Super poznasi de iulie-august 2004 (163)
Raspunsuri - Pagina 10
AncaMaria spune:
Am resit sa pun si eu cateva poze din februarie... pentru cine vrea sa ne vada pe "tron" si cu "cercei":))..
http://community.webshots.com/album/548436405ZYyAiX
roxana1974 spune:
Salutare mamici!
Iaca m-am intors si eu ieri de pe meleaguri straine. Am fost foarte obosita aseara si nu am mai reusit sa intru. Mi-era si un dor amarnic de Serbanica! In lipsa mea piticul a invatat sa spuna ca-l cheama "Ban" sau "Bai" si ca are "doi" ... ani
. Vrea "chia" tot timpul ... e dezastru
. Abia acum i-au dat si 2 canini, sufera cam tare din cauza asta.
Anca Maria, am vazut pozicile, sunt simpatice, fetita ta e tare dulcica. Imi place si fotoliul ala mov
.
Ma asteapta o casa in dezordine, un morman de haine de spalat si altul de calcat..aaa si niste pulpe sa le fac friptura...dar mai vin...
Roxa
g_ioana spune:
Neatza pe la pranz..La noi ploua
, dar tot am dat o fuga pe afara!
Intrasem sa dau de baut ca am primit si eu in sfarsit stimulentul dar vad ca nu am cui
.
Pupici si week-end placut.
http://photos.yahoo.com/gorodeii
szivarvany spune:
NAOMI IOANA 

Buna ziua si de la noi !
E o vremeee de-ti vine sa te impusti. Ploua, lapovita, ploua, bate vantu`, un jeg pe`afara ...
AncaMaria - vazut micuta bubulina, care intre timp, de cand nu am vazut-o io, s-a lungit si smecherit si e toata de pupacit, mai ales pe bulane
Si pare tare cuminte cum sta pe`acolo 
IoanaG - spor la cheltuit de bani !!!
Roxa-boxa - poate nu ai poze din strainezia invecinata ![]()
Pupam in gasca bolnaviorii si dorim insanatosiri tuturor !
Sa aveti un we fain ! Noi vom fi in deplasari ![]()

tuturor !!!
P.S. Si avem inca 2 maselute, adica 2 coltisori sus, in sfarsit
Totalizam 4 viitoare maselute, ca tare greu mai cresc astea ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Roxa-boxa - poate nu ai poze din strainezia invecinata
uff, am facut vreo 4, cu mobilul...din Hosok ter, cu Mathyas si Iancu de Hunedoara
teshek vidiazni, oz oitog zarodnok!
carmenp spune:
salutare gagici...vazut poze cu bianca, felicitari pentru olita, noi n-am reusit inca nici macar sa punem fundu` pentru 5 secunde...
olivia, am intrebat de otv pentru ca-n seara in care ai zis de laura stoica c-a murit, ai pomenit de respectivul post de televizune.. cum este luca?
ca ma intrebati de ilinca... maninca cu lingurita, si pasat si nepasat, mai inainte a ros la o bucata de mar, acu vaz ca maninca pamint de la floare
.. se cheama ca am scapat de biberon, doar la lapte il mai folosim dar nu pentru mult timp, sper. cu bona nu maninca nemaipomenit, da` vad c-a inceput a mai pune gura pe cite ceva, nu sta chiar flaminda pina vin eu. abia au o saptamina de cind sunt singure, sper sa se mai schimbe situatia...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roxanaz spune:
sara bun
si aici a plouat cu galeata toata ziua...soarele a iesti la ora 6. hahaha ce vreme de week end.
Tizo imi pare bine ca te-ai simtit ok la budapesta, mie imi place mult orasul ala. da' ce pisici inseamna ce ai scris tu acolo???
Olivia cum esti? totul ok?
heheh am vazut-o pe Bianca la reclame cred...dupa cum sta hipnotizata!
are niste ochi de o culoare asa deosebitaaaa.....supeer!
va uram o seara frumoasa tuturor!
szivarvany spune:
Buna seara !
Carmenp - deci urmeaza gratarele pe meniul Ilincai ! Super !
Roxa74 - si m-am pregatit sa scriu io traducerea 
Roxanaz - si la noi tot "primavara" e, deja mi s-a acrit, vreau sa ne plimbam, sa mergem in parc ... ufff ...
Fetili, va dorim o seara faina si o duminica frumoasa !
Pun 2 poze
prima e de la vizita la Dani (1 an) a fost super fain, s-au jucat copiii tare bine impreuna !
http://community.webshots.com/photo/439300887/2019528280059491989WhuiUf
Si asta face parte din categoria ... "ce ma doareee" alias nu se vad bulanele
(promit sa fie ultima din categoria mea de plansete fara motiv
)
http://community.webshots.com/photo/439300887/2000873390059491989AqUKeh#
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
roxana1974 spune:
m-ai spart Daria...a doua oara ![]()
mai, nu stiu ce se intampla, nu pot sa-ti vad pozele, imi apare ceva cu pop-up blocked..asa ceva n-am avut niciodata, hmm! iar apoi nu mi-a mai aparut nimic, decat ca nu se intampla nimic cand dau click pe linkuri