Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
tomasa spune:
Simona, Bubu, Plaza Romania este noul Mall, ala din Drumul Taberei. Unde au singurul magazin Zara din Bucuresti, daca nu ma insel. Oricum alt obiectiv in zona, alt punct de reper nu-ti pot da fiindca nu mi-e familiara, eu merg acolo f. rar, mai mult pt. Zara, pe care nu stiu unde sa-l gasesc in alta parte in Bucuresti si doar cu sotul meu cu masina ca sa nu ma pierd sau sa nu adorm pe drum. Don Taco este in zona Piata Victoriei, Banu Manta si are specific mexican. Uite aici site-ul lor, e si o harta la contact: www.dontaco.ro
Ai dreptate Amaya, smilies-ul ala pare mexican si mie tot asta-mi inspira.
Mie personal imi este mult mai aproape Don Taco. Dar fireste ca ma supun majoritatii...venind sau nevenind.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
danielai spune:
Clara, felicitari pentru sarcina.
Oana, daca Barza este magazinul de pe Vacaresti, sa stii ca si eu am patit-o cu un dulap cumparat de la ei care s-a dovedit a fi ff prost.
Amaya spune:
Tomasa, multumesc fiindca ai explicat tu...io am culcat cavalerul si n-am fost pe faza.
deci recapitulam:
6 voturi pentru (" La cucaraaacha, la cucaraaacha, ya no puede caminar..." ( e de la tequila...s-a 'mbatat gandacu' de fericire)
0 voturi impotriva
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
bubu05 spune:
Daniela, ala e, dinspre Timpuri noi. Eu am fost f. multumita de carut...pana acum! Asta e! A fost 2 mil jumate, nu prea scump, deci...m-a tinut 8 luni si gata!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Shobo spune:
wow, cit ati scris!!! eu nu mai am timp cam deloc sa mai scriu... la birou am mult de lucru si mai ales de invatat, cind voi termina de invatat tot ce am abia atunci ma voi mai usura si voi avea timp pt DC.
wow, sarcina usoara, Clara!
am vazut si eu pozele -Bubu, Miha, Rici, Ixxi, Kita, frumusei toti! ochi maaaari si expresivi.
mie imi place ff mult mincarea de la rest indian Barka Safron, tocmai am fost acolo zilele astea, dar si unul mexican ma aranjeaza pt ca MOR dupa mincarea picanta si chiar HOT . mai e unul indian cica ff bun (cel mai tare indian de fapt), Haveli, il vedeti la www.haveli.ro - are si dansatori indieni in w/end , este linga primaria de cununii sect. 1 pe Titulescu.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
crinuta spune:
Vad ca Rayan incepe sa vb in engleza.
Eram dupa baie, il imbracam si el se grabea se imbrace body-ul, asa incat eu i-am spus " incet, easy, shoaie" in 3 limbi, la care el zice imediat " easy".
L-am pus sa repete si a tot repetat.
Vad ca nu are nici o problema cu consoanele: j, z, tz, s, in schimb m si n nu prea aud.
Crinuta si Rayan
sirimie spune:
Irina, multumesc pentru lamuriri.
Stie cineva si cu ce mijloace de transport in comun se ajunge la Plazza?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
rachel owen spune:
Shobo, multumesc
Simona, cu mine? Dar pe tac`su nu l-ai vazut? E leit. Si el tot cu mine seamana Asta inseamna ca sunt frumoasa de doua ori?
Voi tot vorbiti de intalnire, mucenici...ufffff ce as vrea si eu...si intanire si mucenici
Albert are 1 an
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
crinuta spune:
Shobo, ce mai ai de invatat? Programe noi?
Aoleu, si mancarea indiana ma tenteaza. Eu sunt pro mancaruri internationale. Imi plac enorm, asa ca daca vreti mergem si la cel mexican si la cel indian.
Crinuta si Rayan
kita spune:
Prezent pentru cel cu specific mexican; imi plac mancarurile picante; cel indian nu l-am incercat dar nu m-ar deranja;
Asa ca draga Amaya inca un vot, numai sa fiu pe faza sa pot sa vin
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album