Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Beatrice, lasa ca o data face fata un an, nu!?! Io n-as fi aruncat tortul, l-as fi pus pe tati sa-l dea cu lac si l-as fi tinut amintire (pe cuvant)...

In legatura cu bebe la mine buba e tocmai invers...stiu sigur ca mai tarziu n-as mai avea curaj sa o iau de la capat, dar acum sunt inca "in mana" ...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, multumesc mult de idei, tare bine suna toate...vreau sa fac retete simple si rapide (fiindca mai am si de facut curatenie in 4 camere...toate cu Andrei pe langa mine)...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

cand mai aveti putin timp liber poate va uitati aici si poate aici.

Beatrice si piersicuta Cristina (18 februarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Amaya, eu vreau intalnire oriunde, doar cat de cat central sa fie, am mai spus asta, ca daca fac o ora dus, o ora intors pana la locul intalnirii nu are sens pt. mine, nu as putea sta decat max. o ora acolo... Asta cu Baby Expo credeam ca e basca, peste intalnirea planuita. Si sa stii ca te inteleg cu virozele si aglomeratia, nici eu nu-l iau pe Tudor cu mine, merg doar eu sa ma uit si sa cumpar cate ceva intrucat e infernal de aglomerat. Nici data trecuta nu l-am dus si nici nu l-as lua cu mine, pana cand o sa vada el banerele si o sa ceara acolo.
Imi pare bine ca iti fac o placere cu florile.
Beatrice, e o frumoasa piersicutza intr-adevar. Si mi se pare ca-ti seamana. Abia acum am apucat si eu sa vad cateva poze ca sunt mereu pe fuga.
Bubu, si eu am facut mucenici si acum ii pap. Baby Expo e vineri, sambata, duminica, pe 17-18-19 martie.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ixxi, de ce ne-ai furat rokitza?? noi avem 2, si verde si rosie, era cit pe ce sa avem 3, 2 verde si una rosie

amaya, spor la treaba si gatit. eu una recunosc ca atunci cind sint cu Rebecca singura si nu prea vrea sa stea in tzarc, mi-e tare greu sa ma desfasor. cind e tati acasa, prefer sa ii trimit la plimbare pe amindoi. ma descurc cel mai bine si eficient singura.

Kita, bine ati revenit acasa..sper sa stati acasa de acum!!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Amaya, ia o femeie sa te ajute, macar la curatenie, nu are rost sa te spetesti. Si nu mai fi suparata, eu nici nu m-am gandit sa o consideram pe asta de la Baby Expo o intalnire adevarata, mai degraba o post-intalnire sau o pauza de cafea.

Mergi la inceput

Kita, bine ati revenit sanatosi! Nu mai fi trista, de-acum o sa fie totul bine, desi imi dau seama cat trebuie sa-ti fi fost de greu...prin spitale, offf, Doamne! numai copil bolnavior sa nu ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Dragele mele,

Sunt tare dezamagita ca m-ati scos din lista si m-ati eliminat din gasca. Voiam sa va spun despre noi, dar n-are nici un rost. Nu intereseaza pe nimeni. Va doresc numai bine. Pana la urma chiar ma doare: ce daca il lasati si pe Sebastianul meu in lista? Era asa de mult un rand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Patricia eu as fi vrut rochita rosie, dar tati a vrut/o pe asta verde.....

Clara nu te supara, sunt sigura ca din greseala nu mai apareti in lista, nu te supara.....se corecteaza repede....
pupici
Hai spune/ne ce mai face sebastian

Beatrice si piersicuta Cristina (18 februarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Multumesc de urari;

Nici nu am apucat sa ma odihnesc de cand am ajuns acasa, ca e toata intoarsa si am inceput sa le mai pun la locul lor;
Mie mi-a adus vecina o farfurie cu mucenici, ca mama nu a facut ca se simte rau, iar soacra-mea aseara a stat cu baiatu ca sa apucam sa facem cumparaturi ca nu mai era nimic prin frigider;

Am vazut ca vreti intalneala la baby expo, dar nu cred ca reusim sa vorbim; Andrei e inscris la competitia de-a busilea, dar nu stiu daca pana atunci o sa mai fie cazul, asa ca oricum ne salutam macar;
Raman de acord cu Tomasa care zicea ca dupa, daca vreti in alta parte la o cafea sau desert :))

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput