Cu dragoste, din Iasi (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

multam fetele ptr raspunsuri .De Chisalita stiam si eu ca e bun, nu stiam pretul insa ...e vb de cineva de la Galati si de aceea intrebam de programare. O sa incercam in Podu Ros sau la Optimit am mai auzit, dar nu stiam nume de dr...oare trimitere de la medicul de fam din Galati e valabila?

Carmen, pai noi stam la blocurile de la strada pe care circula 44, pe Libertatii.
Mey, va doresc sa vina banii repede repede...Dana bine ca ai recuperat si din urma
w-e placut!

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna ziua! Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
aime>eu am fost la dr.Chiselita si doctorita Galan S. si ambii mi-au parut foarte buni. La dr Galan s-a operat si bunicul meu de glaucom acum vreo 2 ani. Avea cabinetul in Tatarasi pe langa piata chirila, dar am mai trecut cu masina prin zona si am observat ca acum e altceva acolo..nu stiu unde s-a mutat.Avea preturi mai rezonabile decat la Chiselita..

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Kriss 79 bine ai venit printre noi, te asteptam mai des.
Dr. Galan are cabinetul cum urci din Bucsinescu spre Tatarasi, e o cladire rosie pe partea dreapta, parca SANOPTIC ii spune. Am auzit ca d-n adr e foarte buna profesionist...ca om e deosebita. La dr. Chiselita a fost finutul meu pt desfundarea canalului lacrimar si nu i-a reusit interventia...asta era acum un an si ceva...pana la urma a rezolvat totul la Bucuresti din prima si cu multe explicatii ca sa inteleaga parintele ce se intampla.
Sanatate multa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Mai, da' ce viteza aveti! Va lasa omul in pace acu' 2 pagini si uite unde ati ajuns! Sa nu va gasesc...

- Bine ai venit Kriss.

- Eu am un dr bun si gata. Eu il recomand pe dr. Buiuc. Stiu ca e in varsta dar are o mare experienta si in plus este un diagnostician excelent. Sigur, eu nu am mai ajuns la el de 1 an, dar nu a fost nevoie. De fapt de 2 ani. Dar, ca sa fiu sincera, daca port -5 dioptrii si nu -12 dioptrii lui ii multumesc. Deci il recomand din toata inima. Il gasiti la Mater Optica pe Independentei sau la Policlinica cu Plata, insa acolo sunt cozi, nu gluma.

E cam liniste pe aici, asa ca va las... Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

bun venit Kriss! ne dai si date pentru listuta?

we placut in continuare, fetelor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 17 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Kriss: ne stim de dincolo, bun venit aici

Am si io o curiozitate: in Iasi gasesc un bazin sigur(dpdv al igienei) pt. belelusi? As vrea sa o duc la vara la balaceala dar din cate stiu in Iasi nu e nimic sigur pt. bebelusi(nu e sigur nici pt. cei mai maricei).

O duminica cat mai placuta impreuna cu familiile voastre

Mergi la inceput

daca ati vazut ieri prin podu ros doua nebune plimband un carut prin ploaie, sa stiti ca una eram eu!

iar in carut era Vlad, care adormise cu cinci minute inainte de a incepe ploaia, si nu puteam sa-i stric somnul, ca eram programati apoi la doctorita si il vroiam bine-dispus...
a dormit o ora, si a plans oricum la control - ceea ce nu mai facuse de muuult!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are... un an, 5 luni si 17 zile!!!
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> "caiet de amintiri" on-line
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Darria
Am si io o curiozitate: in Iasi gasesc un bazin sigur(dpdv al igienei) pt. belelusi? As vrea sa o duc la vara la balaceala dar din cate stiu in Iasi nu e nimic sigur pt. bebelusi(nu e sigur nici pt. cei mai maricei).

am colege cu copii mai maricei care merg la innot la un bazin din cadrul spitalului de copii; chiar am sa intreb, mi-ar place si mie sa merg cu Vlad...

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are... un an, 5 luni si 17 zile!!!
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> "caiet de amintiri" on-line
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Hera, nu am vazut ca nu am fost prin Podu Ros ieri dar de la vara e posibil sa ma vedeti si pe mine prin ploaie(romantica o face mama de mica)
Multumesc frumos pt. informatie
Ar fi frumos sa pot duce pitica la balaceala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Herra>Numele meu este Cristina, data nasterii 15.10.1979.
Darria>stiu de un bazin, mai bine zis de o piscina, nu stiu daca este si pentru copii. Este pe Lascar Catargi,cum urci pe dreapta, la o casa portocalie, are reclama afara, dar nu stiu cum se numeste. Eu am fost sa vad acolo cum arata piscina si e curata, are si ore de innot pentru copii, acum nu stiu daca pentru bebelusi..
va pup!

Cristina S.

Mergi la inceput