Aspirante optimiste - 187

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

nu inteleg de ce nu apare intrebarea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Primavara sa va aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, o stea de iubire si un soare stralucitor ca sufletul tau bun.LA MULTI ANI!!

Va pup si va doresc ca aceasta luna sa va aduca cel mai frumos cadou...cadoul cu ochisori

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

uite ca a aparut si intrebarea mea.si apropos cunoaste cineva un medic ginecolog klumea in suceava?ca pana acum dr la care mergeam eu m-a cam expediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Va urez un 8 Martie minunat si plin de bucurii, asa cum meritati!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FETELOR SI CATE O PENTRU FIECARE

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

La Multi Ani, tututror !
Carmencyta, fiind incepatoare, postarea ta apare mai tarziu, nu te ingrijora, nici nu te supara! Din cate stiu eu, chist folicular apare daca un folicul nu s-a spart, sau nu s-a resorbit...cam asa ceva... nu cred ca ar putea sa fie "de vina", mai ales daca e doar unul.
Sper sa te lamureasca mai bine fetele cu mai multa experienta!
tuturor aspirantelor optimiste!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by carmencyta

hai ca o mai postez o data
ce anume inseamna chist folicular?
am unul la ovarul drept de 1,8cm si matem ca asta ar fi motivul pt care nu vine bb.voi ce credeti?ca medicii m-au cam expediat

Chistuletele astea sunt foliculii care nu s-au spart. Nu e nimic grav. De regula, se elimina la primul ciclu.
Asta nu e o cauza a infertilitatii.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

ITI MULTUMESC PT RASPUNS, FELICIA.DAR DACA FOLICULUL NU S-A RUPT NU INSEAMNA CA NU S-A ELIBERAT OVULUL?NU STIU. INTREB SI EU.PARCA AM CITIT ASA CEVA UNDEVA PE NET.SPER SA GRESESC.CRED CA AM INCEPUT SA CAUT MOTIVE PESTE TOT.DE UN AN VREU SI EU BURTICA SI NIMIC

Mergi la inceput

ITI MULTUMESC PT RASPUNS, FELICIA.DAR DACA FOLICULUL NU S-A RUPT NU INSEAMNA CA NU S-A ELIBERAT OVULUL?NU STIU. INTREB SI EU.PARCA AM CITIT ASA CEVA UNDEVA PE NET.SPER SA GRESESC.CRED CA AM INCEPUT SA CAUT MOTIVE PESTE TOT.DE UN AN VREAU SI EU BURTICA SI NIMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Gata,am scapat..nush daca sa ma bucur ori ba,ca am niste dureri,de am dat iama in sertaru cu medicamente...si niste nerviii..
Pupice.
O zi frumoasa.Azi e baba mea...aici e senin,dar bate un vanttttt..brrr..

POZE

Mergi la inceput