Aspirante optimiste - 187
Raspunsuri - Pagina 6

Tabitha spune:
a intrebat cineva de mine? A, PamELLA:
.
Ultimele noutati: de aseara de la orele 18.00 pana acum nici o scurgere, nici o pata. Asa ca am pus utrogestan, azi dimineata TB 37,1. Si astept deznodamantul.
Iar pentru ca azi e 8 martie, va doresc tot binele din lume, sa fiti iubite, fericite, sanatoase iar visul vostru cel mai aprins sa devina realitate.

andicu spune:
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE! tuturor fetelor, mamicilor actuale si viitoare, aspirantelor si fie ca primavara care se chinuie se vina sa ne aduca tuturor in dar cea mai frumoasa floare, !!
Va cu drag pe
!!!
Andreea.Pozele mele

andicu spune:
Acum am vazut postarea !
Tabi, sper din toata inima sa fii prima care primeste acest cadou de 8 Martie!!
Andreea.Pozele mele

Tabitha spune:
andicu: iti multumesc din suflet. Astazi stau cuminte si astept si maine, daca tot nu se vad semne clare, fac un test de dimineata. Sper ca e bun acest plan de atac.

megbeng spune:
TABITHO, eu propun asa: fa tu un test de sarcina, da nu te uita la el, ni-l arati doar noua, ca vrem sa diseara, ca doar e 8 martie, e ZIUA MAMEI!!!!
apropo, LA MULTI ANI, TUTUROR FETELOR FRUMOASE SI RABDATOARE SI BUNE DE AICI!!!!! si va urez exact ceea ce imi doresc si eu..si deja stiti cu toatele, ca doar de aiai suntem aici, nu?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

carmencyta spune:
hai ca o mai postez o data
ce anume inseamna chist folicular?
am unul la ovarul drept de 1,8cm si matem ca asta ar fi motivul pt care nu vine bb.voi ce credeti?ca medicii m-au cam expediat

cornelianeli spune:
La multi ani fete minunate de ziua noastra va doresc multa iubire,mult curaj si mult mult optimism
Ne asteapta o primavara frumoasa cu multe multe gravitute,presimt eu
pupici

bubuleana spune:
PamELLA: fata draga, anca are mare dreptate; DU-TE LA ALT DOCTOR!!! si io ti-am mai zis zilele trecute ca e cam suspecta atitudinea dr. tale...
Tabi: ai vazut ca n-au venit rushii!!! te stresai degeaba!!! hai da-ne vestea buna mai repede... stiam eu ca n-o sa ai rabdare pana pe 13 martie sa-ti faci testul!! dar sa-l cumperi azi si sa-l faci maine dim cu prima urina de dim, daaa?
Eu sunt in Z13 - am toate semnele ovulatiei, ovulez de zor singura acasa ca sotul meu e plecat din tara
dar se intoarce diseara (sper sa nu fie prea tarziu si sa fii ratat ocazia si luna asta)
bubuleana

PamELLA spune:
Tabitha eu zic ca e motiv de bucurie!!!!eu cand presimt,PRESIMT!!!!
iti tin pumnii!!!!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Tabitha spune:
PamELLA, bubuleana, megbeng: VA multumesc ca ma incurajati. Eu sunt un pic mai rezervata, deoarece si aseara am pus utrogestan, de aia poate ca intarzie. Oricum testul il fac daca mai este cazul maine dimineata cu prima urina, ca ziua urina mea e mai mult alba decat galbena, dat fiind ca beau f. multa apa.