Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
Crinuta, dar ai vazut ce frumos canta!!! Lasa ca zice el mama. Ne mai intalnim si il pun pe Vlad sa-si puna "placa". Stii ca Vlad lui tati tot mama zice? Il intreb:" unde e tata?" si se duce la el si zice "mama".
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Patricia, la tacos stim cand mergem, da' la merengue, salsa, cumbia, etc., cuando vamos?
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
PatriciaArdeleanu spune:
Rebecca nu vrea sa zica nici in romaneste nici in alta liba-in afara de bebelana ei- mama sau tata. sa aud si eu clar ma-ma. Ce vorbeste pe limba ei e alta poveste
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea
crinuta spune:
Da, intr-adevar ma topeste cu vocisoara lui, recunosc.
Chiar sper sa invete de la Vlad sa spuna mama, ar fi ceva.
Crinuta si Rayan
Amaya spune:
Crinuta, asta e, mama e universala, da' ce dulce o sa fie cand o sa-l auzi strigandu-te prin casa...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
PatriciaArdeleanu spune:
quado tu cheres diga me, pour favor
chiar, fetele amatoare, cind vreti sa mergem la dans??
e chiar discoteca/club SAlsa, am auzit ca e misto, ca sa zic asa. eu nu am mai fost de multa vreme la disco, asa ca nu prea le mai stiu.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea
MihaT spune:
Crinuta,eu te inteleg ca iti doresti sa spuna cuvantul mult asteptat"ma-ma",Vladut a spus foarte devreme ma-ma,si eu tot ii spuneam lui Oana ca Alexia de ce nu spune,ca nu vorbeste...Si acum spune si ma-ma si vorbeste ,bine pe limba ei(ma doare si capul cate odata).Asa ca toate la timpul lor.In schimb am auzit ca Rayan canta foarte frumos.
MihaT spune:
DOAMNEEEEEEEE FETELOR CE TRAGEDIE!!!!
Am auzit la tv.ca a murit Laura Stoica si ca era si insarcinata.
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70882" target="_blank">3
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6