Dieta cu fructe si lactate!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

incep dieta de luni ca mi-a mai ramas numai o banana in casa..se poate bea apa minerala??

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Fetelor,eu m-am ganit:vreau sa fac ceva pt.mine.Asa ca,de miine incep inca odata aceasta dieta(am mai tinut-o 2 zile asta vara
Am fost azi la cumparaturi,mi-am luat banane si lapte sa-mi ajunga si de miine imineata nu maninc decat lapte si banane.
M-as bucua daca ar mai fi doritoare de dat cateva kg.jos.Eu va astept cu drag.
Asta vara cat am tinut dieta 2 zile chiar a dat rezultate,dar eram cam nemincata.Asa cum spunea si Nana,se pot da jos cateva kg.cu dieta asta.F.important este ca nici dupa ce am intrerupt-o nu am pus la loc ce dadusem jos.Dupa zilele in care am tinut aceasta dieta, am inceput cu dieta aceea cu gratar de pui.Am facut sport si am baut multaaaa apa cu lamiie.Am dat jos 5 kg si dupa ce am intrerupt orice dieta(am plecat in vacanta unde am mincat normal,doar ca ordonat caci deja ma obisnuisem sa maninc ordonat din timpul dietelor)am mai slabit inca 2.
Miine dimineata ma cantaresc si incep luptaTr.sa fac ceva ca am o burta..si niste sunci..Daca nu facem noi ceva pt. noi cine sa faca?
Asa ca va astept fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teoduta spune:

M-am hotarat sa incep si eu de maine aceasta dieta. Sper sa pot tine 7 zile. Am avut mereu retineri in privinta bananelor care imi plac foarte mult, dar ingrasa. Cu 6 banane pe zi o sa fie dezmat! Succes!

Mergi la inceput

Nadyana si eu tot de dimineata ma apuc de dieta asta...sper sa rezist si sa nu-mi iasa ochii din cap ca cepele de foame...eu fac zilnic un pic de gimnastica jumatate de ora sau 20 de min,inainte de culcare...eu am acuma 66 m-am cintarit dimineata...visul meu ar fi sa ajung la 55,dar ma multumesc si cu 58...deci nadiana succes de maine...sa-mi scrii pls sa vad cum te descurci...poate ne imbarbatam una pe alta si reusim sa dam suncile astea jos......o sa-ti spun maine cum ma descurc...asteptam si alte fete..pupici

Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicalin spune:

eu sunt noua in gasca voastra si de azi incep aceasta cura cu fructe .sper sa dea rezultate.am mai tinut-o si dieta scarsdale(sper ca am scris corect)si sa stiti ca a dat rezultate.cum au mai spus si alte fete aici cand incepi o diete trebuie sa fii foarte motivata,iar cand o termini pe dieta trebuie sa fii temperat in continuare nu sa ne repezim la frigider si sa papam tot ce-i acolo.sincere sa fim nu-i asa ca parca viata e mai frumoasa cand suntem si ne simtim mai slabe?ne sta mai bine in haine suntem mai frumoase.eu zic ca merita sa facem un pic de sacrificiu pentru noi.stiu ca este greu numai cei cu probleme cu greutatea stiu,dar merita sa incercam.asa ca va urez si imi urez mult curaj si sa ne vedem mai slabe!

Mergi la inceput

Valicalin,iti uram bun venit in mijlocul nostru!teoduta,zouzounaki,valicalin ma bucur nespus ca am cu cine sa incep cura.Singura este mult mai greu si renunti la lupta mult mai usor.Asa, daca suntem mai multe\multi este mult mai usor pt.ca ne incurajam reciproc.
M-am cantarit dimineata si am 85 kg,cu un kg.mai putin decat aveam asta vara cand am inceput cura asta.Atunci am ajuns la 77.Si tot la kg.astea vreau sa ajung si acum
e dimineata am baut doza de gel de aloe(sunt si la cura de detoxifiere pt. ca vreau sa renunt si la tigari),apoi o cafea farra zahar,dar cu lapte, apoi o cana cu lapte si doua banane.Acum merg sa beau o cana cu apa cu lamiie.Ajuta f. mult la arderea grasimilor.Pana acum nu imi este foame deloc..Partea proasta e ca m-am trezit tirziu si am reusit sa maninc micul dejun la ora la care trebuia sa maninc pranzul
Eu propun sa tragem concluziile despre cum a trecut ziua la sfarsitul fiecarei zile,sau cine nu poate la inceputul fiecarei zile tragem concluziile despre cum ne-am descurcat in ziua precedenta,daca sunteti si voi eacord,bineinteles.
Va urez succes la toata lumea!
Daca mai sunt doritoare\doritori,noi va asteptam in mijlocul nostru

Mergi la inceput

Fetelor,cum a trecut ziua?Sunteti pe baricade?Cum v-ati descurcat?Eu nu am incalcat ieta prea mult,chiar m-am descurcat binisor,doar ca tr. sa merg repede la somn ca daca nu simt ca au buzna la frigiderDar nu maninc.Rezist!Sunt mindra ca a trecut prima zi.Chiar ma simt bine si f.usoara..Cu exceptia unui cafe 3 in 1 pe care l-am baut dupa-amiaza si un mar pe care l-am mincat acum,am tinut cum trebuie dieta..Nu pot spune ca mi-a fost f.foame,poate mai mult pofta
Dar important este ca a trecut o zi..
Astept sa vad cum v-ati descurcat si voi

Mergi la inceput

salut gagici...eu de cum m-am trezit,am fugit sa-mi cumpar banane si lapte...si mi-am pus intr-un blender 2 banane si o cana de lapte..o iesit ca un milkshake...dar sincer asa parca mi s-a intors stomacu pe dos...si din cana aceea cu lapte combinate cu bananele,au iesit 3 cani...le-am baut cu dinti de cal...zic de maine sa nu le mai amestec asa...sa maninc doua banane si dupa o cana calda de lapte...si aseara...inainte sa incep dieta ce m-am gindit eu ????ia sa-mi fac un shake cu banane si kiwi???zis si facut...brrrdupa ce bausem o cana am observat ca laptele s-o strinssi cred ca de la senzatia aia nasoala de ieri nu prea am fost incintata azi...off sper sa nu ma umplu de ceva bube pina la urma...acuma imi dau seama ca numa curaj nu v-am dat...hai ca de maine o sa incerc sa nu ma gindesc ca mi se strepezesc dintii...o sa fiu ma curajoasa...voi cum ati reusit azi????pupicele

PS. fetelor sigur bananele nu ingrasa????ca sotu' cica zice ca ingrasa..oare????cine stie pls helpp

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teoduta spune:

La mine a mers mai bine decat ma asteptam, am mancat doar ce trebuia. Mai vedem insa peste vreo doua zile. Nu prea mi-e foame si inca imi plac bananele. Cred ca maine o sa inlocuiesc laptele cu iaurt. Succes in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicalin spune:

mie imi place mai mult iaurtul cu banane decat laptele.tai bucati mai mici de banane in paharul cu iaurt si le mananc.hmmm!sunt delicioase tinand cont de faptul ca mie imi plac f. mult bananele pe care le-am mancat cu retinere inainte stiind ca nu prea sunt recomandate in curele de slabire.mult succes in continuare!si nu uitati :cheia tuturor dietelor:fara dulciuri si paine.cu altceva poti sa trisezi,dar va spun sigur ca fara ele slabesti sigur.[

Mergi la inceput