Super poznasi de iulie-august 2004 (163)
Raspunsuri - Pagina 12

carmenp spune:
carmenp spune:
 daria, dimineata  si seara bea cite 250ml/lapte cu cereale
ieri mi-am vazut visu` cu okii, ilinca cerind mincare si mincind cu lingurita asa frumoooss, gura larg deschisa, nu va mai zic ca intinde mina dupa mincare iar io ii dau orice imi cere, ptiu!
Carmen,Ilinca&Ionut 
tzucurei de tzucurei 1,  2,   3

alice2004 spune:
alice2004 spune:
 Helooou ! Cine zicea ca vine primavara ???? Aici e o vreme nashpa rau, bate un alizeu si ploua ca-n octombrie ! Asa ca ioc iesit afara azi !
 Asa ca ioc iesit afara azi !
Daria, mama, de ce benga ? Care-i baiul ? ? Uite, Andrei nu vrea neam sa invete sa bea din cana, de cite ori am incercat a fost far de succes, asa ca tot cu bibele serveste si laptele (cam 120-140 ml dimineata si 240 seara) si apa sau sucul sau ceaiul ... cind o vrea el sa bea din cana, atunci o sa bea, ca io nu ma mai stresez !
Vazut si eu bulanase de fetitze dulci, pupici multi !

Felicia, sa stapiniti sanatosi noua  !!!
 !!!
Roxa, 16 bazine ? Wow !!!!
Simona, bine ai revenit !
Adema, pupici lui Codrut cel mincacios si iubitor !
 Cit despre vorbit si olita, Andrei e la capitolul acesta in acelasi stadiu ca si Codrut ! O veni si timpul cind or sa isi dea drumul la turuit si o sa invete ce-i si cu olita, sint sigura !
 Cit despre vorbit si olita, Andrei e la capitolul acesta in acelasi stadiu ca si Codrut ! O veni si timpul cind or sa isi dea drumul la turuit si o sa invete ce-i si cu olita, sint sigura !
Io-s pe aici, mai citesc de pe DC ... si va doresc un sfirsit de duminica linistit !
Alice si Andrei
 Andrei 
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

kim222 spune:
kim222 spune:
 buna dimineata...ca-n curind se crapa de ziua la voi...
Noi sintem binisor...Carmen, Roxi..multumim de intrebare...
Eu azi sint la ultimul antibiotic...Luca deja este a 6-a zi..Muci mai avem...tusea cind sa zic ca s-a dus...azi noapte a facut o criza de citeva minute.. si m-a descumpanit putin...
 si m-a descumpanit putin... si bate vintul de -ti vine s-o tai unde vezi cu ochii...Asa ca nu avem de ales..si ne plimbam in mall si chelutim bani
 si bate vintul de -ti vine s-o tai unde vezi cu ochii...Asa ca nu avem de ales..si ne plimbam in mall si chelutim bani ..m-am intolit!!
..m-am intolit!!
fata verde...bine ai revenit! 16 bazine zici? Eu zic..wow!
Daria vazut bulanele...manechin scrie pe ele! Noi bem din sippy cup 270 ml dimineata la sculare...asa timp de vreo ora...si la cina...in jur de 150 ml...La culcare nu mai bem!
Simona...am tot intrebat de tine..pina am renuntat!
Felicia felicitari pt  !
!
Alice bine ai revenit, cu baterii incarcate si far' de cerc
Marcela..vazut si bulanasele voastre..super! Luca pare tare slab uitindu-ma la copii vostrii...ori a crescu f. mult in inaltime..abia astept marti!
Carmen..super! Ma bucur tare...si felicitari pentru rabdare!
Ne auzim mai tirziu...pe seara...

roxanaz spune:
roxanaz spune:
 neatza buna
Carmen wow asta da realizare! sa o tina tot asa Ilinca....de aia nu vroiai tu sa zici nimic, sa nu o deoki!
si aici a plouat ieri cu galeata.....asa ca am fost in mall la bile cum zice nicole.....distractie mare, copii, urlete, ce mai, ca la nebuni.
Olivia imi pare bine ca sunteti ok....probabil accesul ala de tuse a fost ceva accidental si sper sa nu se mai repete!
Simona R bine ai revenit! vad ca si David si-a dat drumul la vorbit, felicitari! cum e la munca?
vazut fete frumusele si bulanase aidoma. 
tre sa ma apuc de treaba.....o saptamana frumoasa tuturor!

kro spune:
kro spune:
 'Neata si de la noi !
Olivia  vesti bune...lasa ca in curand o sa treaca de tot. Sa porti sanatoasa ce ti-ai luat...Vezi ca si vremea rea  e buna la ceva
 vesti bune...lasa ca in curand o sa treaca de tot. Sa porti sanatoasa ce ti-ai luat...Vezi ca si vremea rea  e buna la ceva  ...Si la noi e tot asa cum ai descris si tu...o vreme de tot rahatu'...mai ca nu-mi venea sa o trimit pe Feli la gradinita...Iar eu trebuie sa plec la shopping ca maine e ziua unei colege de-a Feliciei si trebuie sa iau cadou
...Si la noi e tot asa cum ai descris si tu...o vreme de tot rahatu'...mai ca nu-mi venea sa o trimit pe Feli la gradinita...Iar eu trebuie sa plec la shopping ca maine e ziua unei colege de-a Feliciei si trebuie sa iau cadou  ...
...
Si ca ma intrebati(tu si Pako) de rochitele Feliciei...nu le cumpar...le face cumnata mea...eu vin cu ideile si ea le pune in practica...E priceputa, nu ?...Si nici macar nu e de meserie ...
Ieri am avut primul spectacol de balet...mama ce emotii pe ea inainte sa urce pe scena...si ce emotii pe mine cand era pe scena...imi tremurau mainile de nici aparatul nu putem sa il mai tin si aproape ca mi-au dat lacrimile...
Pako...felicitari pt. noua masina...s-o stapaniti sanatosi...
SimonaR...bine ai reveni...Te asteptam mai des...Pupici lui David Malio 
Adema...bun venit si tie...Asa da, sa tot vii cu vesti bune..
Carmen...felicitari...
Daria...eu am renuntat sa mai masor laptele pe care il bea Alessia ca sa nu dau in benga, vorba ta...Ea mai consuma lapte doar dimineata, cu cereale pt. copii maricei...uneori mai mult, uneori mai putin, cat are chef in fiecare dimineata...da' nu cred ca depaseste cu mult suta de grame  ..Seara nu mai vrea, rar se intampla sa o pacalesc si sa bea un pahar de lapte, dar nu simplu ci cu inka
..Seara nu mai vrea, rar se intampla sa o pacalesc si sa bea un pahar de lapte, dar nu simplu ci cu inka  ...Noroc ca-i place iarutul...
...Noroc ca-i place iarutul...
Am vazut frumusetile din poze (Bianca, Giulia, Lia)...pupacim pe toate in egala masura, cu sau fara bulanase  ...
...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1   ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

corianai spune:
corianai spune:
 Neata
Noi avem aici un soaaree cu niste diiiinti  de cateva zile... Vreau caldurica!!!!
 de cateva zile... Vreau caldurica!!!!
A trecut asa repede weekendul asta, am vrut sa mergem sambata la un aqua park si ne-a deturnat Mara, am ajuns in final la scoala de baschet cu ea. Dar sambata viitoare nu se mai repeta, vrem la balaceala!!
Am vazut poze cu fete frumoase
pupici, o saptamana buna

szivarvany spune:
szivarvany spune:
 Buna dimineata !
Reiau mesaju` ca s-a pierdut pe drum ...
Kim - sanatate in continuare si tusea aia urata sa nu mai revina. Pupam Duracell-ul !
Kro - m-ai amotionat cu emotiile tale la serbare.
Corianai - baschet ? Venim si noi !!!
Carmenp - pupam mancacioasa mica !!!
AndreeaPhilip - sunteti in vacanta, unde umblati ???
Lia Ciocarlia - sunteti bine ???
Fetele, la noi e zapadaaa si`i nasol ca viscoleste. Asa m-am saturat ...
Cu laptele: Giulia accepta canita cu cioc, fara cioc, cana normala, orice, aici nu am probleme. Mie mi-e teama ca nu va mai bea atata lapte daca-i schimb programul ... si asa bea doar 3 transe de 170 ml ... din care la 5 dimineata in somn, ineinte de somnul de dupa-masa si seara cu cereal, toate din bibe ... Mai mult de 170 ml nu bea, oricat de foame/sete i-ar fi. (numa` zeama de gref bea 250 fara probleme ).
).
Astept si raspunsurile de la celelalte mamici !!!!!!!!
O zi faina si o saptamana klumea sa aveti, cu mult soare !
Daria &  Giulia (2004 08 16)
Giulia (2004 08 16) Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
 Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
 Supercopiii iulie/august 2004
 Supercopiii iulie/august 2004

leeloo2004 spune:
leeloo2004 spune:
 Buna ziua si de la noi!
Asa m-am saturat de vremea asta de afara.... Vreau si eu sa vad pomi infloriti si inverziti, soare si caldura...Da' nu cred ca vad prea devreme asa ceva...
Noi in weekend am fost foarte casnici - simbata pentru ca a fost frumos am iesit in parc (a cam suflat vintul, motiv pentru care duminica dimineata s-a sculat cu nasul putin infundat, dar asta e!), duminica am stat doar in casa si am facut curat pe balcon. Stefan evident ca a stat in picioarele mele, la un moment dat se pierduse printre ciorcioboatele pe care vroiam sa le arunc...
In rest, nimic notabil...ma duc sa citesc dn urma sa vad ce ati mai facut voi!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

carmenp spune:
carmenp spune:
 `neata frumoaselor si multumim de felicitari si incurajari , daca-n urmatoarele zile absentez atunci sa-ntelegeti ca din motiv de deoki imi trasei un glontz in cap
, daca-n urmatoarele zile absentez atunci sa-ntelegeti ca din motiv de deoki imi trasei un glontz in cap , hehehe...
, hehehe...
olivia, ma bucur ca sunteti mai bine, ca asta inteleg... 
iaca am invatat si io la al doilea cupil sa-mi pastrez calmu` la muci si tuse, cre` ca mi-ar trebui vreo patru cupii sa ma doara-n kur de toate  (asta-i raspunsu` la intrebarea aia de-o tot aud: da` alea cu 4-5 copchii ce fac??
(asta-i raspunsu` la intrebarea aia de-o tot aud: da` alea cu 4-5 copchii ce fac??
 )
)
Carmen,Ilinca&Ionut 
tzucurei de tzucurei 1,  2,   3

mitzura spune:
mitzura spune:
 Salut fetele!
Mi-am terminat si eu treaba domestica azi (gatit, alea, alea), si am intrat sa va salut inainte sa ma apuc de alte treburi...
Noi suntem bine, daca as avea un marsupiu si ar putea sa stea lipit de mine tot timpul, cred ca ar fi super fericit! Cum nu poate, se mai lasa cu plans uneori...
Felicitari, Carmen, pentru Ilincuta, ti-a trebuit ceva rabdare, nu gluma!
Sper ca Luca si Olivia sunt mai bine, le dorim sanatate deplina! La fel si Papdicului si Catrinei.
Adema, bine ati revenit!