Cu dragoste, din Iasi (26)
Raspunsuri - Pagina 12
leoaica spune:
Bine v-am gasit!
sunt si eu o ieseanca dornica sa intre in clubul vostru :leoaica(mihaela)30.07.1970
problema mea cea mai mare este ca nu pot avea copii(o problema de cuplu);daca cineva s-a confruntat cu aceasta problema (sau o cunostinta) si poate sa-mi recomande un doctor din Iasi care i-a ajutat.
Va multumesc anticipat.
SA-L AJUTAM PE DENIS:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70813
Danna_36 spune:
iata linkul catre povestea lor, si implicit subiectul de la umanitare
Da Adriana, ar fi minunat!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
kisstherain999 spune:
Adriana sa-ti traiasca fetita!!!
Minunat tortul. Pot sa fac eu a doua comanda ferma? Pt 31 august unul sub forma unei motociclete.
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
GabrielaG spune:
Adriana, multumesc de informatii. Eu cunosc locatia pentru ca am fost la cateva petreceri acolo, dar ma interesau preturile recente. Stiu si cum arata afara, inauntru, etc...Daca au karaoke e ok, inseamna ca Octavian va fi foarte incantat. Oricum va vrea tort cu poza..cu Harry Potter si un fel de nufar care se deschide si se aprind lumanarele si canta...tot la ei a vazut.
Multumesc din nou.
Am ajuns la dr cu copiii, n-au nimic la plamani, luam Eurespal si Fluimucil si mai mergem la un control. Octavian tuseste mai urat, si mi-a spsus ca Matei e cam straveziu si sa-i fac niste analize...pb cu fierul... Ma ingrozesc gandindu-ma ca trebuie sa merg cu el la intepat, ca stiu saracul cat urla.
Oana , felicitari inca o data si sa-ti mearga din plin. Poate ajung si eu intr-o zi...da sa se faca cald.
Pupici si sanatate muuulta,
Gabriela si baietii
oanabandol spune:
offffffffffffffff, numa belele, numa raceli.m-am saturat de iarna si de vremea asta!!!!!vreau caldura si soare si mareeeeee
sanatate si multi pupici la puiutii bolnaviori
pupici,
oana
amironeanu spune:
Salut!
Si eu vreau sa-i urez Catalinei LA MULTI ANI! sa cresti sanatoasa, desteapta si sa ai noroc in viata! Adriana, sa-ti traiasca fetita! Super poze si tortul!
Of, si eu m-am saturat de iarna, de mizerie. Vreau soare, caldura, verdeata, ciripit de pasare!!!!!!!!!
Am facut duminica prajitura cu foi si branza de la Nora, a iesit foarte buna, numai ca mi-a ramas branza cam uscata. Bineinteles domnisoara mea nu a mancat, nu suporta branza de vaci, de fapt nu vrea nimic nou. Ea mananca numai mancarurile pe care le stie.
O saptamana buna sa aveti si fara incidente!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
alayna spune:
Fetele,unde gasesc un plafar in iasi?As vrea sa-mi iau un sampon medicinal
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
mephala30 spune:
Fetelor, sun de 3 zile la cabinetul dr. Iliev, tel.0232237761 si nu raspunde nimeni. Chiar trebuie sa ma deplasez la cabinet pentru a face o programare???
Sau are alt nr. de telefon?
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin