Super poznasi de iulie-august 2004 (163)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Salutare !

Alice...bine ai revenit!...Chiar vroiam sa intreb de tine...Ma bucur ca v-ati simtit bine la plimbare...Asteptam poze...
Olivia...ma bucur ca Luca e mai bine...Sanatate si tie inca o data...Si acu' ca ai descoperit sursa imbolnavirilor ce faci...ati terminat cu locul de joaca ?
Andreea...termina mama cu prostiile...pune aici poze cu baiatul ca el oricum e frumos...chiar si cu bretonul tuns...
Anca...felicitari pt. noul job...si bafta...
Papa, voi cum mai sunteti ?
Felicia...spor la impachetat...
Liliana...lasa dietele...ca doar o data pe an e 8 martie, nu ?
Nicole...am vazut-o pe moatza ...A fost la intalnire ? :-)
Marcela...se vede ca a fost totul bine...Superbe pozele...
Roxana...super descrierea cu Pat...da' eu intrebasem daca mananca si el pizza atunci cand faci ...

Si acu' , din categoria fiecare cu ce-l doare...va arat pozele de la serbarea Feliciei (daca sunt plictisitoare cu pozele mele ...sariti peste...):
http://community.webshots.com/album/548420715DNVtiZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Caro, ce vorba e aia cu plictisul ? Am vazut pozele, pupici Feliciei, ca tare e scumpa !
Io am luat-o pe urma lui Roxi, ca ma doare una bucata cap ceva de speriat si cum de la farmacie nu mai vad fasconal far de reteta, imi pun pofta-n cui si astept sa-mi treaca durerea de una singura, ceea ce cred ca va fi mai greu, ca nu prea se intimplau de-astea !
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor, ca am reusit sa citesc din urma !
Rain, succes cu gradi ! Dar chiar trebuie sa te intorci la job inainte de terminarea cic ? Acu nu ca sint impotriva gradinitelor, dar si eu subscriu la faza cu dusul copilului acolo dupa 3 ani eventual ! Ca tot ma uit la fetita fratelui meu care merge la gradi ...
Anca, succes cu noul job !
Marcelinaaa, arati super super super in pozele acelea !
Olivia, hehehe, bravos cu kilogramele pierdute ! Si ma bucur ca Luca este mai bine !
Aaaa, si ca vorbeati de Laura Stoica, mie aseara nu mi-a venit sa cred cind am citit stirea ... sotul meu o cunostea bine, erau prieteni de multa vreme, au fost vecini, ea statea exact in blocul de vizavi de al sotului meu in Tirgoviste ... chiar saptaminile trecute s-au intilnit la firma unei cunostinte comune si Laura se plingea ca nu prea mai cinta in ultima vreme, ca nu mai are piese noi si l-a rugat pe Florin sa ii compuna ceva ... pe urma am aflat ca era si insarcinata, un copil pe care si l-a dorit foarte mult, ce straniu de ciudata e si viata asta si nedreapta ... Tare trist !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Alice, bine v-ati intors!
Lumi, drum bun si sa aveti distractie!
Kro, vazut bubulinele...dar de unde-i faci rost de hainutze Feliciei pentru serbari? sunt frumoase....
Leeloo, pupam pe Stefan.

Gata ...s-a topit zapada, se vad ghioceii si pasarile ciripesc....miroase a primavaraaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

caro, vazut printi si printese, minca-i-ar mama pe ei ca tare-s frumushai

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua si de la noi !
Sa incep: am vazut tunsulicea viitoare timisoreanca frumoasa Andreea, am vazut fetele cochete brunete de la serbare ale Carolinei si am vazut o pereche foarte , foarte frumoasa Vrabiuta si sotul ei.
Daca am ratat vreo poza, va rog mai treceti urjent linku` !
Kim - veste buna, sa nu se intoarca tusea never ever !
Polux - mai povesteste-ne de Adeluta. Cand credeti ca veniti in tara ?
Alice - welcome back on bord :-)
Mimilinca - ooo, distractie sa aveti !
Lia - ciocarlia, pe unde chiulesti ?
Andreies - cum suntetica nu ai mai scris de mult timp, sunteti la gradi sau acasa ???
Leeloo - uauuu, Stefan este un adevarat barbatel, foarte buna evaluarea. Pupam sunculite de 11 kg :-)))
AndreeaPhilip - cum mere treaba cu soacra ? Cum se intelege Pupi cu ea ?
Carmenp - cum merge Ilinca cu bona ?
Rain - la gradi ??? Io merg peste o saptamana la asta de la noi sa vad cand se deschide. Si am de gand sa-i dau mandrei Oscilococcinum, 1 cutiuta / saptamana. Deocamdata ii dau o vitamina C cu propolis / zi, 10 picaturi ulei de catina / zi ... nu stiu cat ajuta cum ajuta, io sper sa nu racim mai mult ca pana acum, Doamne ajuta.
IoanaG - ahaaa, vrei fetita cu codite :-)

Noi aseara am avt o vizita, dar Giulia a fost neasteptat de dezamagita. A venit mamica unui prieten de-al nostru, singura si Giulia tot intreba "Daniii?" si tot repeta si se uita in buzunarele ei si cauta prin casa
In rest, e vineeeeeri, tanananaaaaaaa !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Caro, am vazut minunile de poze.... Cand vad fetite cu rochite, parca as vrea si eu o motzata mica

Am uitat sa va povestesc ceva- acm doua nopti, aveam nasul asa de infundat ca nu puteam respira nicicum, asa ca am fugit pe canapea in cealalta camera. Am adormit tun si la o bucata de noapte aud plansete salbatice din dormitor. Tati s-a trezit buimac si a constatat ca dragul de Matei dormea pe parchet, nu avem idee cum a ajuns acolo- a cazut, s-a dat singur jos....- cert e ca a adormit printre zecile de cuburi imprastiate si s-a speriat tare micul cand l-a luat tata sa-l puna in pat. Bineinteles ca mi-a batut inima in gat vreo ora si m-am simtit tare vinovata ca am fugit!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, nu te superi pe mine, da` io am ras de faza :-)))
Mie mi s-a intamplat sa o adorm pe mandra in scaunu` de masa, arata ca o betivana cu capsorul langa sticla de apa, io gateam si-i povesteam si cand m-am intors ea dormea :-)))
Sa nu te simti vinovata, e mai mult o faza haioasa din viata de parinte :-)))
nu te superi pe mine !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Felicia aaaaah ce fete frumoase! cum sa ne plictisesti???? hahahaha si eu...fiecare cu ce il doare - chair nu m-am prins ca vroiai altceva de la mine. DA, Pat devoreaza pizza, si nu numai cea facuta de mine ci si cea cumparata....daca vede cutiile goale si el nu a mancat.....e jale!
Robi hahahaha nu mai avea copilu loc in pat si s-a culcat pe jos. cred ca asta e semn ca vrea sa nu mai doarma cu voi!
Alice du-te maica la doc sa iti dea o reteta de fasconal cum sa stai sa induri???? doamne feri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai pina ajung la doftor dupe reteta mor de zece ori !!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna ,fetelor.
Marcela,arati atit de bine!!!!!!Tunsoarea iti vine perfect,totul in ansamblu e super.Complimente lui Catalin din partea mea!Si peisajele,mi s-a facut un dor de Pafosssss!Foarte frumoase locuri,sper sa le revad si eu curind!

Mergi la inceput