Super poznasi de iulie-august 2004 (163)
Raspunsuri - Pagina 7
philip spune:
MARCELA, POT SA-TI ZIC CA ARATI ABSOLUT BESTIAL! BRAVO!
philip
&andreea
copilasi dragalasi
kity2004 spune:
Buna dimineata !
M-a socat aseara cind am auzit la stiri de Laura Stoica , dupa ce a fost atiti de fericita stiind ca va avea un bebe soarta i-a luat viata !
Va doresc sa aveti o zi cit mai buna si sa va pregatiti de un week end linistit .
Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
polux spune:
Buna dimineata.
Si eu sunt profund trista de moartea Laurei Stoica. Sincer...mi se pare asa de nedreapta viata uneori. Si atat de firava. Lacrimiri si flori pentru sufletele lor, al Laurei, al sotului (prietenul ei) si al copilului inca nenascut de care nu a apucat sa se bucure.
O zi buna!
Liliana
carmenp spune:
`neata gagici, is trista.. ce ti-e si cu viata asta, azi esti miine nu mai esti... ufff...
marcela, super pozele, le-am vazut de aseara da` n-am mai apucat sa-ti spun.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roxanaz spune:
neatza neatza
da mah ce veste trista cu Laura Stoica....ingrozitor. biata femeie si insarcinata...uufff nici nu mai vreau sa ma gandesc.
Cristal asa deci Botoshu super bine doarme noaptea, 'ai? cred ca tu esti problema hihihih!![]()
Liliana dragutza faza cu soarecele....inteleg ca a fost super tortul, nu?
Marcela unde ati fost in Italia? super pozele....ah ce dor mi s-a facut!
Olivia muulta sanatate! au inceput astia sa toarne soclul pentru statuie?
hahahahah Mitzu care stat cuminte? noooo.....da ce sa ii fac. mie imi place asa alergator si zvapaiat....de gatit m-am obisnuit....cand o fac singura si fara distractii parca nici nu e la fel!![]()
pupi tuturor....si o zi frumoasa!
Mimilinca spune:
Buna dimineata!
Am intrat doar sa va salut si sa va urez un w/e super, super...
Eu am fost tare ocupata saptamana aceasta, nu mi-am vazut capul de treburi, dar sper sa-mi scot parleala in w/e...
Sunt cu bagajele facute, doar am dat o fuga pana la servici (nu de alta da vreau si eu statuie cum vad ca i se face Oliviei
, sanatate multa) si plecam la munteeeee! 
De data asta o luam si pe Ilinca si sper sa fie vreme frumoasa, sa nu dea ploaia peste noi si sa ne jucam cu "multa pada".
Pupam mamicile si poznasii si o zi frumoasa tuturor!
roberta04 spune:
'Neatza! Socanta vestea cu moartea Laurei Stoica!
Abia am vazut-o saptamana asta la Teo si mi-a fost atat de draga cu burtica ei, optimista si fericita! Dumnezeu sa o ierte!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
g_ioana spune:
Neatza fetele.Nici eu nu ma uit la stiri asa ca sunt un pic socata cand v-am citit,de vestea cu Laura Stoica,Dumnezeu s-o odihneasca in pace!Eu am vazut-o saptamana tecuta la Teo,cu sotul ei si erau tare fericiti ca vor avea un copil,dar soarta
...
Marcela superpozele iar vrabiuta mica este tare frumoasa,ma innebuneste culoarea ei de par!!!
Olivia si noi am luat conjuctivita de la kidlands asa ca si eu sunt de parere ca pana la 3 ani nu trebe in colectivitate,dar nici nu pot sa o tin numai in casa...Si pupici si multa sanatate si tie si lui Luca!!!Si ,desigur,invidie,pentru noua silueta...
Eu am inceput ziua dansand pe "Lele" pentru ca mandruta mea s-a trezit iar la 6.30 asa ca dupa ce am mancat impreuna a trebuit sa si dansam,si preconizam o zi buna si un week-end bun dar deja dupa stirile de dimineatza.....
Cristalina, mama, deci asta ar fi antidotul maraielilor si trezirilor des, sa plec si eu vreo saptamana de acasa??
Daria,eu zic sa stai linistita daca Giulia mananca si este activa si sanatoasa nu ai de ce sa-ti faci griji,asta este metabolismul ei.La mine,baca Geta este ingrijorata ca nu este inalta,dar eu nu-mi fac nici un fel de probleme,are ea timp sa creasca.
Si apropo de bretoane,eu am oroare de ele ,pentru ca nu suportam sa mi-l taie mama asa ca nu-l tai nici pe al Mariei.Momentan ii las parul sa creasca si la vara sper sa-i dau o forma.
pupici si o zi buna
http://photos.yahoo.com/gorodeii
leeloo2004 spune:
Buna dimineata dragelor!
Tocmai ce ne-am intors de la dr. pentru bilantul de 20 luni (eu ma duc cam din 2 in 2 luni sa-l masor si cintaresc...): avem 84.5 cm si am trecut de pragul psihologic (vorba Danei!) de 11 kg adicatalea avem fix 11 kg! Sunt tare multumita ca ia asa bine in greutate - dr. mi-a spus ca la virsta asta iau max 200g/luna, iar el a mers pe lim maxima in fiecare luna asa ca nu am de ce sa ma pling. In rest sanatos si voios!
In alta ordine de idei am vazut si eu la stiri, ca si voi, vestea trista despre Luara Stoica - Dumnezeu sa o odihneasca!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
I'm baaaaack !![]()
Gata, ne-am reintors acasa si tare-i bine asa ! Nu ca nu ne-am distrat pe unde am fost, dar este destul de obositor cu gizmoncea pe drumuri ... stiti voi bine cum este cu un copil de un an juma prin vizite ! Programul lui de masa si somn dus pe apa simbetei si una bucata drac mititel care a alergat peste tot si s-a distrat de minune !
Am reusit sa dau gata capitolul trecut ... multumesc mult pentru urarile de ziua mea, am petrecut de minune la Tirgoviste, cu nasii si socrii mei, am fost in vizite peste vizite, am mers si la zoo, dar Andrei a fost foarte preocupat de batul de la balonul pe care il cumparasem si tooot il infigea prin zapada, mai ca nici nu s-a uitat la animale, a fost o zi superba ca vreme, soare frumos, nici nu imi venea sa cred ca in urma cu o zi ningea si era frig .. am facut si ceva poze pe care o sa le pun in album ... si am mai stat inca o zi in plus, desi trebuia sa ne intoarcem marti miercuri seara !
Cu ceva intirziere - zic io scuzabila - sa ii urez si eu LA MULTI ANI tizei mele Cori 
, sa fii sanatoasa si fericita, draga mea si sa ai parte de tot binele din lume !
Si tuturor fetelor LA MULTI ANI de 8 martie, va pupicesc cu drag si sa fiti fericite si iubite !

Ma duc sa citesc si ce ati scris aici in urma ... am o durere surda de cap de cind m-am trezit, asta asa, ca sa incep ziua cool - si revin !
Pupici !pup]
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006