Cu dragoste, din Iasi (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

OH YESSSS !Eu am primit stimulentul astazi!
Dau de baut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Cristina, l-ai primit pe 2 luni? Cand ai depus cererea? Eu tocmai incerc sa aflu ce s-a intamplat cu stimulentul meu. De intrat sigur nu am intrat la plata, dar macar sa aflu ce s-a intamplat - nu se stie, dosare sunt imprastiate, sa revin cu un telefon saptamana viitoare
Eu m-am luat dupa Carmen si am cumparat sfinti de la Mall, foarte buni, am primit si de la nana mea, asa ca chiar nu are sens sa ma strofoc.
De sarbatorit 8 martie nu am sarbatorit, dar m-am distrat cu Stefania mea. In sfarsit incepe si ea sa ma strige ma-ma cand ma cauta sau vrea ceva. In schimb merg dupa-amiaza cu colegii la Mario's sa sarbatorim, de, este ultimul local la moda.
Eu stiu ca Moldova se deschide pe 17 martie. Asa am vazut o reclama in Ziarul de Iasi.
Pupacim toti copilasi bolnavi si toate mamicile, le uram insanatosire grabnica!

Week-end placut!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Am trecut si eu, v-am salutat si am plecat...
Herra, azi a fost socru-meu acasa si de la ora 7 pana la ora 12 cand am plecat eu de acasa, a jucat incontinuu bilute... Asa ca am baut cafeluta de una singura...
Acum dispar din zona ca ma simt fff rau... Si durerea aia de cap de care ziceam aseara nu a disparut. Ba chiar am impresia ca e si mai pronuntata...
In plus, m-a bulversat f tare aseara si vestea legata de Laura Stoica si toata noaptea am dormit f prost...
Va pupic si probabil ne mai auzim cand voi fi intr-o pasa mai buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Mdaa... Urata chestia cu Laura Stoica... Urata tare... Dumnezeu s-o ierte!

In alta ordine de idei, o ordine oricum alta... Voi ati auzit ca vine iarna? ca eu asa am auzit... Dar m-am cam saturat de zloata si zapada!

Si fiu-meu are nasucul infundat dar nu ii curge, poate scapam totusi... E un scump. Azi mi-a spus ca el e "minunat". De ce esti minunat? "Pentru ca pap si te ascult." Apoi, uitandu-se intr-o carte mi-a spus ca el vrea sa aiba 2 copii, "unul sa mic-mic si altul mare si baiat."
Continuam sa jucam rolurile pe dos:el= "mamica" si eu= "baiat". Azi cand am ajuns acasa a aparut in cadrul usii si spune:"unde e baiat?Unde e Ales" Mama face:"dar tu cine esti?" - "eu sunt mamica". Si da cu ochii de mine si spune:"vino baiat sa papi" si a plecat sa inainte in bucatarie sa imi pregateasca sa pap!!! Apoi i-am spus ca vreau sa dorm 10 minute si mi-a cantat "nani nani puisor".

Acum sper ca asta sa fie ceva normal in evolutie, asa e?

Apropos, stiti cum vine chestia cu puiii? Pai,in acceptia lui fiu-meu, sunt:
"pui de cerb= bamby",
"pui de ham-ham=chitzel"
"pui de pisica=pishic"
"pui de mac-mac=boboc" si
"pui de om=baiat=pui de mama lui"!!!

Va las ca azi am program de voie cu sotzul meu si avem de facut niste cumparaturi si apoi merg la o petrecere. Si cred ca va fi ceva inedit.

O seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

O seara buna si de la noi!

Fetele, am primit banii pe februarie dupa amiaza pe la 5....si stau in Nicolina 2...deci trebuie sa vina si la voi.

in rest....si eu m-am saturat de iarna si de aparie si de frig...si de tot ce inseamna ea....primavara , unde esti?

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetele, am uitat sa intreb....un oftalmolog bun, ptr adulti? si la care sa nu trebuiasca programare cu saptamani inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Seara buna la fete.
Am primit si eu banii. De fapt m-am dus si i-am luat de la posta.
Si i-am primit pe 2 luni, cum trebuia...

O seara buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

aime, oftalmolog bun... io am fost la chiselita, nu trebe` programare da` bani en gros, ultima data era 800.000 consultatia. unde anume stai in nicolina? si io m-am saturat de iarna, bleahhhh
in alta ordine de idei, am aflat ca indemnizatia veni prima sharja acu si mai vine una luni dimineata, sper sa nu am surprize.
brei, da` inscrieri noi pe lista nic`?! gata, am fugit, ca am chemare

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Aime, eu am fost in febriarie la Medoptica, vis-a-vis de Carmen Stil, la dr. Dimofte. Mi s-a parut un control profesionist si am facut programare de pe o zi pe alta. Nr. de tel. 218.347, iar daca ai trimitere de la dr. de familie consultatia este 15 lei, daca nu 25 de lei.

Si eu vreau sa vina primavara!!!!!!!!!!
Week-end placut!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

nu stiti de ce nu mai merge link-ul

http://www.ddfssiasi.ro/

sa mai verific si eu ce-i cu stimulentul meu?

Mergi la inceput