Cu dragoste, din Iasi (26)
Raspunsuri - Pagina 11
aime spune:
Aho, aho.......frumoasa urare, dar la vremea ei, nu in plina primavara
Adriana, desi stiam ca esti o maestra, da-mi voie sa ti-o mai zic odata si sa te felict ptr tortul Barbie...pe cand un Ken? Si numai bine piticutei...
fetelor, multumesc de sfaturile cu oftalmo
deci avem bazine sigure in Iasi? Eu intrebasem in vara...dar pauza....Ce bine....poate ne vedem la baie cu piticii...
Daria, deci ai aflat, bebe e fetita? Bravo, sa fie sanatoasa...si mancacioasa si ...cum mai vrei tu...
Sanatate la puii bolnaviori !!!!
aime si Vladimir, 1an+
oanabandol spune:
salut fetelor,
sunt mandra sa va anunt ca am ajuns intreaga acasa!!!!!!!
acum lasand gluma la o parte....I'M IN BUSINESS!!!.mi-am luat astazi kit-urile pt epilat si vapoforul necesar pt a incepe si munca in particular.acum pot spune ca sunt cosmeticiana cu tot cu scule.tineti-mi pumnii pt o activitate cat mai fructuoasa.sunt fericitaaaaaaaa
pupici,
oana
GabrielaG spune:
Adriana, aseara m-am uitat la pozele cu torturile facute de tine...asa din intamplare...ca stiu eu ca faci si multe fursecuri si bunatati. Dar tortul Barbie arata bestial, si cred ca si gustul e deosebit. Catalina cred ca a fost in extaz.
Povesteste-mi te rog cum a fost la Magic Land si care mai sunt costurile...si ce a intrat in pret, ca in aprilie e ziua lui Octavian si vreau sa-i sarbatoresc acolo ziua. El ar vrea si artificii si multe, multe chestii...au cumva si karaoke acolo?
La multi ani Catalinei inca o data si asteptam cat mai multe poze cu bunataturi. De ce nu faci un laborator cu produse de cofetarie?
Fetelor, o saptamana frumoasa...la mine se aude vantul vajaind, de parca e viscolul din decembrie.
Oana, felicitari...sa inteleg ca lucrezi la domiciliul tau? Cat ajunge o sedinta pt fata? Cu scos puncte negre, etc...
Pupici,
Gabriela si baietii
l_carmen2003 spune:
Adriana, sa iti traiasca printesa! Sa fie sanatoasa si norocoasa si mai ales fericita. Si voi pe langa ea! Aaa... si cel putin la fel de frumoasa!
Oaau, Adriana, e super tortul... Acum l-am vazut si sincer, e super!!!
Cred ca pe cat e de aratos pe cat de repede a disparut...trebuie sa fi fost si superbun. Bravo tie.
Oana, felicitari si succes in afaceri. Sa inteleg ca te-ai angajat la un salon sau ai deschis tu un salon? sanatate puisorului.
Daria, daca cand scoti copilul din bazin il stergi bine in urechi cu betisoarele alea speciale si ii usuci perisorul si il transporti repede si fara curent nu e nici un pericol. Noi asta vara - pe la sfarsitul lui mai inceputul lui iunie - l-am dus la un bazin in aer liber la Herculane si nu a patit nimic. Si avea 1 an si 9luni... totul e la tehnica de stergere a urechilor si la ferirea de curent.
O seara buna si numai bine. Si hai sa votam sa vina primavara!
Carmen
Danna_36 spune:
Darria, la puiuta...
Adriana, "La multi ani" Catalinei, sa fie sanatoasa si norocoasa! Despre tort, ce sa mai zic? Mai rau e ca l-a vazut si Magda si m-a anuntat ca vrea si ea, asa incat te rog sa imi spui cum ai facut aluatul si cum l-ai infasurat in jurul domnisoarei
Oana, bravo, sa ne povestesti exact ce si unde faci, poate avem nevoie de tine...
Sanatate la copii!
adi69 spune:
Multumesc pentru urari.
Gabriela,la magic land a fost frumos,pentru 11 copii cu face painting,clown,pizza,tort si suc m-a costat 2.5 mil.Calculul se face in functie de nr de copii si de ce meniu stabilesti.Au pizza,snitele,copanele,tort de cioco,frisca,sucuri de la coca cola,(noi am ales prigat),apa minerala.Servicii de face painting,clown,artificii pt tort,artificii pt exterior gen vulcan,coifuri si fluiere,baloane,karaoke,trambulina.Daca este cald ,afara au si topogan si leagane . Sant doua domnisoare + clownul si mai este si un tip mai in varsta care-i antreneaza in tot felul de jocuri. Eu am fost multumita de cum s-au implicat si de ce a iesit.
Am auzit insa si nemultumiri in privinta faptului ca tacamurile ,paharele si farfuriile nu sant de unica folosinta,sant insa curate si dragute.
Poti sa treci pe acolo sa vezi camera si sa iei oferta lor.
Tortul a fost diplomat ,am o reteta buna si usor de facut,facuta intr-un recipient adanc si ansamblat peste un tort obisnuit,asta din cauza ca nu am avut in casa un recipient destul de adanc,sa-i pot acoperi toate picioarele alea lungi ale domnisoarei papusi...
Papusa am invelit-o in folie alimentara si am introdus-o in mijlocul tortului ,inainte de ornarea cu frisca.
E destul de simplu si usor de facut.
Mai greu este ca am comanda de un tort in forma de masina pt ziua cumnatului meu,acu pe 23 si inca nu stiu exact cum am s-a il fac/ornez..
Danna,cand ai sa vrei sa faci tortul papusa ,am sa trimit prin mail reteta si mod de ansamblare..
Adriana
bunatati de la Adriana
ralnied1 spune:
Adriana, La multi ani, Catalinei!
Mama, ce tort!!!! Vreau si eu!!!!!!!! Se poate???
Dar sub forma de calculator faci??? Ca e ziua lui iubi in curand si tare mi-ai dat idei!!!
Oana, felicitari si spor la munca!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
4 aprilie -- Teatrul National
Concert de lansare nou album Pro Consul
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
oanabandol spune:
buna fetelor,
azi dimineata am avut primul client!!!!!!!
deocamdata lucrez acasa sau daca este nevoie ma si deplasez.fac tratamente faciale, vopsit gene, sprancene, pensat si epilat.plus machiaj profesional(pt ocazii speciale).
ca preturi.....un tratament facial cu produsele mele este 250-300.000
un epilat lung 100,epilat scurt 50,vopsit gene, sprancene,100(sau daca e numai una...50),pensat 50.
cam astea ar fi tarifele....oricum trebuie sa ma angajez ca s-au terminat cei doi ani
in alta ordine de idei, asnoapte am avut o noapte de cosmar...rares al meu a facut concertul vietii lui....plangea cate o ora, dormea jumate de ora....is cheauna.sper sa-si revina cat mai repede.
pupici,
oana
Danna_36 spune:
Dragele mele, cu toata vremea urata de afara, eu sunt tare bucuroasa azi! Prietena mea, Columbia, a reusit in sfarsit sa deschida ieri noapte tarziu, cazul Catiei si Cabinei pe DC!
In plus am demarat si actiunea de care va povesteam, in scoli, cu invitatia de a dona copiii cate uin leu. Afisele pt scoli sunt gata ca si model (text si poza) si la fel si cele destinate altor locuri, cum ar fi supermarketuri, Mc'Donald, firme, etc... Va rog din suflet, ajutati-ma sa le ajut. Daca aveti cunostinte pe la magazine, biserici, firme unde ar putea fi pus afisul, va rog sa imi spuneti. Eu va multumesc de pe acum.
Va invit sa le cunoasteti pe fetite, linkul e mai jos:
Oana, felicitari si multumim pt informatii! Sanatate puiului...
Catia si Sabina