Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ha ha ce imi place Crinuta ca il inveti si prinde si flacaul repede;
Ma gandeam zilele trecute daca mai stiti ceva de Gabry?ea n-a mai scris de mult timp, cred ca are mai bine de o luna si jumatate;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Shobo, facem lista si programam tot...si uite-asa mamicile de ian-feb 2005 fac inconjurul lumii prin Bucuresti.

Simona,la Plaza cel mai usor se ajunge cu tramvaiul 41 si am vazut ca este si un maxi-taxi care vine de la Carrefour Orhideea...mai sunt mijloacele de transport care circula pe Bd.Timisoara, dar eu nu le stiu.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Yuppiiiiiiiiii, 7 voturi pentru...Alina, sigur ca o sa poti veni...Andrei o sa fie perfect sanatos pana atunci, iar Doamne-Doamne stie ca ai nevoie sa te destinzi putin.

Shobo, pe tine unde te numar?

www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, eu stiu doar mama cam pt toate limbile si nu imi vine nici o idee. Am incercat cu mami, dar tace, nu zice nimic.
Nici cuvinte cu N nu zice. Asta e, ii las timp.
Sper sa nu zica mama pe la 2 ani, cum au zis copiii nasilor nostri.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Kita, invata el repede, dar numai ce vrea

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Pamos a la Taco's, muj bien

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Crinuta si in araba tot "mama" este? dar daca stau si ma gandesc nu te prea incalzeste sa-l auzi in alta limba, nu!?! lasa ca o sa spuna el si mama, nu-ti mai face griji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, wow, super! Bravo lui Rayan!
Eu tot astept sa mai zica si Vlad altceva, lui i s-a stricat placa la "mama", "apa" si "papa"

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amaya

Crinuta si in araba tot "mama" este? dar daca stau si ma gandesc nu te prea incalzeste sa-l auzi in alta limba, nu!?! lasa ca o sa spuna el si mama, nu-ti mai face griji

Da Oana, arabii tot mama zic...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubu05

Crinuta, wow, super! Bravo lui Rayan!
Eu tot astept sa mai zica si Vlad altceva, lui i s-a stricat placa la "mama", "apa" si "papa"

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Ohhh, cat astept eu sa spuna si Rayan mama. Stii ce m-a impresionat cand te striga Vlad mama si venea la tine. Mi se pare ceva extraordinar.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput