Super poznasi de iulie-august 2004 (163)
Raspunsuri - Pagina 4
eli spune:
Buna!
Ce bine e cu mami la noi. Stef e un alt copil cand e doar cu ea, e cuminte, papa tot ce i se da, o ajuta pe bunica.
Nu am citit, sunt pe fuga, vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au scris pe email.
Pupicei si sanatate la toata lumea!
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
roberta04 spune:
'Neatza! Brrrrr- e un ger afara!!!!
ROXI- ai reusit sa descii exact activitatile tipice si ale lui Matei. In plus, copilul meu are si o chestie ramasa de cand avea 11 luni si a stat la tara la bunici- hraneste puii- mai exact, fura paine si face firmituri minuscule prin toata casa.
Fetele, nu mai stiu ce sa fac cu un baietel obsedat de baie- tipa si prin somn- "Baieeeee, baieeeeee!"
Acum, de exemplu, mi-a adus in brate cred ca 10 jucarii cu care face el baie si ma trage de pantaloni repetand continuu cuvantul cu pricina.![]()
Ce bine ca v-ati petrecut de 8 Martie- eu am fost la parintii mei si mi s-a facut mila de mama si am stat si am gatit pentru ei vreo 3 ore, apoi a venit tati, am papat si am plecat acasa...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
szivarvany spune:
`Neatzaaaa !!!
PhilipAndrea - sar`na, sar`na, asa e 
la voi si pe nasucul lui Philip :-)
Kim - cum sunteti ???
Papdicu - da` voi fetele ???
Polux - noah lasa ca vine si bb2 mult dorit ... iar daca nu, o infratim pe Adela cu Giulia si gata :-)
Roxanaz - da fain scenariul, doar lipseste rontaitul de ceva ... acest ceva poate fi orice atat timp cat poate fi pus in cratite, sertare, sters pe jos si apoi mancat :-)))
AncaMaria - boierieee la voi, super fain 3 zile asa :-)
Eli -
asta da cadou de 8 martie !
Mey, voi va plangeti ca nu manca bebelinii si nu slabesc, da` io ce sa zic ca mancam si am reusit sa slabim 100 de grame in 2 saptamani
Ca na, si`asa ma durea subectu` cu pricina
Si ne-ati molipsit, am papat pizaa, a halit mandra mica de am zis ca se va lasa cu smotru, dar nu-nu, a papat 2 triunghiuri mari de pizza, asta dupa ce a rontait 2 biscuiti, dupa care a baut 200 lapte cu cereal ![]()
So, o zi faina tuturor si trimiteti calduraaa !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
amironeanu spune:
Neata!
Pupacim si noi intreg grupul!
Vineri vine tati
. Sta pana duminica dimineata, dar tot vine sa ne dragaleasca un pic ![]()
Roxana, reteta pentru blatul de pizza pentru ce fel de tava este (ce dimensiuni, adica). Ca, de, vreau sa fac si eu una sambata pentru tati.
Olivia, cum a fost la dr? Papa, cum te mai simti?
Monica, sa intelegem ca ai ajuns cu bine. Cat stai in Germania? Botosica cu cine a ramas?
Daria, eu cred ca-ti faci probleme degeaba si iar s-a stricat cantarul. Eu spun ca mai bine slaba, decat prea grasuta si obeza mai tarziu. Eu asa am un stres ca e prea grasuta si sa nu fie la fel si cand va fi mare 
Carmen, tinem pumnii in continuare sa va reveniti cu mancatul.
Eli, ce spune mama ta? S-a schimbat Stef de cand l-a vazut ultima data?
Liliana, si eu cred ca fiecare avem destinul stabilit in mare, asa ca atunci cand va veni momentul, va avea si Adeluta o surioara sau un fratior.
Andreea cum mai stai cu febra musculara? De Andreea Banica mai stii ceva?
Fug la treaba, o zi buna, buna va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
ina32 spune:
Buna dimi,
Cu o mare intarziere si cu scuze urez LA multi ani fericiti Papadiei, Corinei si lui Alice.
Sanatate multa la mamici/copilasi bolnaviori.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
roxanaz spune:
puahahahaa Daria las maica alea suta de grame ca o sa o iei razna. m-ai omorat, auzi la ea, 100 de grame!!!! da ce, esti la nasa? las copilu in pace ca mananca si nu sta o clipa, de unde vrei sa se puna ceva pe ea???? da, cu ceva ai dreptate, uitasem rontaitu'...cum am putut????
Andreea, aluatul ala se intinde subtire (adica de pizza adevarata) in tava mare de aragaz. (daca nu vrei asa mare ori congelezi o bucata ori o pui sub forma de chifle inca o tura la crescut si apoi la cuptor....ori cornuri...ce-ti trazneste in cap. sau il poti inveli frumos in folie si il dai la frigider sa faci alta data....ca doar il scoti si il lasi din nou nitel la crescut. sau il coci separat si il pui la congelator...o gramada de variante)
leeloo2004 spune:
Buna dimineata si de la mine (ca nu e inca 12...). Am revenit acasa, ieri a fost o zi tare obositoare si am cam facut frigul pe la Constanta...Asa ca de ziua femeii eu am avut o zi de munca si nu am apucat sa ma sarbatoresc in nici un fel (mai ales ca sotul fuse la Londra si se intoarce abia astazi...).
Nu prea am citit din urma, dar ma bag si eu in discutie...
Daria, lasa mai fata, cit vrei sa fie de grasa?? Asta zic eu care am fost obsedata de greutatea lui Stefan atita vreme (si acum mai am ceva rabufniri...) dar m-am impacat cu ideea ca e un copil mai slabut dar sanatos!
Monica - vaz ca ai ajuns cu bine - eu cred ca am uitat sau nu am inteles - cit stai in Germania? Si Botoshu a ramas acasa?
Liliana, multi
! Vorba Roxanei, relax ca o sa vezi ca o sa intimple cind te vei astepta mai putin!
Va pup pe toate si mai revin!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Roxanaz - poi fara rontait nu mere treaba, stii tu :-)
Deci, io stiu ca v`am secat cu cantaru`, dar mandra mea ma tot vede cocotata pe cantar si si ea se urca inainte de baita. Asa ca vrand nevrand, o cantaresc. Si`apoi cand mai vad bulane de copil sanatos, nu 2 bete, va dati seama, nu ... parca nu-i dau sa manance 
De asta pun si poze cu mancatu` 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
roxanaz spune:
Gabi sa inteleg ca ti-a placut muuult vremea la constanta
. multumesc, si eu o ador!
pai daca va reuniti de abia azi...distractie placuta!
Dario las mah ca stim noi ca nu ii dai de mancare, doar ii faci poza si atat!![]()
![]()
szivarvany spune:

Noah Roxa m`ai prins :-)))
Adevarul e ca pe Lia nu o voi egala niciodata, ea e un monument de rabdare si toate alea ce se zic unei mamici de nota 10 !
Editez ca nu`i corect cum am scris: so, nu egalez nici o alta mamica de aici, care suporta cu stoicism itze, fitze, frichineli. Am zis de Lia la faza cu mancarurile. De dublele mamici nici nu mai zic ...
Daria &
Giulia (2004 08 16)