Cu dragoste, din Iasi (26)
Raspunsuri - Pagina 10
ralnied1 spune:
Am trecut, v-am salutat, va spun ca afara ningea acum cateva minute ca in mijlocul iernii...
Si vad ca s-au tinut de cuvant astia de la Meteo. Directorul lor anunta ca vom mai avea ninsori serioase pe 12 si pe 22-23 martie anul acesta. Se pare ca nu a dat gres deocamdata...
O zi buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
27 martie, orele 19.00-- Teatrul National
Piesa "Usa"
Distributie Claudiu Bleont, George Ivascu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Darria spune:
Kriss: multumesc frumos
Stiu locul, cred ca este langa restaurantul(sau a fost acolo rest.) Casa Alba, au si reclama dar nu am acordat atentie pana acum.
La vara o sa colindam piscinele, sa vedem ce e sigur pt. bebelusi(adica sa fie doar pt. bebelusi).
Ralu: mda, iarasi a venit iarna, m-am saturat, vreau sa fie primavara.
Noapte buna si somn usor strumfilor
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Am si io o curiozitate: in Iasi gasesc un bazin sigur(dpdv al igienei) pt. belelusi? ...
Stiu ca la Moldova intra piscina in reparati capitale si ca, de cum se vor finaliza, am sa il duc si pe Alex cu curaj. Stiu ca va fi o piscina super si sigura. Din surse sigure.
Despre alta piscina insa nu stiu, am sa o caut pe cea de pe Lascar Catargi.
Off... iar ninge... Si asa mi-e de urat... Am plecat la 13,30 de acasa pe cer innorat insa deja se uscase pe jos si cand m-am intors la 17,30 afara era asa de urat, era inturneric si ningea si iar s-a pus zapada... De abia am spalat masina doar...
Cand am ajuns acasa am realizat ca uitasem sa iau paine si lapte asa ca ne-am intors in Podu Ros. Pe jos. Nashpa moment... Magazinul Mercur isi muta sediul peste drum si nu mai are nimic pe rafturi... La Romstar batea un vant de nu mai avem de nici unele... Ne-am intors la Garibaldi dupa ce am facut o incercare pe sos Nationala la Cesa unde era inchis, si nu aveau decat paine si lapte, intre timp voiam si oua kinder, am mai dat o raita pana in Podu Ros si cand am vazut ca nu gasesc nimic, ne-am suparat si ne-am intors acasa... Prin ninsoare. Tot pe jos. Ii spun lui Alex ca nu i-am gasit oua Kinder si copilul imi raspunde ca el vrea paine nu vrea "cocolata"!!!!!!! Bine ca am umblat de bezmetici 1 h prin ninsoare.
Copilul striga: "mami am facut un kk mare!" -" Da, vad. Simitim si noi", -" Da? in ochi?"...
no comments
uitati un site dragut:
http://www.adventistbetania.ro/sterge/gheturi.htm
Darria spune:
L_Carmen: multumesc frumos pt. informatie
Super atunci.............si eu care ma gandeam ca nu e nimic sigur pt. copii in Iasi. In Bucuresti stiu ca e o piscina doar pt. bebelusi.
Ati umblat pt. un outz de ciocolata prin ninsoare dar nu-i asa ca ati fi umblat si 2 ore ca sa-i duceti strumfului ce doreste?
Si de la ou cred ca-l intereseaza mai mult surpriza decat ciocolata sau cel putin asa face nepotica noastra.
Danna_36 spune:
Darria, si eu am incercat sa o duc pe Magda la bazin cand era mai micuta (eram in Bucuresti pe atunci) insa mi-a racit dupa prima balaceala si nu am mai avut curaj, decat la mare... In rest i-am luat o piscina mica (diametru 1,5 m) si i-o umpleam cu apa calduta cand era soare, in balconul nostru de la etj 9...o lasam sa se joace acolo si cate 2-3 ore, pana se ducea soarele... Pentru ea era o placere si am fost si eu multumita, ca nu trebuia sa mai ies din casa si sa pierd ore pe drum, de la mine pana la bazin si inapoi, pe caldurile alea...
Darria spune:
Dana: multumesc pt. sfaturi
La raceala nu ma gandisem, ci doar sa nu ia cine stie ce bazaconii din bazin.
GabrielaG spune:
Mai, dar ce ninge afara..asa cu ciuda...sper sa ajungem maine la scoala.
Ieri am avut un pic de tras cu Matei pe care il durea o ureche si cu Octavian carui ii curge sange din nas...i-a curs si astazi. Am mai patit acum vreo doi ani si i-am dat fier la greu. Sper ca e doar de la raceala si e un vas sensibil.
In rest durere crunta in gat si o iarna de pomina.
O saptamana voioasa si plina de realizari,
Gabriela si baietii
P.S. Auzisem si eu de o piscina pe Lascar Catargi, dar retinusem ca e vorba de Profesmed..s=ar putea sa aveti dreptate. Cred ca le-ar place si baietilor mei sa se balaceasca...stiti mai mult amanunte?
oanabandol spune:
neata fetelor
o saptamana cat mai frumoasa si calduroasa
noi ne-am mai captusit cu inca 5 zile de tratament caci se pare ca rares a facut pneumonie in toata regula.a fost aseara doctorita la noi si ne-a spus sa-i mai dam 5 zile antibiotic si ne-a schimbat siropelul de tuse( acum ii dau eurespal), iar pt robinetul din nasuc, olynth.
am tras o spaima serioasa aseara, m-am dus la farmacie sa-i iau reteta ca nu aveam antibiotic pe dimineata si ne-a derapat masina de s-a invartit la 360gr....IO NU MAI VREAU IARNA!!!!!!!
revin mai spre seara ca acusi decolez de acasa.tineti-mi pumnii sa nu mai iau vreo tranta
pupici,
oana
adi69 spune:
Salutari!
In sfarsit am terminat! gata cu petrecerile,au fost trei la numar,una ieri dimineata cu copii la Magic land,una dupamiaza cu rudele si una azi la pranz la gradinita.Si stop!
Copilul incantat,cadouri gramada mare,mama obosita...
Stiti de ce ninge si nu mai pleaca iarna? Pentru-ca trebuie eu sa ies la strada cu scoala incepand de maine...sa-mi faca mie in ciuda!!!
Daca vreti sa vedeti ce tort i-am facut Catalinei,vedeti aici http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=513234899&photoID=2863128410081950625&security=PCCHCQ
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo