Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Se vede ca sunt emotionata, va rog nu luatgi in seama greselile.

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MARA, SILVIA_D si cele care nu aveti PM si vreti sa-l activati, mergeti in partea stanga a paginii unde scrie MESAJE PRIVATE si oactivati din OPTIUNI.
a trebuit sa citesc prin alte parti sa stiti ca nu neuronul meu a facut asa descoperire. Ca eu nu-mi aduc aminte sa fi facut asta cand am intrat pe DC.....

AURA...super...felicitari!!!

Si asta m-a adus intr-un subiect pe care vroiam sa-l atac demuuult.
cand ii punem in fundulet si in premergator?
Ca taota lumea imi zice sa-l pun de acum incet incet in fundulet ca pe la 5-6 luni sa-l pun in premergator.
E...eu nu prea as vrea. Abia pe la 5-6 luni as vrea sa-l pun in fundulet. De fapt asa o sa si fac, doar daca nu m-oi trezi ca Aura cu el in fund.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Corap soacra'ta!!! Vezi sa nu iti pierzi mintile cu ea!!! Stau si eu aproape de IOR adica la cateva statii de troleu. POate ne intalnim in IOR!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Multumim pentru urarile voastre. Numai ganduri bune va dorim si noi!

Corap, vezi cum scapi de soacra-ta, ca ti se mareste bila si mai mult! M-a apucat rasu'-plansu' cand am vazut prin ce treci. Sanatate si nervi de otel!

Mara, buba cu greutatea e ca nu-i dau numai san, ci si supliment .

Mirabilis, eu stau in spatele spit. Pantelimon, pe langa turnul de apa (fabrica de parasute ), daca stii. Cand se face vreme mai frumoasa, fetele din zona, sunteti invitatele mele la o plimbare.

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

DIANA, sa conduci sanatoasa masina si zii merci de asa cadou de 8 martie....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mirabilis, am notat datele. de fapt, nu prea le ratez nici pe forum, si in nici un caz daca primesc pe mail
partea proasta e ca tabelul, avand si graficele si cifrele, e cam dificil de trimis repede pe net. asa ca prefer sa astept cateva zile, sa primesc mai multe date, apoi sa fac corecturile si pe net.
mai rapid sae prelucreaza tabloul, unde sunt numai poze, sau povestile, unde e numai text... dar la tabel ia un pic mai mult.

eu anunt cand trimit "noutatile", ca sa le verificati in caz ca am gresit ceva. .

diana, sa stapanesti sanatoasa masina!!! lasa mai, ca decat logan second, mai bine solentza. mie mi se pare mai delicata...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap
In primul rand, multam de reteta de pilaf! O sa-l incerc si eu!
Mai fata, pai greseala e a ta. [alcoo]
Tu din dorinta de a te intelege bine cu ea si de a nu o deranja lasi atat de mult de la tine incat ajungi tu "parte vatamata". Soacra-ta e animata de intentii bune saraca, a venit pusa pe treaba, tu trebuie doar sa o temperezi. De exemplu cu hainele ai exagerat ca ai lasat-o sa le spele, trebuia sa spui clar ca nu consideri ca e cazul.

Eu am convietuit o luna cu soacra-mea si mi-a parut rau cand a plecat.. Dar am delimitat sarcinile: ea se ocupa de bucatarie, eu intram acolo numai ca sa mananc. N-a mai contat pt mine ca mi-a pus cratitile alandala, etc. Ea ma tot intreba ce sa faca de mancare si cum as vrea sa faca nu-stiu-ceul si mai departe se descurca singura. Cu hainele la spalat, uscat si pus in dulap eram eu. Eu curatenie in baie, ea aspirator, praf, gresie, etc. Ca dadea direct cu mopul fara sa mature inainte - aia a fost, cand a plecat ea si-a re-preluat Virgil sarcina cu mopul si a inceput-o printr-o temeinica spalare a mopului.

Cand a venit la mine cand eram pe ultimii metri si a fost Virgil plecat o saptamana in strainatate atunci ea mi-a facut curatenie mare dupa termopanizare si eu ma ocupam de mancare, ea nu s-a atins de bucatarie decat sa manance.

Ripley felicitari pt botez. Acum mam uit la poze dar vad ca mi s eincarca cam greu. Tare draguta Ana si tare bine o prinde caciulita cu floricica!

Dienuta sa-ti stapanesti sanatoasa masina!

Cat despre premergator eu sunt impotriva, nu-i vad rostul ba chiar e daunator pentru ca intervine in dezvoltarea normala a copilului.

La Silvia nu am avut asa ceva si pe la 8 luni a inceput sa mearga dusa de maini, mai apoi tinandu-se de mobila si la 10 luni si o saptamana, de Craciun, a mers prima oara singura.

Face fiecare cum crede, bineinteles, dar inainte de a da banii pe asa ceva cititi prin carti si pe forum, pareri pro si contra. A fost un subiect luuung la Parintii intreaba, mai de mult, poate il gasiti cu google.

Joy poti sa-l pui cate putin in fundulet dupa 4 luni, dar nu-l lasa decat f putin. Oricum, la inceput sta doar sprijinit. Nu trebuie fortate progresele copilului o sa le faca atunci cand se simte suficient de dezvoltat.

Canuta uau!!! ce m-am mai distrat aseara cu "Vreau sa ma trezesc din somn..."

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

corapita, foarte misto stilul narativ. ne-ai binedispus pe toate. te rog sa ne updatezi in continuare cu aventurile soacrei la bucuresti.

lordra

mirabilis, notez.

canuta om sucit, impresionant ce spui. super bb!!!

mandy, poate vrea sa se intarce singur daca nu vrea sa mai puna gura pe san. 2 prietene de-ale maica-mii au patit asa pe la 4 luni. unul dintre cei 2 bebelusi avea intoleranta la lactoza, s-a dovedit ulterior, celalalt n-avea nimic, pitici la fund poate...

joy, fiecare pediatru zice o alta varsta pt. statul in fund, eu am facut o medie de la 4 meddici (al meu si ai prietenelor) si a rezultat 4 luni si jumatate. problema ar fi cu coloana.

propun subiect distractiv: cum va porecliti bebelusii?
incep eu: maimutoiul si bulina (nu vine de la nimic, din inspiratia mea bolnava), taica-sau ii zice iedutzu' si panterutzu', iar maica-mea are un arsenal de chestii la superlativ: frumusetea lu'mamaie, iubirea lu'mamaie, neinteresante, probabil toate bunicile baga din-astea

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Nu e cam devreme cu statul in fund? Acum, pe bune.... Ca eu stiam ca mult mai tarziu ii apuca statul in fund independent. Si pana acolo trebuie sa se treaca prin mai mult faze intermediare, nu cred sincer ca brusc se ridica si sta in fundulet de unul singur, parerea mea, nu dati cu rosii.... Nu de alta, dar daca sunt asa de precoci micutii trebuie sa avem grija, azi maine ii apuca mersul brusc si trebuie sa ii fugarim prin casa inainte sa incepem diversificarea

Gogolos si printisorul (24 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Camelia Daniela,Proadelina multumim , asemenea si voua!

corap, se pare ca ai doi copii!

Ripley, frumoasa tare grasunica ta!

canuta, precoc pruncu' tau!Maine-poimaine ii cumperi bicicleta!

Joy, am descoperit treaba cu PM, azi ,dupa atentionare.

Bubamara, daca copilu' e sanatos, nu e neaparta nevoie sa se inscrie in statistici cu greutatea.Intuitia ce-ti spune?

Cristinamh, iti dam si noi datele de la 3 luni: 5800g, iar lungimea 58,5, desi la doc ne-au zis ca avem 62, da' io nu cred.

Lavi02, exista pe site pe prima pagina la copii de 0-1 an un articol referitor la premergator, adica ceea ce sustii si tu, cumm ca mai mult dauneaza decat ajuta.Treaba asta am spus-o si altora, dar s-au uitat chioras la mine.

Anda, printre alintaurile noastre mai apar:piticutza, maslinoasa(are ochii ca 2 masline negre)

Mergi la inceput