Super poznasi de iulie-august 2004 (163)
Raspunsuri - Pagina 5
leeloo2004 spune:
Mai, ce-i cu voi de v-am pescuit tocma de pe pagina 2??
Da, Roxana, m-am dat in vant (si la propriu si la figurat) dupa vremea din Cta...la un moment dat am vrut sa intru intr-un magazin sa-mi iau niste manusi ca aveam degetele bocna...Insa in rest a fost soare si frumos dupa cum bine stii!
Daria, da de ce vrei tu fata bulanoasa cind acum se poarta modelul shnur?? Adevarul este ca eu ma uit la fetele astea care sunt acum la scoala si la liceu si le vad numai slabe, subtiri, fara solduri si nu imi aduc aminte ca in generatia mea sa fi fost fetele asa... Erau si la mine in clasa 2-3 fete asa slabe si inguste-n solduri, dar in rest erau si mai plinutze, iar marea majoritate aveau oricum ceva carne pe ele fara a grase, dar nici piele si os nu erau... Uneori ma intreb daca fetele astea tinere de acum nu au alte gene...
Tocmai am fost sa maninc; desertul l-am avut de acasa (un borcan de mucenici productie proprie
)...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
rain spune:
helou si de la noi!
ce mai fac fetele? va urez si eu la multi ani pentru ieri, cu intarziere, da sper sa ma iertati
!
Daria, daca vrei sa te "simti mai bine" referitor la problema ta cu kilele Giuliei, hai sa-ti zic si io de moazta, are 10.00 kg de vreo 3 luni, si mananca de ma dispera, eu chiar nu stiu unde se duce atata mancare, toata ziua rontaie, la masa mananca tot, de la noi din farfurie vrea si ea, dar asta e, io nu ma stresez deloc, important e sa fie sanatosi!
Felicia, spor la impachetat! Andreea simte ca va pregatiti de plecare?
Olivia, sanatate multa tie si lui Luca
!
Gabi, in capitolul trecut ti-am scris despre Acorns, si te intrebam tu la ce gradinita ai vorbit si ti-au spus ca au locuri?
Marcela, vroiam sa te intreb si pe tine ceva, vis-a-vis de Acorns am vazut ca mai e ceva pentru copii, e tot gradinita?
Monicule, "vacanta" placuta in germanica, poate ai vreo supriza cand vii acasa si doarme Maria toata noaptea ![]()
o sa pun niste poze facute astazi si vroiam sa va spun, mamicilor cu pui care se trezesc noaptea, ca baietelul din poze abia acum dupa ce a impinit 2 ani a inceput sa doarma toata noaptea, pana acum se trezea de 30 de ori pe noapte, fara vreun motiv anume, era prietena mea terminata, dar uite ca i-au trecut cupilului bazdacii![]()
pozne noi, cu bretonul tuns de mami, un fiasco
:
http://community.webshots.com/album/548389433rxUTgt
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
leeloo2004 spune:
Nicole, ti-am si raspuns in capitolul trecut, dar probabil ca nu ai vazut...Tot de Acorns vorbeam si eu, ne ducem pe 20 martie sa o vizitam si am vrea sa il inscriem pe Stefan la grupa mica din septembrie. Eu am vorbit cu dna. directoare de acolo si nu mi-a spus ca nu ar mai fi locuri, doar ca nu e tirziu acum pentru ca inscrierile incep din luna aprilie...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Rain, asa da. Da` sa stau io linistita, baga o poza numa cu body sa vad io bulanele
Si ai tuns-o bine, fata de ce fac io :-) Si-mi place suzi aia portocalie si echipamentu` smecheros asociat :-)
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
philip spune:
hehhe, pai de ce credeti ca nu mai pun eu poze cu pupi, daca ati vedea e breton i-am tras, parca seamana cu morcoveata ala...acu astept fie sa-i creasca, fie sa se incalzeasca afara ca sa-l pot tunde, ca el caciula nu vrea, macar parul sa-i tina ceva cald.
andrea, mi-a trecut febra, ieri n-am alergat ca am avut de facut cumparaturi, dar in rest o fac zilnic, de sambata intru si la cura, sa vedem ce-o iesi. nu mai stiu nik de andreeaB, eu stiu ce sa zic...sunt convinsa ca nu ne-a uitat si va intra cat de curand pe aici...
aici a nins la greu iarasi asa ca am facut 0 ora juma pana la munci. sa vedem diseara...
pupici dulcici
philip
&andreea
copilasi dragalasi
speel spune:
Andreea,ma ierti ca nu ti-am multumit ieri pentru felicitare,foarte frumos gestul,dar aveam inima frinta de la urarile lui Serban.Abia in noapte tirziu am reusit sa-mi lipesc inapoi cioburile de suflet.Oricum multumesc frumos pentru urari,ti le intorc inmiit,esti o persoana foarte dulce.
philip spune:
dana, ema, (apropos, care-ti place mai mult?), sigur ca inteleg...
philip
&andreea
copilasi dragalasi
mitzura spune:
Buna seara!
Va spunem si noi La multi ani!, cu intarziere din pacate...
Sa va mai spunem de noi: doarme si Tudor acum destul de bine noaptea, sunt nopti in care nu se trezeste deloc, nu mai bea lapte noaptea, deseori renunta si la cel de dimineata, sau daca il cere, o face pe la 6 dimineata, sau 7 si dupa aceea adoarme iar pana pe la 9. Se trezeste si incepe sa strige "Mami, apte!"
Din pacate, tot tarziu reusesc sa-l culc si numai dupa ce stau langa el cate o ora. Nu vrea sa adoarma singur nicicum.
Roxi, l-ai descris pe Patrick, de parca ar fi Tudor. cand spuneai ca gatesti (ca tu o faci chiar des), ma gandeam ca Patrick sta cuminte si te lasa sa-ti vezi de treaba. Tudor face exact la fel, respectiv nu sta mai mult de 5 minute linistit, de aceea eu nici nu am nervi sa ma apuc de treaba cand e el treaz si acasa. Gatesc numai cand doarme sau cand e in parc cu buni. Te admir pentru rabdare si nervi.
Si copilul meu a invatat sa se urce singur in patut si sa se catere pe gratiile de la patut in picioare. Si noi care credeam ca o sa doarma macar pana la 2 ani in el.
A, si mai vroiam sa va povestesc de baie. Poate va mai aduceti aminte ca ma plangeam ca Tudor nu vrea sa sada in baie. Chestia asta a durat luni bune, cred ca aproape un an. Orice am facut nu am reusit sa il conving sa stea jos. pana in ziua in care am renuntat la vanita lui, care era rosu inchis, si am inceput sa-i facem baie in cada mare. Din ziua aceea s-a asezat jos. Ma gandesc eu acum ca probabil ii era teama ca nu vedea fundul vanitei. Iar acum este ca Matei al Robertei, cere baie una intr-una, avem scandal cand iesim sin apa.
Ok...va pup dulce pe toate si scuze de mesajul lung.
kim222 spune:
multumim ca v-ati gindit la noi....
Luca pentru prima data intr-o luna si jumatate...nu a tusit! Deci a dormit! Intimplare...sau nu....hmmmm...Oricum miine merge la dr!
Aseara cind m-a vazut dr....cu febra 39 si frisoane...mi-a spus ...dar tu chiar esti foarte bolnava!
...asa ca mi-a dat un atibiotic..tare smecher...nu trebuie sa ma chinui sa-l iau la 8 sau 12 ore...Azi sint la munca....in speranta unei statui :))))
Asa cum va spuneam ca banuiesc....casa unde mergem sa ne jucam ...aceea este cauza...Doar ce am primit telefon de la vecina cu care mergem la aceleasi locuri de joaca....baietelul ei a facut conjunctivita... adoua oara in decurs de numai o luna...De aceea eu sustin...copilul sa nu mearga la cresa /gradi pina-n 3 ani...
Nicole....nu ai alata solutie decit gradi? O sa fie foarte des bolnavioara..trebuie sa fii pregatita pentru asta...Mie mi-a placut bretonul![]()
Cristalinule...odihneste-te mami!
Andrea hai ca acusica vine tati!
Liliana...raportul!
Ioana...Lumi ..unde sinteti?
kim222 spune:
Singurul lucru bun dupa stres si boala...am slabit! Am reusit sa ajung la greutatea pe care-o aveam in liceu!