Cu dragoste, din Iasi (26)
Raspunsuri - Pagina 7
Darria spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Darria, eu intrebam...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Am uitat Intelegere, asa e cand imbatranesti, mai uiti una, alta
herra spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Herra... da, e bine cu voi la cafea, dar vad ca ma cam doare capul si colegele au zis ca de la cafea mi se trage... Asa sa fie oare??? Cred ca ma las iar...
O sa trec pe ceai...
curios...pe mine ma doare cand nu beau (suficienta) cafea la timp...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!
mephala30 spune:
Fetele, am primit azi banii, cei 8 milioane.
....
Va rog, daca gasiti in oras sfintisori buni, facuti ca la mama acasa, sa-mi spuneti, ca mor de pofta!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Darria spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Va rog, daca gasiti in oras sfintisori buni, facuti ca la mama acasa, sa-mi spuneti, ca mor de pofta!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Ca la mama acasa nu sunt dar sunt buni. La Belvedere: 15.000 bucata.
aime spune:
Buna seara!
iaca-ta ca trecu si 8 martie....poate o veni si primavara adevarata...
ce harnicutze ati fost....
ce placinte, mey.....
uite, sa va zic si eu....tot cu foi, tot une cu ulei sau unt, dar cu nuca, baclavale, stiti voi....cu sirop din belsug .... dar eu sunt la dieta....
Noi suntem cam pe fuga, un pic maraiti, din motive de noi nouti...
si...da, Danna, l-au operat, acu o saptamana, din pacate prognosticul ...zilele astea incepe chimioterapia...
Imi pare rau Oana, de telefon (mie mi l-au luat de sf.Nicolae, in P Ros...) si de buf....sanatate si la pui...
Sanatate la toti puii bolnaviori
aime si Vladimir, 1an+
ralnied1 spune:
Herra, si eu ajunsesem la concluzia ta, ca o cafea imi calmeaza toate durerile de cap, dar uite ca azi a fost exact pe dos... De fapt, cred ca nu e doar o durere de cap, pt ca acum incep sa ma simt rau asa, in general, pe langa...
Eu am sfintisori trimisi de bunica mea de pe langa Pascani, proaspeti... (bunica cea cu mana rupta de Revelion, care s-a apucat singura de framantat si de copt)... Asa ca... cine doreste? In ce directie trimit???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
l_carmen2003 spune:
Sa stiti ca nu mai fac in viata mea sfintisori! Am luat ieri 15 de la Montecatini si am mai luat si azi inca 15 bc. De post. Fiu-meu a mancat singur 1 bc aseara si inca 2 bc azi! Sa nu imi vina sa-mi cred ochilor. Iar barbatu-meu si cu moi fiecare am bagat cate 2bc/masa de acum mai am in bucatarie doar 6 bc. Parol. Asa ca saptamana asta nu ma cantaresc.
Va las. si va doresc o seara buna.
carmen
GabrielaG spune:
Si eu am avut noroc la sfinti, ca am primit din doua parti.
Se pare ca am servit priam cafeau azi aici. Va invit...e fierbinte si e ness.
Am o senzatie vaga ca incep sa racesc, sunt obosita, parca am ceva in gat si nasul infundat. Matei e bine racit si Octavian stranuta. Payul deja e terminat...asa ca feriti-va ct puteti ca circula si e urata gripa sau viroza, ce o fi.
Tre sa ma apuc de treaba. O zi frumoasa la toata lumea,
Gabriela si baietii
GabrielaG spune:
Mai fetelotr, dar nimeni nu apare prin zona astazi?
Un WK-en placut,
Gabriela si baietii
carmenp spune:
salutare gagici, am sunat la oficiul postal din nicolina si mi-au zis ca de ieri au inceput a se da aia 8 milioane, in afara de carmen i-a mai primit cineva? intreb mai ales fetele din nicolina cug
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3