Super poznasi de iulie-august 2004 (163)
Raspunsuri - Pagina 6
vrabiuta spune:
buna seara
nicole, am vazut si eu clubul de peste drum de acorns, dar nu stiu daca e gradinita. la gradinita little one ai incercat sa intrebi? pentru noi era cam peste mana, dar conditiile pareau bune si tariful rezonabil.
am vazut-o pe moata, e o dulce! 
mitzule - felicitari pentru noptile dormite! la cat mai multe inainte! si o sa vezi ca o sa adoarma si singurel cand o sa fie pregatit.
multa sanatate mamicilor si piticilor bolnaviori!
am pus cateva pozici din deplasare, albumul se numeste martie. noi doi suntem intr-o poza aici:
http://community.webshots.com/photo/548403103/2564834740034520309KQhlyc
o seara frumoasa tuturor!
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
polux spune:
Buna fetele!
Ne chefuim si noi un pic de ziua berbantilor, ce ziceti? Hai sa-i ajutam un pic cu ale pahare..ca prea sunt multe 44.
E, se vede ca mie mi se trage de aseara. Cand sotul si-a cinstit soata cu un lichior de ciocalata, facut la mare arta (in blender ciocolata amaruie, cateva cuburi de gheata,frisca si crema de lichior) si cu un tort superb de ciocolata. Asa ca adio si la gara dieta...cand m-am pus pe cantar 1Kg more, sa mor nu alta. Dar oricum ajunsese lichiorul la mansarda, asa ca...Si mon amour radea de mine, cica m-am imbatat ca soricelul dintr-un bob de strugure.
In rest am corectat toata ziua la lucrari si teme, cica am sarbatorit prin munca ziua fomeii.
Hai ca va pup dulce
Liliana
cristalina spune:
Buna seara!
Io-s inca in laborator...am scris pe mail ultimele indicatii pretioase pentru omu (care s-a odihnit....maria nu s-a trezit decat o data azi noapte!!!...ha!...numa io-s cu creierii pe moate si nu dorm...:))
Stau numai o saptamana aici, fara Botoshu care e acasa cu taica-sau...nici nu cred ca-mi simte lipsa....
Nu am reusit sa sun la Felicia....mai incerc si maine...
O noapte buna sa avem, o zi excelenta schimbul 3!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
kim222 spune:
Cica acum 20 de minute..a murit Laura Stoica, in accident de masina..ce tragedie..era insarcinata!
polux spune:
Hello, Hello again
Daria frumoaso, ia ascunde mataluta cantarul acela, sa nu te mai obsedeze.Dar vorba Roxanei, tu ti fata nemancata si noua ne arati pozele. Sau poate de asta biata fata mananca cu asa pofta din strudel, ca e nemancata (lol).Acum serios vorbind, daca Giulia e tot timpul activa si in alerta e clar ca , consuma mult, si nu reuseste sa puna pe ea. Si apoi e domnisorica...si domnisoarele sunt siluete.
Cristalule, cat stai prin ale straineturi? Nu de alta, dar sa nu-ti iese din mana "dresura" aplicata de botosh.
Felicia,te-ai apucat de impachetat?Spor la treaba.
Eli, pupici lui Stefanel cel cumintel. Se pare ca ii face bine vizita bunicii.
Roberta, ai scapat de tras de pantaloni?Sau inca mai negociati in privinta baii.
Anca, felicitari ptr noul job si distractie placuta in micul break.
Andrea, deci tati vine cateva zile sa va dragaleasca?Uf ce tati iubitor.Dragaleala frumoasa in weekend.
Gabita, sa inteleg ca vei sarbatori azi ziua de 8 martie?Distractie placuta.
Olivia cum mai esti?Nu puteai si tu frumos sa stai acasa, ca doar esti bolnava.Uff, si zici ca au inceput sa faca statuia?
Gata fug la scoala.
Liliana
carmenp spune:
cum bai, a murit laura stoica??? cintareata??? nu poot sa creed, in seara asta nu m-am uitat la stiri... sper sa nu fie adevarat!
olivia, m-ai dat pe spate, cum brei, greutatea din liceu? felicitari! si subscriu celor scrise de tine, nici eu nu-st de acord cu mersu`n colectivitate mai devreme de 3 ani! na, c-am zis-o!
vazut moata cu breton, pupam jucausa!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
a murit laura stoica, nu pooot sa cred!!! dumnezeule!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kim222 spune:
Liliana ...eu 44 de pahare nu pot sa beau..ca-s sub antibiotic:)))...Nu au inceput statuia...dar mi-au zis sa plec si azi si miine acasa..imediat ce-mi termin treaba...macar au apreciat efortul:))
Marcela superbe poze...
Carmen..este adevarat..pe OTV au anuntat. Carmen cu stres si boala...sigur ajung balerina:)) Astept cu interes raportul despre belita..atunci cind vei vrea si tu.:))
Cristalinule...asta-i chiar buna...doar 1 s-a trezit? Curat ghinion...despre tine vorbesc:)))
Eli..ma bucur ca lui Stefan ii merge bine cu mamaie...
pako spune:
Salut
Pe mine m-a socat vestea care mi-ati dat-o cu Laura Stoica......am vazut-o cam acum o luna la tv si spunea ca nu mai vrea sa mearga pe motocicleta ca e mai save cu masina....uite ironia.
Eli, sa stii ca si Andreea a fost parca un alt copil atunci cand a venit soacra-mea la noi.A dormit cele 4 nopti in patutzul ei cu soacra-mea in patul alaturat.Am incercat si eu ...degeaba.
Roberta, un scump Matei
Andrea,weekend placut cu tati
Liliana, suna bine retzeta de lichior
.Cu impachetatul....am demarat, adica primul pas e facut...am impachetat masina si am reusit s-o vindem(avea euro2)...urmeaza altele.
Monica, sunt aici....am dat dimineata telefon la D-na.Marilena si mi-a spus ca ai ajuns bine.
pako spune:
Marcela, frumoase pozele ca de obicei...vederea din camera e super.
Nicole, bretonul moatzei este ok...stai sa-ti arat opera mea...primul breton al Andreei....care nu are nici o treaba cu agitatia din jurul nostru...e prea mica sa realizeze ce si cum.
..la 1 an si 1 luna.....
www.nede.netfirms.com/scrupi.bin" target="_blank">bretonel