Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Amaya spune:
Beatrice, lasa ca o data face fata un an, nu!?! Io n-as fi aruncat tortul, l-as fi pus pe tati sa-l dea cu lac si l-as fi tinut amintire (pe cuvant)...
In legatura cu bebe la mine buba e tocmai invers...stiu sigur ca mai tarziu n-as mai avea curaj sa o iau de la capat, dar acum sunt inca "in mana"
...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
Amaya spune:
Patricia, multumesc mult de idei, tare bine suna toate...vreau sa fac retete simple si rapide (fiindca mai am si de facut curatenie in 4 camere...toate cu Andrei pe langa mine)...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
ixxi spune:
cand mai aveti putin timp liber poate va uitati aici si poate aici.
Beatrice si
piersicuta Cristina (18 februarie 2005)
tomasa spune:
Amaya, eu vreau intalnire oriunde, doar cat de cat central sa fie, am mai spus asta, ca daca fac o ora dus, o ora intors pana la locul intalnirii nu are sens pt. mine, nu as putea sta decat max. o ora acolo... Asta cu Baby Expo credeam ca e basca, peste intalnirea planuita. Si sa stii ca te inteleg cu virozele si aglomeratia, nici eu nu-l iau pe Tudor cu mine, merg doar eu sa ma uit si sa cumpar cate ceva intrucat e infernal de aglomerat. Nici data trecuta nu l-am dus si nici nu l-as lua cu mine, pana cand o sa vada el banerele si o sa ceara acolo. ![]()
Imi pare bine ca iti fac o placere cu florile. 
Beatrice, e o frumoasa piersicutza intr-adevar. Si mi se pare ca-ti seamana. Abia acum am apucat si eu sa vad cateva poze ca sunt mereu pe fuga.
Bubu, si eu am facut mucenici si acum ii pap. Baby Expo e vineri, sambata, duminica, pe 17-18-19 martie.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
PatriciaArdeleanu spune:
Ixxi, de ce ne-ai furat rokitza?? noi avem 2, si verde si rosie, era cit pe ce sa avem 3
, 2 verde si una rosie![]()
amaya, spor la treaba si gatit. eu una recunosc ca atunci cind sint cu Rebecca singura si nu prea vrea sa stea in tzarc, mi-e tare greu sa ma desfasor. cind e tati acasa, prefer sa ii trimit la plimbare pe amindoi. ma descurc cel mai bine si eficient singura
.
Kita, bine ati revenit acasa..sper sa stati acasa de acum!!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea
tomasa spune:
Amaya, ia o femeie sa te ajute, macar la curatenie, nu are rost sa te spetesti. Si nu mai fi suparata, eu nici nu m-am gandit sa o consideram pe asta de la Baby Expo o intalnire adevarata, mai degraba o post-intalnire sau o pauza de cafea.
tomasa spune:
Kita, bine ati revenit sanatosi! Nu mai fi trista, de-acum o sa fie totul bine, desi imi dau seama cat trebuie sa-ti fi fost de greu...prin spitale, offf, Doamne! numai copil bolnavior sa nu ai. 
Clara03 spune:
Dragele mele,
Sunt tare dezamagita ca m-ati scos din lista si m-ati eliminat din gasca. Voiam sa va spun despre noi, dar n-are nici un rost. Nu intereseaza pe nimeni. Va doresc numai bine. Pana la urma chiar ma doare: ce daca il lasati si pe Sebastianul meu in lista? Era asa de mult un rand?
ixxi spune:
Patricia eu as fi vrut rochita rosie, dar tati a vrut/o pe asta verde.....
Clara nu te supara, sunt sigura ca din greseala nu mai apareti in lista, nu te supara.....se corecteaza repede....
pupici
Hai spune/ne ce mai face sebastian
Beatrice si
piersicuta Cristina (18 februarie 2005)
kita spune:
Multumesc de urari;
Nici nu am apucat sa ma odihnesc de cand am ajuns acasa, ca e toata intoarsa si am inceput sa le mai pun la locul lor;
Mie mi-a adus vecina o farfurie cu mucenici, ca mama nu a facut ca se simte rau, iar soacra-mea aseara a stat cu baiatu ca sa apucam sa facem cumparaturi ca nu mai era nimic prin frigider;
Am vazut ca vreti intalneala la baby expo, dar nu cred ca reusim sa vorbim; Andrei e inscris la competitia de-a busilea, dar nu stiu daca pana atunci o sa mai fie cazul, asa ca oricum ne salutam macar;
Raman de acord cu Tomasa care zicea ca dupa, daca vreti in alta parte la o cafea sau desert :))
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album