Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
kita spune:
Ha ha ce imi place Crinuta ca il inveti si prinde si flacaul repede;
Ma gandeam zilele trecute daca mai stiti ceva de Gabry?ea n-a mai scris de mult timp, cred ca are mai bine de o luna si jumatate;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
Amaya spune:
Shobo, facem lista si programam tot...si uite-asa mamicile de ian-feb 2005 fac inconjurul lumii prin Bucuresti.
Simona,la Plaza cel mai usor se ajunge cu tramvaiul 41 si am vazut ca este si un maxi-taxi care vine de la Carrefour Orhideea...mai sunt mijloacele de transport care circula pe Bd.Timisoara, dar eu nu le stiu.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
Amaya spune:
Yuppiiiiiiiiii, 7 voturi pentru...Alina, sigur ca o sa poti veni...Andrei o sa fie perfect sanatos pana atunci, iar Doamne-Doamne stie ca ai nevoie sa te destinzi putin.
Shobo, pe tine unde te numar?
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
crinuta spune:
Amaya, eu stiu doar mama cam pt toate limbile si nu imi vine nici o idee. Am incercat cu mami, dar tace, nu zice nimic.
Nici cuvinte cu N nu zice. Asta e, ii las timp.
Sper sa nu zica mama pe la 2 ani, cum au zis copiii nasilor nostri.
Crinuta si Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Pamos a la Taco's, muj bien
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea
Amaya spune:
Crinuta si in araba tot "mama" este? dar daca stau si ma gandesc nu te prea incalzeste sa-l auzi in alta limba, nu!?! lasa ca o sa spuna el si mama, nu-ti mai face griji
bubu05 spune:
Crinuta, wow, super! Bravo lui Rayan!
Eu tot astept sa mai zica si Vlad altceva, lui i s-a stricat placa la "mama", "apa" si "papa"
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Amaya
Crinuta si in araba tot "mama" este? dar daca stau si ma gandesc nu te prea incalzeste sa-l auzi in alta limba, nu!?! lasa ca o sa spuna el si mama, nu-ti mai face griji
Da Oana, arabii tot mama zic...
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Crinuta, wow, super! Bravo lui Rayan!
Eu tot astept sa mai zica si Vlad altceva, lui i s-a stricat placa la "mama", "apa" si "papa"
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Ohhh, cat astept eu sa spuna si Rayan mama. Stii ce m-a impresionat cand te striga Vlad mama si venea la tine. Mi se pare ceva extraordinar.
Crinuta si Rayan