Super poznasi de iulie-august 2004 (163)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

neata!
Revin ca acum am ceva treaba..pt Adela..eu am vazut documentarul recomandat de Marcela..What the "Bleep" Do We Know? .....super!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara fetele si de aici de tare departe. Eu ca de obicei lunea mor de somn, caci aseara la ora 2.30 ma apucase vorbitul pe messenger cu fratele meu. De daca nu prea ne batem cap in cap cu fusele orare.
Noi suntem bine, adica mandra e okay, o innebuneste pe mamaie. are saraca maica-mea toate dulapurile, butoanele lipite cu scoci, si tot mai gaseste smechera cate ceva de desfacut sau butonat. A si bineinteles ca suntem foarte fudula. Am furat trusa de machiaj a verisoarei (nepoata mea) si s-a boit toata , pe ochi, pe nas pe urechi,pana si in par era aurie, albastra sau verde. Pacat ca maica-mea nu ia facut o poza...ca banuiesc ca tare hazlie era. Si ne plac parfumurile si cremele, asa ca banuiesc ca va fi tare cocheta. A si am primit un filmulet in care il legana pe nepotul cel mic de numai o luna, cantandu-i "aaa, aaaa, aaaa".

Pupici si sanatate multa tuturor.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Io la munca acilea ca orbetele, acum stau si eu la calculator pe ziua de azi, cred ca fac asta ca sa uit ca mi-e dor de Botosh...
Evident...nu am apucat sa citesc nimic...:))
In weekend am colindat prin Darmstadt si nu numai...in special ca sa-i iau mandrei jucarii, ca tot ma jurasem ca in afara de cortul cumparat de Felicia nu iau nimic...hehehe
Am vazut familia de pasari migratoare....adica m-am intalnit cu pako....hehehe....Felicia arata tare bine iar Andreea e o dulceata...si zice ardei....hehehe

Liliana....super faza cu fardurile si cu adelutza leganand la bebe mic....cred ca era o dulce...

Io vreau acasa....m-am cam saturat de munca...:)
Papadico, cum stai?!
Pup voios, seara excelenta sa aveti...mie cred ca imi urez spor la munca in continuare...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Liliana...pupici pt cocheta mica!
Crstalinule...asa noaptea muncesti?
Carolina....vreau poze de la balet!Voi faceti atitea activitati pt ca vreti sau asa este programul la gradi? Super rochitele!
Simona R....la cit mai multe nopti dormite!
Daria,....bea lapte mai mult decit majoritatea celorlatli copii! Tu ai facut parca si analize de singe...Deci ...relax......

a inebunit vremea....a nins la San Francisco!

Mergi la inceput

"neste pozne":

http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/album?.dir=/b1c7&.src=ph&.tok=phHdFjEBJQNACp4F

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonsoar!
Va pupu dulce. Vazut poze de fetitze, care mai de care mai frumoase. Io va declar de acum ca nu ma mai uit la poze cu fete pana nu fac si io una!
Olivia, sanatate in doi (si tie si marmotei)!
Carmen, felicitari pentru evoutia la mancare! Acus' - acus' iti spune fata ce sa-i mai gatesti...
Adema, o sa-si dea Codrut drumu la vorba si apoi o sa te intrebi cum se opreste...
Cristalule, spor la munci si uite o floricica sa iti alini dorul de Botosh.
Liliana, pupe si tie de dor de Adela
Daria, Vicu bea cu bibele laptele, pentru ca inca il asociaza cu somnul. Bea cam 600 ml in 2 transe. Despre bulane, stai calma. La ultimul control, dok ofta si caina: "tot slabut, tot slabut" Si ca sa rezolve ea problema asta (a cui problema???) mi-a prescris Liv52 3 luni de zile. Cica sa creasca apetitul cupilului. Norok ca o zis tac'su ca nu tot ce scrie pe reteta se si cumpara...

Io astept primavara... Asa poate scap de depresii si de termene de predare... Si de 3 noi proiecte in acelasi timp... si de... offf, offf, mai, mai, m-am dezobisnuit de ritmul asta de munca...

Asaaaa, despre Vicu: e la capitolul "sarituri in cap de pe canapea" si "saritul in pat, palpitatii la parinti"... Io albesc in curand... asta daca n=oi fi deja alba sub vopsea Capitolul "mancat in w/e" e in acelasi stadiu de compozitie: am chef, mananc, nu... fac greva foamei si ma distrez sa o vad pe mami asa:

Va pup si va doresc o saptamana implinita... Io nu cred ca mai apuc sa intru...

de la ocupata-depresata si cupilu atomix

Mergi la inceput

Dana..soer sa mai intri pe la noi...sa mai scapi din depresia data de munca:))) Liv 52 este hepatoprotector dar se recomanda si pt crestera apetitului....si este pe baza de plante...dar voi stiti cel mai bine daca are nevoie de stimulent sau nu

Cramencita...ai supravietuit?
Anca cum a fost prima zi?
Eliza cum mai sinteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Monica, hahaha...ce mi-a placut asta cu "familia de pasari calatoare".Da, pai ardei a fost singurul cuvant spus cand ne-am vazut...in rest a stat mutulica si se invartea printr-e jucariile Emei.

SimonaR, imi place ca sunteti perseverenti cu dormitul piticului.
Olivia, vazut scumpete de baiat...e tare dulce...
Liliana, am zambit cand am citit ce poate face micuta ta...pupici

Roller, hehe..si la noi sariturile sunt la ordinea zilei....mai da ea cu capul de perete dar tot nu se potoleste....

Va pup....ma duc sa iau un dolormin migrene(sper sa-mi treaca in noaptea asta ca altfel maine bolesc) si ma bag in pat langa pitica....noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor...mor de somn totusi m-am gandit sa va sriu 2 vorbe...

inainte sa-l pun la nani pe Serban, ne-am uitat amandoi la pozicile lui Luca (pui de kim) si Serban l-a aratat cu degetelul si a spui "nini bebe" si radea la fiecare

maimutzica mea incepe sa repete cam tot ce spunem noi ... ma rog, incearca...intrebarea zilei e "cum te cheama" si el are 3 variante: "Ban", "Bai" sau "Bam" e bine oricum

acu seara a fost mai rau si i l-am luat pe bebe Oac si a inceput sa urle dupa el "Oaca" "Oaca" ce m-am distrat...i l-am adus inapoi sa doarma cu el, si sa vedeti ce l-a mai iubit, pana cand au adormit impreuna

va las aici ca-mi pica okii in gura si nu vreau sa mai aberez...

Ce e cu Lia de n-am mai vazut-o de-o vreme?

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, `poi la cum doarme lucaciu cu capu` pe anatomie si se se uita la stetoscop sigur va calca pe urme... in pozele alea, sotul tau chiar il consulta? intreb ca ilinca se frasuie de numa` numa` cind e consultata

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput