) Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
 Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
 Supercopiii iulie/august 2004
 Supercopiii iulie/august 2004

mitzura spune:
mitzura spune:
 Am uitat...
Pt Vrabiuta, poti sa-mi mai spui o data titlul acelui film, ca ma uitat sa-mi notez atunci si nu pot sa-l caut...

roberta04 spune:
roberta04 spune:
 De prin nameti, scoatem si noi capul ca sa va salutam! E o vreme de decembrie afara de-ti vine sa mori!
Noi am fost la tara in week-end-ul asta, acolo am stat in casa, bien sur, dar macar am mai avut dadace la dispozitie. In schimb, de atata joaca cu doi pisoi, a dormit copilul noaptea trecuta 13 ore! 
Raportez si eu copil mucos, ma termina cu mucii astia, la el raceala se manifesta doar prin muci la greu si care trec dupa o luna.
Vrabiuto, am vazut scumpetea ta, superbe pozele!
Pako, faza cu saltelele mi se pare desteapta, noi chiar ne gandeam la un moment dat sa dormim pe salteaua de la pat, sa scoatem cadrul, mai ales ca Matei are bunul obicei de a alerga in picioare pe at si a cazut deja de doua ori!
CARMEN, bafta in continuare cu papatul, sa o tina tot asa!
Fetele, voi ati facut vreo analiza la copii sa vedeti cum stau cu calciul? Va intreb pentru ca acum un an i-am facut lui Matei (la cererea dr. pediatre), radiografie de pumn si a iesit foarte bine Dar i-a aparut pentru a doua oara o pata alba pe o unghie si nu stiu daca-i semn de lipsa de calciu. In plus, am observat ca in palma stanga i se jupeste un pic pielea si nu-mi dau seama de la ce!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

amironeanu spune:
amironeanu spune:
 SALUT!
Vad triplu de cita treaba am, dar tot vreau sa va salut. Vazut 3 frumuseti (Giulia, Lia si Bianca - care a crescut tare mult, nu o mai vazusem de mult), le pupacim cu drag.
Stefi bea, din biberon, cite 200 ml dimineata pe la 6 si seara inainte de culcare. Au fost vreo 2 dimineati cand nu s-a sculat dupa lapte, dar cand s-a trezit de-a binelea nu a mai vrut lapte nici din cana, nici din biberon, chiar daca ea bea apa, ceai, suc din orice (cana, pahar, sticla, cu paiul, etc). Asa ca eu nu am de gand sa renunt la biberoanele de lapte deocamdata.
Simona, bine ai revenit, te mai asteptam.
Adema, foarte scurta este in ultimul timp. Poze noi nu mai aveti?
Carolina, si mie mi-ai transmis din emotia ta. Poze de la recitalul de balet nu ai?
Roxana, super reteta de pizza, saru-mana! Bun, la mine 100 ml+50 ml fac 250 ml de apa, dar in cele din urma m-am prins si am mai pus apa si aluatul a iesit OK. Daca vreau sa fac aluatul de cu seara il pun la congelator si a doua zi il scot si il las la crescut sau cum pot face?
Gabi, si eu vreau primavara!!!!!!!! Plus ca noi a fost viscol si acum avem si o tona de zapada
Am inceput mesajul la 2, reusesc sa-l trimit abia la 3, deci daca nu dau semne de viata saptamana asta sa stiti ca mi-am tras un glont de prea multa treaba

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
  Stefi mica-mica  si  Stefi - mica www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare 

pako spune:
pako spune:
 Buna
Kro,pentru un amatorist sunt super meseriase costumasele.
Mai, voi o tineti dintr-o activitate in alta...bravo voua!
SimonaR,cum mai doarme David?
Daria, noi nu mai bem lapte decat dimineata -150-180ml din biberon.Si in timpul zilei mai bea suc sau ceai si apa in jur de 30 ml....astea sunt lichidele noastre....
Roberta, asa si noi...cand suntem raciti avem numai muci(luna ianuarie asa am tinut-o)Dar zic, bine asa!sa nu fie altele mai rele.
Noi nu i-am facut nici un fel de analize dar cum ajungem in tara vrem sa-i facem pentru calciu ca am avut ceva probleme cu dislocarea manutelor.

roxanaz spune:
roxanaz spune:
 Andreea imi pare bine ca iti palce reteta - daca faci aluatul de seara il pui la frigi si il scoti cu vreo 2 ore inainte, sa aiba timp sa isi revina. n-am priceput deloc aia cu 100+50....am facut vreo greseala? ca o modific sa nu mai induc in eroare lumile!

Adema spune:
Adema spune:
 amironeanu, sunt "foarte scurta in ultimul timp" ca nu prea ma mai apropii de computer.Si din cauza de mai multe "plimbari", si din cauza de copil care nu poate fi scapat din ochi nici o secunda! Oricum, daca observati si voi, cel mai mult scrieti aici cele care aveti job  ...
...
Poze nu am mai pus, dar promit sa rezolv si capitolul asta! Ca sa ma treceti clasa
La noi s-a potolit vijelia, dar e innorat si urat si trist afara! Nu stiu cand o mai veni si primavara adevarata! Parca vad ca apare direct vara si ne vaitam de cald!
Va trimitem cate un pupic la fiecare!
Adema&Codrut

carmenp spune:
carmenp spune:
 hehehe, din seria "sinucigasele di la ieshi"...
quote:
Originally posted by amironeanu
SALUT!
Am inceput mesajul la 2, reusesc sa-l trimit abia la 3, deci daca nu dau semne de viata saptamana asta sa stiti ca mi-am tras un glont de prea multa treaba
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - micawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Simona R. spune:
Simona R. spune:
 Buna ziua!
Merci ,fetelor,pt..."reprimire"!
Da,Roxana,David si-a dat drumul la vorbit,este asa de distractiv;mamaia care sta cu el ii zice intr-una "cum le stii tu pe toate ca un batran".....
Felicia...sunt nopti cand nu se trezeste deloc si nopti in care se trezeste,dar se duce unul din noi la el in camera(in continuare noi dormim in sufra si el in dormitor in patut) si il adoarme la loc;se trezeste si vede ca e singur si il apuca plansul.
La servici e bine,imi place si daca vreti sa stiti ma bucur ca am inceput ;e mai simplu sa stau la servici juma de zi si ceallata juma acasa ,decat atunci cand stateam toata ziua cu el.
Poate ati vorbit deja ,dar sunt si eu curioasa daca e cineva care a reusit sa scape de pampers?
Ieri cana am scris am apucat sa citest o pagina si vazusem ca pana si Ilinca manca mancare pasata cu furculita si ma gandaeam ca noi am ramas in acelasi stadiu cu mancatul(parca accepta ceva mai multe feluri dar tot pasate);stati ca mint...la masa de la ora sase reusesc sa-i dau un sandwich ,ceea ce acum trei luni era exclus(nu va imaginati ca ar manca paine cu orice..nu..doar anumite feluri de branza accepta pe painea aia care e taiata fooooarte subtire)
Nu ma plang ca nici nu am facut prea mari eforturi ;am incercat eu de cateva ori dar da sa vomite si am lasat-o asa...las' ca pana la 18 o sa manance...
va pup....
http://community.webshots.com/user/simonarida