Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

quote:
Originally posted by rachel owen

Oana, am uitat sa iti spun, daca isi scoate doar sosetele e bine, Albert e exchibitionist , isi scoate si nadragii. Il gasesc dimineata in pampers. Am tot cautat salopeta. S-a deschis un magazin nou la Deva, "Praz", asa scrie si pe eticheta hainutelor, si au salopete intregi si pt 24, 36 de luni, ca in rest nu se mai fac atat de mari, doar pijamale in 2 bucati.

Albert are 1 an

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.

Si pe Vlad il gasesc fara pijama pe el, arunca pantalonii din pat si se descheie si la body de capse . I-am luat si eu o pijama salopeta, dar cred ca o sa-i vina la toamna . Mi-a placut cum arata, e catifelata, subtirica si cu galben in dungi, parca e albinuta
Incearca cu dres, e mai sigur.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Oana, aici Vladut sta in aceasi masinuta?aici

Albert are 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Rici, tu stai la Deva? Tatal meu locuieste prin apropiere.

Vladut nu isi da jos pantalonii intentionat, dar ii mai pierde in mers - adica de-a busilea, cind isi tiraste genunchii. La fel si sosetele. Nu il deranjeaza prea mult.

Azi dimineata a varsat o sticla de apa (i-a desfacut capacul, cred ca nici nu era bine prins) pe parchet si plescaia acolo. Si era teribil de vesel, l-am descoperit pentru ca m-am mirat cum poate sa fie asa vesel si sa nu faca galagie deloc Era ud de sus pina jos, storceam apa de pe hainele de pe el..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Bubu, Baby Expo e de pe 16 pe 19 martie, cred. 18 si 19 e sigur.

Kita, multa sanatate voua! La ce spital ati fost internati? I-a trecut lui Andrei? Pina la urma a avut rujeola sau nu?

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by rachel owen

Oana, aici Vladut sta in aceasi masinuta?aici

Albert are 1 an

Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.
[/quote]

Da, sunt aproape la fel!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Simona, multumesc! Si eu vreau neaparat sa merg la expo.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Rici, m-a distrat cind ai spus ca Albert minca hirtia in magazin Si noi avem mocheta pe hol si in bucatarie - am avut covoare dar ii placea exact unde era gresie si nu era covor.

A tinut cineva regimul de la Patricia pina acuma? Liviana? Si nu te ingrasi dupa asta, chiar daca maninci mai mult? Mi se pare ciudat ca nu e inclus un mic dejun mai consistent, din cite stiu eu e important micul dejun pentru slabire.

Tomasa, atunci ne intilnim la galerie la concursul de mers de-a busilea, nu-i asa?

Mergi la inceput

Simona, eu am tinut regimul ala si am slabit 6 kg, dar imediat dupa am aflat ca sunt insarcinata si, deci, m-am ingrasat inevitabil.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Buna fetelor,

Catiflo, vreu si eu mareeeee. gabi e un dragut.
Simona, din pacate nu stiu de la ce greutate, dar stiu sigur ca doctorita m-a intrebat cate kg are si mi-a zis:"acuma poti sa-i dai 5 ml". In orice caz, la peste 10 kg poti sa-i dai 5 ml cu siguranta. Eu i-am dat omleta Mariei. Am facut-o in teflon cu f putin ulei de masline. Nu a fost super-incatata, dar cred ca din cauza ca trebuia s-o mestece (e mai lenesuta, noi inca mai mancam mult pasat).M-am distrat cu Vladut si sticla de apa. Sunt niste draguti cu micile lor placeri. Dar de-abia astept sa si spuna "perlute", ca Eric. Cred ca Erica e tare mandra de el. Apropo, erica Dentinox e la acelasi pret cu Calgel. E mai utilizat in Germania, Olanda, deci probabil e considerat ca are efecte mai bune.
Bubu - eu stiu ca baby expo e 17-18-19 (Vi-Samb_Dum).
Danonica, bine ai venit.
rachel, eu in casa o tin cu ciorapi si sosete.
Kita, bine ai venit acasa!!

Am vazut si o Piersicuta frumoasa foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

LA MULTI ANI, MAMICILOR!!!

Ana Maria, da, e inalt si ma dispera cat de repede creste, acum are 82 cm...body-urile sunt bune in lungime dar la maneci multe sunt deja 3/4, iar de pantaloni nu mai zic. Dar Rayan al Crinutei este mult mai inalt si pare mult mai mare, nu Crinuta!?! Cat are Rayan in inaltime acum?

Beatrice, multumesc...sa dea Domnul sa fie totul ca la prima sarcina....Piersicuta ta este o dulceata, iar torturile arata demential...de tortul lui Crisu n-as fi avut curaj sa ma ating (atat e de frumos), dar pe cel pentru adulti l-am mancat din priviri.

Apropo de intalnire, va rog nu o stabiliti sambata asta fiindca noi avem motul si nu pot veni...si, va implor sa nu ma credeti carcotasa, dar eu nu vin la Baby Expo, pe langa faptul ca este foarte departe va fi foarte multa lume si este perioada cea mai blestemata pentru virusi, abia se dezgheata .

Rici si noi avem gresie in toata casa dar nu este curent asa ca eu il las doar in ciorapei sau cateodata il incalt cu ghetele de afara ca sa se obisnuiasca sa mearga cat mai bine in ele...teama mea cu gresia nu este ca raceste dar aluneca si in ciorapi si in ghetute de casa, de panza...

Alina, ce vesti bune ca ati venit acasa...sper ca Andrei se simte mai bine si ca ati scapat de necazuri

Fetele noi folosim decat pijamale - body complet (cu ciorap cu tot si maneci lungi) si nu am surprize sa-l gasesc dezbracat.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput