Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
sirimie spune:
Clara, felicitari! Sarcina usoara si bb sanatos!
Rici, multumesc pentru cartulie. Sint simpatice pozele :)
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
sirimie spune:
Clara, la ce gradinita merge Sebastian la un an si 2 luni? Nu stiam ca exista gradinite pentru copii asa de mici.
A, felicitari pentru Sebastian, e foarte bine dezvoltat daca are acum 11 kg si 83 de cm, pai e ca un baietel mult mai mare de 1 an si 2 luni.
sirimie spune:
Despre Baby Expo: eu nu pot merge fara bb pentru ca nu am cu cine sa il las (tati vine cu noi..). Si cred ca daca tot merge mai multa lume, sa ne intilnim acolo, eventual sa schimbam impresii. Nu toata dupa masa..
Daca iesi poti sa intri la loc cu acelasi bilet? (probabil ca da). Atunci am putea sa ne intilnim sa vorbim undeva afara (desi cred ca sint niste chestii in aer liber si s-ar putea sa fie frig). Inauntru nu se poate sta pe nicaieri? Mai stateam de vorba la standurile Nestle.. Sint de acord ca e multa lume si inghesuiala.
tomasa spune:
Simona, din pacate nu cred ca mai poti intra inapoi dupa ce ai iesit cu acelasi bilet. Mai mult ca sigur iti trebuie altul. Oricum dat fiind ca si tu si Gabi.i si probabil mai multe veti fi cu copiii, chestia cu mersul la o cafea dupa expozitie cade din start. Ramane deci sa ne vedem doar scurt de tot daca vreti.
Astfel incat daca-mi spuneti ora si locul eu vin si intru doar ca sa va vad, chiar daca voi fi nevoita sa vin si dimineata pt. cumparaturi, insa chiar nu e o problema, imi va face mare placere.
Si cum aici la Baby Expo nu vom putea sta de vorba si nici manca ci doar sa ne cunoastem sau sa schimbam impresii, eu as veni si la o intalnire din aia cu , doar ca pt. mine Plaza e departe rau. La fel cum nici alte fete nu ar putea veni probabil la mine in cartier si inteleg perfect de ce. Nu se poate face undeva mai central? Toata lumea tine neaparat la Plaza? Daca da si nu se poate schimba locatia nicicum, asta este, o sa o las pe altadata, nu e nici o suparare, nu vin si gata. Ca sa stau mai mult pe drum decat la intalnire, chiar nu are rost. Oricum sunt sigura ca o sa mai fie multe ocazii sa ne intalnim.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Clara, felicitari pt. sarcina, scumpo! Sa iti dea Dumnezeu un copilas sanatos, frumos si papacios.
Cat despre listutza, chiar nu-mi explic ce s-a intamplat, insa sunt sigura ca a fost doar o greseala, asa ca te rog frumos, nu te supara. Eu clar vreau sa mai stiu de voi si ma bucur mult mult ca ai reusit sa ne scrii, in ciuda faptului ca nu te simti bine.
Witchie spune:
Draga Clara,
Bine ai revenit! Nu te supara pentru listuta, cand ne-am mutat la bebelusi am refacut lista si am trecut doar mamicile si copilasii despre care mai stiam ce mai fac. Dar asta nu inseamna ca te-am dat afara sau mai stiu eu ce. Uite, si Rici disparuse. Si acum e inapoi. Sigur ca te trecem si pe tine, nu te mai necaji:) Ai grija de samburelul 2!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
L'ombelico del mondo
rachel owen spune:
Simona, mai am o multime, pt ca eu primesc tot timpul pe mail, si daca iti plac pot sa iti mai trimit.
Albert are 1 an
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by Witchie
Uite, si Rici disparuse. Si acum e inapoi.
Albert are 1 an
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
tomasa spune:
Doamne Rici, acum v-am vazut si eu pozele! Ce ochisori imensi, albastri are Albert! Superbi!
kita spune:
Clara sarcina usoara si bebe sanatos; care este DPN?
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album