Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
Mihaela, e super dulce, ii sta bine! O pupa Vlad
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
gabi.i spune:
Liviana eu voi fi acolo probabil incepand cu ora 15 sau poate chiar mai devreme asa ca vom stabili un loc unde sa ne intalnim sau facem schimb de numere de tel ca sa ne putem gasi.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
gabi.i spune:
Miha frumusica Alexia in costumasul de la bunicul.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
tomasa spune:
Si eu merg sigur la Baby Expo si vreau sa va vad, sa va dau si trandafirii. Insa m-am gandit mai bine si eu as merge dimineata, cand se deschide, ca e ceva mai liber si ma pot uita altfel dupa diverse lucrusoare.
Nu vreti ca dupa ce mergeti si voi prin expozitie dupa-amiaza sa stabilim un loc prin zona si sa ne intalnim la o cafea? Ca acolo in pavilion e oricum nebunie mare, aglomeratie, nu putem vorbi nimic. Asa, daca stabilim o ora la care eventual stim ca termina toata lumea de scotocit prin standuri, putem sa ne vedem afara, la intrare si cautam un loc drgaut de baut cafea. Ce ziceti? Asa eu as veni direct la intalnirea pt. cafea, chiar daca am mers sa vad expozitia dimineata...
Daca nu sunteti de acord sa facem asa si vreti sa ne vedem neaparat inauntru dupa-amiaza, o sa ma supun majoritatii. Doar sa stabilim locul si ora ca va fi greu sa ne gasim. Pupici!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Amaya, daca nu mai ai rabdare pana la "intalneala" ne putem vedea cumva in we. Sau sa se intalneasca sotii nostri seara pe la ora 18 pe undeva prin oras?
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
PatriciaArdeleanu spune:
fetelor, din experienta mea la Baby Expo, pot sa va spun ca nu prea este loc sa te desfasori inautru, abia ai loc sa mergi cu caruciorul in sir indian...cel putin nici cu sotul nu puteam merge alaturi, trebuia sa stea in spatele nostru. cel putin eu asa nebunie am prins, ce sa mai zis sa stau de vb cu cineva.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea
rachel owen spune:
Simona, multumim!
quote:
Originally posted by sirimie
Rici, ce e chestia aia cu Trenul Vietii?
Vrei si tu?
Da adresa pe pm
Albert are 1 an
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
Amaya spune:
Tomasa, am rabdare, dar imi face mare placere sa ma gandesc la faptul ca, in curand, o sa-mi maresc colectia de flori...Offff, ce ma suparati voi ca vreti intalnire numai la BabyExpo!!! presupun ca n-o sa mai vreti una prea curand in alta parte, nu?
Va rog mult dati-mi si mie ceva idei de retete pentru sambata, luand in considerare ca nasii tin post, dar doar de carne...as vrea sa fac si ceva salate, de crudiati, etc (fiindca aici ma paraseste inspiratia)... nu vreau sa fac multe.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
ixxi spune:
Rici si eu vreau chestia cu trenul vietii. eu o incalt pe crisu cu sandalute sau cu "pantofiori de interior" din piele, in care nu/i transpira picioarele.
pe post de pijama i/am luat costumase intregi cu tot cu botos, cu capse de sus pana jos, ca cele de bebe.
Kita bina eti venit acasa! sa de/a Dumnezeu sa nu mai treceti prin asta niciodata si nici altcineva.
Amaya de frumos ce era tortuletul cristinei nimeni nu a mancat din el, doar fetei i/am dat putin si apoi......l/am aruncat. de torturile pt adulti s/a ocupat tati anul asta, si binenteles ca a dat o caruta de bani pe ele. cred ca nu a gasit mai scumpe!!!! dar au fost absolut delicioase.
In alta ordine de idei te admir (ca si pe celelalte fete) ca ai avut puterea si curajul de a mai face inca un bb acum. daca am fi si noi putin mai indrazneti.....
Beatrice si piersicuta Cristina (18 februarie 2005)
PatriciaArdeleanu spune:
amaya, eu nu sint fan Baby Expo. asa ca, vreau oriunde, chiar si maine daca se hotarasc fetele.
ce retete vrei? e usor daca tin post doar de carne, poti sa faci o gramada de chestii: oua umplute, salata boeuf fara carne (stii ce buna iese??), platou brinzeturi, salata vinete, ciuperci umplute cu coditele lor tocate, ceapa, telina, morcov calite+cascaval), fasole batuta+ castravete murat tocat marunt; calde: paste cu brinza+smintina+ciuperci...
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea