Aspirante optimiste - 187

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Carmencyta, io caut intrebarea ta, dar n-o vaz!

Pamella, ma intriga rau dr. ta. Adica iti spune ca "niciodata nu se stie" dupa ce la sfatul ei ai facut chiuretaj, tot ea l-a facut si i-ai mai si spus ca sex nu ai mai facut.
Promite-mi ca te duci la doctor. Eventual la altul. Sau fa-ti macar un test, cu toate ca te poate pacali.
Hormonul reprezentativ pentru sarcina, daca nu ma insel eu, dispare dupa mai mult de 30 de zile din organism.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

La multi ani fetelor!!!! sa fiti fericite, iubite si frumoase ca o adevarata zi de primavara.

Mada, Dana, Carmencyta bine ati venit. Va doresc sa va aduca un bebik in burtik. Cu mult optimism se va intampla.

toate aspirantele.......... da pe toate toate

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Anca,inchipuie-ti cum am ramas eu ca era sa scap receptorul pe jos cand i-am auzit raspunsul.nici nu mai stiu ce sa spun.eu stiam ca hormonul sarcinii dispare dupa aproximativ 2 saptamani,nu stiu sigur.am sa fac poate un test macar sa vad ce si cum si pana la sfarsitul saptamanii ajung si la doctor!altul!!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Pamella, asa sa faci, ca altfel te bat
Pup eu fata!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Anca

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

LA MULTI ANI tutror aspirante si nu numai cu ocazia zilei de 8 MARTIE,sa fiti sanatoase si sa vi se indeplineasaca dorinta cea mai arzatoare.Fie ca primavara sa ne aduca numai bucurii si impliniri.Eu nu am mai intrat de mult pe aici pt ca nu am avut o dispozitie foarte buna.Azi am fost pe la doctora cu ocazia zilei de 8 Martie si ma intrebat cum mai stau.I-am explicat ca deocamdata nimic si mi-a dat sa iau Metformin.Stiti cumva pt ce este?Citind pe net prospectul scrie ca ceva cu reglarea glicemiei din organism.Nu prea inteleg ce legatura are cu ovarele sincer.Ma puteti lamuri voi mai mult.Multumesc
-ici

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani!Sa fiti iubite si sa vi se implineasca visul de a avea un .

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

LA MULTI ANI DE ZIUA FEMEII!

Va doresc o primavara minunata!
Cate o pentru fiecare de la Razvan.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Pentru ca florile infloresc
In fiecare primavara,
Pentru ca suntem tineri
Si iubim prietenia
In numele ei
Si a tot ce-i frumos,
Eu iti doresc fericirea!

asta va doresc eu voua tuturor

Mihaela

Mergi la inceput

asi,Leditia,Tmihaela

Mergi la inceput