Dieta cu fructe si lactate!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

fetele de maine incep si eu o dieta noua...sa vedem cum o sa mearga!

deeeci raportam la sfarsitul sapt.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by livia

fetele de maine incep si eu o dieta noua...sa vedem cum o sa mearga!

deeeci raportam la sfarsitul sapt.?

livia

care dieta noua?...

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

am o vecina nemtoaica care ma uimeste cum slabeste pe zi ce trece...am intrebat-o si mi-a spus ca ea are de la un nutritionist o dieta.Nu am lasat-o pana nu mi-a spus.
Daca vreti(vrei)o scriu...m-am gandit sa o tin sa vad ce rezultate am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina2000 spune:

pai sigur ca vrem sa ne-o spui si noua, chiar te rugam frumosssssssssssssssss!!!!!!
Hai te rog frumos scrie dieta noua, ca am incercat asta cu banane si lapte si deja dupa 1 zi doar simt ca mor...voi cum rezistati?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by livia

am o vecina nemtoaica care ma uimeste cum slabeste pe zi ce trece...am intrebat-o si mi-a spus ca ea are de la un nutritionist o dieta.Nu am lasat-o pana nu mi-a spus.
Daca vreti(vrei)o scriu...m-am gandit sa o tin sa vad ce rezultate am...

livia

N`o fi cea hipocalorica?
Dupa o vizita la nutritionist, cu ea m`am ales si eu. La fel si sefa mea, care are cu vreo 20 de ani mai mult decat mine, 2 sarcini la activ si multe altele.... deci chiar asa, aceeasi dieta pentru amandoua, mi s`a parut un pic aiurea.
Dar poate ai tu alt secret

Mergi la inceput

dieta:

dimineata:o cana de cafea cu lapte si indulcitor,(cine nu bea cafea va bea doar lapte degresat sau ceai diuretic)+o cana de apa(indiferent daca bei cafea,lapte,ceai)

pranzul 1:o cana apa+1/2 lamaie stoarsa ,inainte cu 1/2h de masa;o felie de carne cat palma(orice carne,chiar cremwurscht,carnat)+legume fierte(calite in putina apa sub capac),doar cu sare,piper,boia,etc.

pranzul 2:o cana apa+zeama de la restul de lamaie, inainte cu 1/2h de masa;la fel ca pranzul 1 dar cu leg.crude taiate langa cu sare iar la 2-3 zile se poate inlocui carnea cu 2 oua.

seara:un iaurt degresat (250g) sau fructe+o cana apa.

Apa la discretie!!!
Pt.cine nu suporta lamaia poate lua enzime de la plafar!Aceste enzime sunt din fructe si sunt excelente pt.digestie!
Cui i se pare prea multa carne atunci o poate scoate sau inlocui cu soia sau ciuperci.
Nu se mananca nimic-nimic intre mese !

cum vi se pare?

ps:cand merge la vreo petrecere atunci renunta la pranzul 2 si mananca prajitura +cana de apa cu lamaie+o cafea.

Mergi la inceput

Interesant.....
Studiez maine regimul si iti zic daca ma pot apuca de el sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Livia am si eu o intrebare......

Am citit acolo ca se mananca 2 pranzuri.... sau este varianta alternativa.Spune-mi se mananca amandoua sau se alege o varianta din cele doua......si care ar fi intervalul orar la care trebuie mancat daca se mananca ambele?

Mii de multumiri, Corina

Mergi la inceput

Cu pranzurile...se mananca amandoua daca lucrezi si te trezesti pe la6 dimineata dar daca te trezesti la 9-10 atunci alegi doar unul...

primul pranz se mananca pana in ora 13 iar intre 13 si 15 nu se mananca nimicutza fiindca in acest interval organismul isi face siesta(toate functiile se incetinesc)...al 2-lea pranz dupa 15(cand org.se invioreaza) iar cina seara intre 18-20.

lamurite?

cine ar vrea sa tina sa ma anunte ca sa incep si eu...asa singura nu prea am tragere de inima...

puuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

fetele cu dieta cu banane si lapte..din vara ati reusit sa dati jos??sau le-ati pus la loc??...ma gindesc sa tin si eu regimul cu bananele o saptamina sa ajung la 60 de kg si dupa regimul de mai sus;carnita cu legume sau salata...vreau sa ajung la 55 de kg... imi spuneti si mie cit lapte sa pun in blender la 2 banane???si deci sint 6 banane pe zi?

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput