Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Dana, mi-a placut povestea cu floricelele
Beatrice, Rici, am vazut poze cu Cristina si cu Albert, sint foarte frumosi!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Rici, ce e chestia aia cu Trenul Vietii? Si de ce este atit de dorit?
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=668

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am venit de la Carrefour, era gol. Ce surpriza, chiar nu ma asteptam.

Amaya, cand l-am masurat noi cu chiu cu vai, ca nu sta, avea cica 83,5 cm. Este intr-adevar inalt puitul meu.
La kg nu stiu cum stam.

Si Rayan isi da jos pantalonii si ii " mananca". Simte nevoia sa bage textile in gurita, asa cum eram eu cand eram mica.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, mai masoara-l o data...io cred ca are mai mult, bine parerea mea ochiometrica...

Tomasa, fac ce fac si numai la trandafirii de la tine ma gandesc...abia astept sa-mi scot florile pe balcon si sa le vad cum se fac pe zi ce trece mai frumoase...iarna asta nu le-a priit deloc in casa.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da, si eu cred ca are mai mult, dar nu ma lasa sa il masor, sa ii intind piciorul bine.....

pupici lui Andrei

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Legat de masuratul piticilor, sa stiti ca masurarea cu metrul de croitorie nu e relevanta. Intotdeauna ies mai multi cm. Trebuie masurati in picioare, la perete, cu picioarele lipite, si un liniar pe cap.
Si pe al meu l-au masurat cu panglica in maternitate si cica avea 56 cm, iar apoi la medicul de familie, intins pe banca de masurat, avea 52...

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Coraly, noi nu-l masuram acasa, decat la doctor pe chestia aia de lemn.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Tomasa, Sirimie, Bubu, Gabi.i, deci ramane stabilita intalnirea pentru sambata 18 martie la BabyExpo? Eu sigur vreau sa vin, insa nu pot spune exact ora. Se mai inscrie cineva?
Sirimie, DA reteta de slabit de la Patricia este eficienta. Prima sapt e mai grea, dar deja in a doua organismul este obisnuit. Ideal ar fi ca dupa incheierea ei, sa continui in aceeasi maniera, adica cu cantitai mici de hrana si cat mai putine alimente care ingrasa. Cui vrea sa o tina, eu o recomand cu caldura.

Apropo de masurat inaltimea piticilor, va dau un pont: eu am lipit pe perete un metru de hartie, descarcat de pe Internet si apoi printat. Cand am fost la dr pediatra, am constatat ca masuratoarea ei si a mea au fost identice: 75 cm.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, eu vin sigur la Expo, dar nu stiu exact in ce zi, depinde cand e sotul liber si poate sa ne duca. Daca e sambata, ar fi perfect, noi vom veni dupa 14:30.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Buna seara, doamnelor!
La multi ani tuturor mamicilor, sa fiti iubite si sa ne traiasca puisorii nazdravani!

Of, cat ati mai scris!
Pentru inceput vreau sa va delectez cu cateva poze noi. Costumasul Alexiei este adus din Iordania de socrul meu acum 27 de ani, iar azi i l-a dat Alexiei(a fost al cumnatei mele).

Mergi la inceput