Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Clara03 spune:
Ixxi, multumesc mult pentru interes si atentie. Le iau personal acum, pentru ca suntinsarcinata si suparacioasa. Am o sarcina tare dificila, cu rau non stop si abia de ma mai tin pe picioare. Azi am mai fost si la doctor si mi-s supt si sangele.. pentru analize...
Sebastian merge de o saptamana jumatate la gradinita, deja s-a adaptat, asa ca intre 8 si 5 este problema lor si nu mai este a noastra este asa de obosit cand il luam acasa, incat ii facem baita printre suspine, baloteaza o baterie de lapte si a cazut instant. Si a doua zi, iar de la capat.
Are 11 KG 400, 81 cm si un an si 2 saptamani.
Cam asta facem noi, Iar pe dum mai vine un gandacel. DPN este pe 10 octombrie 2006, dar nu cred ca voi naste la termen. Cu Sebastian m-am grabit cu 3 saptamani. Am vazut ca siAmaya este insarcinata. Poate vorbim mai multe despre a doua sarcina. La multi ani tuturor puiutilor, mai ales ca toti au mai mult de un an.
bubu05 spune:
Bunaaaaa!
Ixxi, iti mai laud inca o data Piersicuta, imi vine sa o pap!
Clara, sigur nu a fost cu intentie, chiar s-a stabilit sa nu fie sters nimeni din listuta, mai ales ca multe mamici sunt ocupate, au inceput serviciul si nu scriu prea des.
Felicitari pt. sarcina, sa ai un bb sanatos si sa fiti fericiti!
Noi nu mai avem carut , nu mai merge reparat! L-am spalat arata frumos, dar...nu mai mergeeee. Sa vedem daca ni-l imprumuta nasa pe al ei, daca nu trebuie sa luam altul. Asta e!
Mucenicii mei au iesit tare buni, am papat si aseara.
Crinuta, voi ce faceti? La plimbarica?
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
coraly spune:
Clara, felicitari pt sarcina!
Si mie mi-a fost rau 2 luni in continuu, stiu prin ce treci. Ma uitam cu invidie pe geam la copii cum se jucau si ma intrebam oare cum e sa nu-ti fie rau? Ca nu mai stiam.
Vezi ca stresul accentueaza foarte mult raul in sarcina. La mine si asta a fost un factor, serviciul foarte stresant. In perioada aceea am mers 5 zile in concediu la Caciulata, timp in care mi-a disparut raul, parca eram alt om. Cum am revenit, punct si de la capat. Incearca sa te relaxezi cat poti. Eu simteam mirosul frigiderului deschis din dormitor...in asa hal eram, si daca nu apucam sa pun ceva in gura dimineata, eram calare pe wc imediat. Eu la 4 luni jumate am scapat.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
Amaya spune:
Clara, bine-ati revenit...nu te supara fiindca nu ati fost stersi din listuta cu intentie...vorba lui Beatrice, se repara usor...sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios...eu inca nu sunt insarcinata dar cu voia lui Dumnezeu voi fi curand.Insa avem alte mamici insarcinate cum ar fi : Bestuzta si Alipiticot.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by ixxi
Rici si eu vreau chestia cu trenul vietii. eu o incalt pe crisu cu sandalute sau cu "pantofiori de interior" din piele, in care nu/i transpira picioarele.
Ti-am trimis.
Pai asa ceva papucei cautam si eu si nu am gasit numai mici, iar cei mari aveau talpa de cauciuc si pur si simplu nu poate umbla cu asa ceva.
Albert are 1 an
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
crinuta spune:
Fetelor, nu am apucat sa citesc mare lucru, am fost busy, dar am vazut ca tot vorbiti de Baby Expo.
Nici eu nu sunt fan Baby Expo, am fost o data si nu ma mai duc nici platita. Nu mi-a placut deloc, si nu prea vad cum se poate face intalneala acolo, dar ma rog.
Deci, eu la Baby Expo nu vin, eu raman mai departe pe ideea Romania Plaza unde pe langa mancare putem merge la o cafea dupa aceea sau o o prajitura.
Ideea e sa ne intalnim sa papam bine dar si sa ne distram cat de cat.
Oana, am multa treaba cu viza cu chestiile astea asa ca sunt cam mult plecata dar ies si cu Rayan, mai ales ca e frumos afara.
Of, ce rau imi pare ca nu stam aproape una de alta ca toata ziua ne vizitam.
Miha, ce faci? Ce face Alexia?
pupici
Crinuta si Rayan
V. Erica spune:
Clara, bine-ai revenit!
Sarcina usoara ! Sper sa scrii mai des. Socrela ce mai face?
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by Clara03
sunt insarcinata
Felicitari!!
Albert are 1 an
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
PatriciaArdeleanu spune:
Clara, bine ai revenit! sarcina usoara-daca pot zice asacaci stiu pre bine cum e, dar multa sanatate si b sanatos! Felicitari.
cum si unde este gradinita asta de primese copilasi asa mici??
Socrela la fel de amabila ca si pina acum??
E adevarat ca eu am fost "pentru"stergerea unor nume din lista, dar, repet, erau citeva mamici care nu scrisesera absolut niciodata, if you know what I mean...eu la ele ma refeream mereu. daca vor vrea sa vina, vor fi more than bine venite
eu am asa un chef de bantuit prin magazine, dar singura nu m-am aventura prin Plaza, asa ca scrie Carf Coelntina pe mine
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea