Super poznasi de iulie-august 2004 (163)
Raspunsuri - Pagina 9
leeloo2004 spune:
Fetili, va urez un weekend placut, cu vreme frumoasa si timp pentru relaxare!
Va pup si ne auzim luni...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Am intrat sa va urez un week-end placut, noi plecam maine la socri, sa speram ca va fi vremea OK ca sa ne bucuram un pic de aer curat.
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
pako spune:
fi-mea a gasit un pix prin casa si mi-a mazgalit jumate din puzzluri...am inebunit cand am vazut... totusi tin la ele ca am dat o gramada de bani.Noroc ca s-a luat cu spirt...da' am frecat de mi-a venit tot sangele in cap
kim222 spune:
Sint in pauza..si am intrat sa va salutez![]()
Eu ma simt bine...in ciuda faptului ca Luca de la 11 noaptea pina la 4 dimineata nu a dormit...dar mi-am propus ..de cind cu vestea cu astmul sa nu mam mai stresez pt nimic altceva decit sanatetea lui...
In parte este si vina lui MP...acum ca se apropie plecarea...isii cam bate joc (de parca nu o facea si-nainte)...L-am gasit pe Luca dormind la 3.45..cind stie ca nu are voie sa depasasca ora 3...m-am dus pe neasteptate..si Mp a dat in bilbiala...cica -l culcase la 3.30...a nu stiu cita runda...Sa va spun de ce..sa scape de el si ea sa stea la TV..
Nu am citi tot din urma..
Carolina..nu stiu ..nu ne-am hotarit inca ce vom face cu locul de joaca..parca nu as renunta...
Ioana...dar voi mai incercati ceva strategi pt schimbarea somnicului?
Lumi petrecere frumoasa la munte!
Intr-o ora mergem cu Luca la control....revin cu amanunte...
kim222 spune:
Alice bine ai revenit cu forte noi! Asteptam pozele!fasconal ..cu reteta??
Carolina am vazut pozele...superbe...chiar de unde cumperi asa rochite superbe?
Roberta si eu ca si Daria..am ris!
Felicia..cum adica ati impachetat masina si ati vindut-o?
Liliana..ce ne mai spui de Adeluta?
Gata am plecat la dr....
kim222 spune:
Asa este cind nu dormi...nu aveam programare azi ci marti![]()
Mai am ceva de terminat si apoi ...ne lasa sa plecam acasa...deci va pupez si va doresc un we placut!
carmenp spune:
olivia, bafta, au trecut vreo doua ore de atunci, da-ne vesti.. se prinde otv la voi?
alice, uelcam, nu stiam unde-ai disparut...
roberta, 
editez: olivia, nu vazusem mesaju`, se intimpla si la case mai mari![]()
papaaaaa, voi cum sunteti??
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kim222 spune:
OTV....? nuuu...nici un post romanesc....As vrea eu din cind in cind sa mai aud romaneste :)))
A fost o faza la dr..cind am fost acum 2 zile..in sala de asteptare eram eu si un alt cuplu...mi-au trebuit 10 minute sa -mi dau seama ce limba vorbesc! ...hi,hi...vorbeau romana! Apoi mi-a fost jena sa ma iau de ei..ar fi spus ca am facut-o special sa aud ce vorbesc!![]()
amironeanu spune:
Buna seara!
Ce liniste este in aceasta seara! Eu il astept pe tati sa-si termine baia, asa ca bantui pe aici. Dupa-masa am fost si am petrecut cu colegii de servici, am ajuns la 9 acasa, ce bine mi-a facut iesirea in oras!
Olivia, ce urat din partea MP! Of, mai aveti un pic si scapati de ea.
Marcela si Carolina, vazut pozele! Vazut si peisaje superbe si fete foarte frumoase si dulci.
Roberta si eu m-am distrat, chiar daca nu este frumos. Vreme frumoasa!
Haideti ca ma duc si eu sa ma dragaleasca sotul
, week-end placut va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
AncaMaria spune:
Salut gagici!
Si multumesc de urari... va zic eu cum e in lunile urmatoare... macar sa fie asa cum am dorit... program fix... mai ales ca pe Bia o sa o duc la gradi unde programul e de maxim 9 ore.. asta inseamna ca nu pot sta la servici mai mult de 8..
Olivia, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine... si MP a noastra tot la fel face... asta-i problema noastra cea mare... o culca si o ras-culca desi i-am spus ca nu trebuie sa doarma dupa ora 4... si ca dovada, zilele astea cat am stat acasa a dormit fix 1.5 ore dupa amiaza... dar bineinteles ca eu nu o mai culcam dupa aceea...da ce sa-i faci daca doamna dormiteaza la tv 

Noi am fost sa vedem niste gradi... toate particulare... in case la omameni... Am gasit una care are locuri din iunie deci s-ar broda... sa vedem... mi-a promis ca pe a mea o culca in patut ca e cea mai mica... altfel ceilalti dorm pe jos 
In alta ordine de idei... am auzit si noi aseara la stiri de Laura Stoica... apoi am citit pe forum... ce tragedie sa isi piarda viata toti trei... Dumnezeu sa-i odihneasca..