Super poznasi de iulie-august 2004 (163)
Raspunsuri - Pagina 8
kro spune:
Salutare !
Alice...bine ai revenit!...Chiar vroiam sa intreb de tine...Ma bucur ca v-ati simtit bine la plimbare...Asteptam poze...
Olivia...ma bucur ca Luca e mai bine...Sanatate si tie inca o data...Si acu' ca ai descoperit sursa imbolnavirilor ce faci...ati terminat cu locul de joaca ?
Andreea...termina mama cu prostiile...pune aici poze cu baiatul ca el oricum e frumos...chiar si cu bretonul tuns...
Anca...felicitari pt. noul job...si bafta...
Papa, voi cum mai sunteti ?
Felicia...spor la impachetat...
Liliana...lasa dietele...ca doar o data pe an e 8 martie, nu ?
Nicole...am vazut-o pe moatza ...A fost la intalnire ? :-)
Marcela...se vede ca a fost totul bine...Superbe pozele...
Roxana...super descrierea cu Pat...da' eu intrebasem daca mananca si el pizza atunci cand faci ...
Si acu' , din categoria fiecare cu ce-l doare...va arat pozele de la serbarea Feliciei (daca sunt plictisitoare cu pozele mele ...sariti peste...):
http://community.webshots.com/album/548420715DNVtiZ
alice2004 spune:
Caro, ce vorba e aia cu plictisul ? Am vazut pozele, pupici Feliciei, ca tare e scumpa !
Io am luat-o pe urma lui Roxi, ca ma doare una bucata cap ceva de speriat si cum de la farmacie nu mai vad fasconal far de reteta, imi pun pofta-n cui si astept sa-mi treaca durerea de una singura, ceea ce cred ca va fi mai greu, ca nu prea se intimplau de-astea !
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor, ca am reusit sa citesc din urma !
Rain, succes cu gradi ! Dar chiar trebuie sa te intorci la job inainte de terminarea cic ? Acu nu ca sint impotriva gradinitelor, dar si eu subscriu la faza cu dusul copilului acolo dupa 3 ani eventual ! Ca tot ma uit la fetita fratelui meu care merge la gradi ...
Anca, succes cu noul job !
Marcelinaaa, arati super super super in pozele acelea ! 
Olivia, hehehe, bravos cu kilogramele pierdute ! Si ma bucur ca Luca este mai bine !
Aaaa, si ca vorbeati de Laura Stoica, mie aseara nu mi-a venit sa cred cind am citit stirea ... sotul meu o cunostea bine, erau prieteni de multa vreme, au fost vecini, ea statea exact in blocul de vizavi de al sotului meu in Tirgoviste ... chiar saptaminile trecute s-au intilnit la firma unei cunostinte comune si Laura se plingea ca nu prea mai cinta in ultima vreme, ca nu mai are piese noi si l-a rugat pe Florin sa ii compuna ceva ... pe urma am aflat ca era si insarcinata, un copil pe care si l-a dorit foarte mult, ce straniu de ciudata e si viata asta si nedreapta ... Tare trist !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
pako spune:
Alice, bine v-ati intors!
Lumi, drum bun si sa aveti distractie!
Kro, vazut bubulinele...dar de unde-i faci rost de hainutze Feliciei pentru serbari? sunt frumoase....
Leeloo, pupam pe Stefan.
Gata ...s-a topit zapada, se vad ghioceii si pasarile ciripesc....miroase a primavaraaaa

carmenp spune:
caro, vazut printi si printese, minca-i-ar mama pe ei ca tare-s frumushai
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
Buna ziua si de la noi !
Sa incep: am vazut tunsulicea viitoare timisoreanca frumoasa Andreea, am vazut fetele cochete brunete de la serbare ale Carolinei si am vazut o pereche foarte , foarte frumoasa Vrabiuta si sotul ei.
Daca am ratat vreo poza, va rog mai treceti urjent linku` !
Kim - veste buna, sa nu se intoarca tusea never ever !
Polux - mai povesteste-ne de Adeluta. Cand credeti ca veniti in tara ?
Alice - welcome back on bord :-)
Mimilinca - ooo, distractie sa aveti !
Lia - ciocarlia, pe unde chiulesti ?
Andreies - cum suntetica nu ai mai scris de mult timp, sunteti la gradi sau acasa ???
Leeloo - uauuu, Stefan este un adevarat barbatel, foarte buna evaluarea. Pupam sunculite de 11 kg :-)))
AndreeaPhilip - cum mere treaba cu soacra ? Cum se intelege Pupi cu ea ?
Carmenp - cum merge Ilinca cu bona ?
Rain - la gradi ??? Io merg peste o saptamana la asta de la noi sa vad cand se deschide. Si am de gand sa-i dau mandrei Oscilococcinum, 1 cutiuta / saptamana. Deocamdata ii dau o vitamina C cu propolis / zi, 10 picaturi ulei de catina / zi ... nu stiu cat ajuta cum ajuta, io sper sa nu racim mai mult ca pana acum, Doamne ajuta.
IoanaG - ahaaa, vrei fetita cu codite :-)
Noi aseara am avt o vizita, dar Giulia a fost neasteptat de dezamagita. A venit mamica unui prieten de-al nostru, singura si Giulia tot intreba "Daniii?" si tot repeta si se uita in buzunarele ei si cauta prin casa ![]()
In rest, e vineeeeeri, tanananaaaaaaa !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
roberta04 spune:
Caro, am vazut minunile de poze...
. Cand vad fetite cu rochite, parca as vrea si eu o motzata mica ![]()
Am uitat sa va povestesc ceva- acm doua nopti, aveam nasul asa de infundat ca nu puteam respira nicicum, asa ca am fugit pe canapea in cealalta camera. Am adormit tun si la o bucata de noapte aud plansete salbatice din dormitor. Tati s-a trezit buimac si a constatat ca dragul de Matei dormea pe parchet, nu avem idee cum a ajuns acolo- a cazut, s-a dat singur jos....- cert e ca a adormit printre zecile de cuburi imprastiate si s-a speriat tare micul cand l-a luat tata sa-l puna in pat. Bineinteles ca mi-a batut inima in gat vreo ora si m-am simtit tare vinovata ca am fugit!![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
szivarvany spune:
Roberta, nu te superi pe mine, da` io am ras de faza :-)))
Mie mi s-a intamplat sa o adorm pe mandra in scaunu` de masa, arata ca o betivana cu capsorul langa sticla de apa, io gateam si-i povesteam si cand m-am intors ea dormea :-)))
Sa nu te simti vinovata, e mai mult o faza haioasa din viata de parinte :-)))
nu te superi pe mine !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
roxanaz spune:
Felicia aaaaah ce fete frumoase! cum sa ne plictisesti???? hahahaha si eu...fiecare cu ce il doare - chair nu m-am prins ca vroiai altceva de la mine. DA, Pat devoreaza pizza, si nu numai cea facuta de mine ci si cea cumparata....daca vede cutiile goale si el nu a mancat.....e jale!
Robi hahahaha nu mai avea copilu loc in pat si s-a culcat pe jos. cred ca asta e semn ca vrea sa nu mai doarma cu voi!![]()
Alice du-te maica la doc sa iti dea o reteta de fasconal cum sa stai sa induri???? doamne feri!
alice2004 spune:
Pai pina ajung la doftor dupe reteta mor de zece ori !!![]()
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
speel spune:
Buna ,fetelor.
Marcela,arati atit de bine!!!!!!Tunsoarea iti vine perfect,totul in ansamblu e super.Complimente lui Catalin din partea mea!Si peisajele,mi s-a facut un dor de Pafosssss!Foarte frumoase locuri,sper sa le revad si eu curind!