Super poznasi de iulie-august 2004 (163)
Raspunsuri - Pagina 11
roxana1974 spune:
mmmhhh am venit sa dau tre-zi-rea!
Vad ca America n-a stat la taclale asta noapte, de ce oare?
Va doresc o Duminica placuta! Mai viu peste vreo 2 ore, cand viu de la bazin! Musai sa merg, iar m-am ingrasat un pic, mama ei de treaba!
vidiazni, oz oitog zarodnok!
vrabiuta spune:
neata neata!
am pus cateva poze cu bebe. una cu bulane, dedicatie pentru daria
:
http://community.webshots.com/photo/548403103/2366480660034520309cvIuRP
fetelor, multumesc frumos. asa peisaje nici nu erau greu de fotografiat... imi pare rau ca nu am avut timp sa intru sa va povestesc prin cate am trecut pe-acolo. poate ne mai vedem cu piticii si stam si noi la un pahar de vorba.
pupici si o duminica frumoasa tuturor!
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
AncaMaria spune:
Neata Romania! Eu mananc pizza la miezul noptii
... ca tocma ce se facu... daca am vazut tot felul de retete pe DC mi-am zis ca trebe sa incerc si io... n-a iesit rea pentru prima data...
Multumim de aprecieri... roxana, nu statea la reclame ci la Barney... asta printre primele dati ca acum s-a cam saturat de el...
roxa74,vrabiuta... bine ati venit de prin strainataturi...
Daria... bine zis... "pare" cuminte... de fapt eu sper ca la gradi se va mai cuminti... iar bulanele le mosteneste de la mamica ei
...acum imi vine sa o smotocesc da cand o fi mare nu vreau sa le vad... cred ca o duc la operatie estetica ![]()
Gata, cred ca ma duc la culcare ca am mai pus 1 kg pe mine 
roxana1974 spune:
Anca, somn usor!
Vrabiutzo, ce pozica frumoasa, ce pulpite apetisante, cred ca nu te saturi sa le pupacesti...stiu io ![]()
Fetelor, eu am o vreme insorita aici, o minunatie. Am facut de dimineata 16 bazine si sunt ok deocamdata.
Va
! Pe curand,
Roxa
pako spune:
Am vazut bulanase de Bianca, de Daria si de Lia...pupam fete frumoase
Marcela, frumoasa titulatura ce-o ai....
Anca, in Germania copii dorm la gradinitze pe saltele...eu am fost putin surprinsa cand am aflat dar gandindu-ma mai bine cred ca e mult mai sigur asa.
Olivia, hahaha...cu impachetatul....ma intrebase Liliana daca am inceput cu impachetarile...si tocmai ce am vandut skodilutza(dupa care am fost superi incantati)ca avea euro2 si in tara nu poate intra decat masini cu euro 3 si 4...asa ca ne-am luat alta mai noua.
pupici
Simona R. spune:
Helooooooooooooooooooo!!!
Nu dati!!!!!!
De cand am inceput serviciul ,parca zilele sunt muuuuult mai scurte...Acu' e dimineata,acu' e ora noua,cand pic franta mai rau ca David.David,care isi spune Mario("Malio")....
Suntem bine,e cumintel are nopti cand nu se trezeste si nopti cand se trezeste ,mananca mancare pasata si bea laptele cu biberonul(nici n-am incercat sa-i dau lapte din cana);nu face la olita,nu reusesc sa gasesc momentul propice sa-l pun la oala,si face tot pe el(spune-ti-mi ca mai sunt si altii..)......
Ca am vazut ca vorbeati de neste masele...are ma i putin cu ultimele patru masele;caninii nu l-au durut cand au erupt cat l-au durut cand erau pe la jumatate de marime?!
Mi-era dor de voi!
http://community.webshots.com/user/simonarida
Adema spune:

Scuzata-mi fie absenta din ultimile zile!
Am vazut ca ati si inceput concedii prin strainataturi...Roxana am inteles ca la Budapesta...Vrabiuta- la turci sau unde?!
Am vizionat si poze cu Daria, Bianca, Lia...
Pako, sa stapaniti sanatosi si fara incidente masina cea noua!
Noi suntem bine (sa nu zicem intr-un ceas rau!).Sunt cam 12 nopti de cand Codrut adoarme in pat cu noi, dar apoi(dupa transfer
) doarme toata noaptea la el in patut.Speram sa nu ii treaca faza asta!Cu vorbitul tot codasi, la fel si cu olita.In rest, un Codrut cumintel, mancacios, taaaare pupacios si iubicios, cocotat si dornic de plimbari si de compania altor copii.
tuturor si we placut in continuare!
Adema&Codrut
szivarvany spune:
Mai haideti, mai haideti chiulitoarelor ![]()
Vrabiutaaa - asa da, alea`s ce lipsesc d`aci, bulaneleee
Foarte frumoasa`i Lia, sa stii 
Intrebareee: cati ml / zi beau copiii care au renuntat la bibe si cum, in cate transe, dupa sau inainte de masa/somn ... detalii plsss ca ma apucat benga ![]()
O duminica faina sa aveti si insorita 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
carmenp spune:
salut gagici, mai scrisei un mesaj da` dadu ilinca reset in timp util...
hehehe, ma delectai de dimineata cu bulanase de fete frumoase

felicia, spor la impachetat si sa stapin iti sanatosi masina!
papaaa, ci faceti, cum stati cu tusea si sinusurile?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Adema spune:
mamagiuliei, Codrut bea lapte 200ml dimineata ca inceput al micului dejun si 200 ml seara, chiar la culcare. Cu canita, nu cu biberonul!
Adema&Codrut