Aspirante optimiste - 187
Raspunsuri - Pagina 4

simo29 spune:
Buna dimineata fete frumoase!
LA MULTI ANI! pentru toate fetele de pe forum, sa aveti cea mai frumoasa zi din an!
Flori de la mine pentru voi!
Asi multumesc pentru ca m-ai trecut la , azi merg la doctor.
Sa dea D-zeu sa fie bine!
Si LA MULTI ANI pentru Razvan, sa creasca mare ,sanatos si sa va
aduca numai bucurii!
Simo

valentinag spune:
Neata lume!
Ziua 32,test negativ,cum era si normal de altfel
Bun venit noilor aspirante,sedere cat mai scurta aici
Lachi,pe unde umbli femeie?
"La vita e bella"
poze

PamELLA spune:
Buna dimineata,fetelor!!!!
LA MULTI ANI VA UREZ TUTUROR,O PRIMAVARA FERICITA IN CARE RAZELE SOARELUI SA VA ADUCA IN FIECARE CLIPA CATE UN ZAMBET PE BUZE!!FIE CA ACEASTA ZI SA VA DARUIASCA NUMAI BUCURIE SI DRAGOSTE PENTRU CA MERITATI!!!!
Si sa va vad dansand!!!!!
Va pup,o zi superba va urez!!!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

PamELLA spune:
Anca,da,am fost insarcinata si am fost nevoita sa fac un avort prin aspiratie pentru ca doctorita mi-a spus ca au survenit niste probleme care mai tarziu s-ar putea sa fie foarte grave atat pentru mine cat si pentru copil."paralizata" de veste nu am mai fost in stare sa spun nimic si nici sa ma mai gandesc la ceva.am tot sperat ca poate o sa ma ajute Dumnzeu in vreun fel,eram la pamant stiind ca bebelusul era la mine in burta si in cateva zile nu mai avea sa fie.e groaznic sa stii ca esti programata intr-o anumita zi sa ti se omoare copilul..chiar daca era mai bine asa,as fi facut orice sa il vad venind pe lume.Va spun sincer ca a fost prima data cand am simtit ca pica intr-adevar lumea pe mine.e groaznic insa Dumnezeu a vrut sa se intample asa..
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

PamELLA spune:
Tabitha,unde esti??da-ne o veste buna!!!!!

carmencyta spune:
ARDIT,IMI PARE RAU PT MAMA TA.SA STII CA SUNT ALATURI DE TINE.SI EU AM PIERDUT-O PE A MEA.TREBUIE SA FII TARE

Anca Wish spune:
Pamella, am inteles acum. Mergi la un control. Nu sta asa. e tare ciudat. Ai avut ceva sangerari dupa chiuretaj?
Sanatate multa!
anca...SIGUR intr-o zi

PamELLA spune:
Anca,foarte putin,de dupa amiaza pana seara nu mai aveam deloc.dupa aproximativ o saptamana jumatate trebuia sa ajung urgent intr-un loc si m-am apucat sa alerg pentru ca eram in intarziere,iar cand am ajuns si am fost la baie cursese sange de la efort.de asemenea si acea sangerare a incetat dupa 2 zile.