Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Draga Gogolos, sesizez cumva o urma de rautate in cele afirmate sau mi se pare mie?!! E fix problema ta daca tu crezi sau nu, sau oricare alta de pe forum. Copilul meu astazi s-a ridicat SINGUR in funduletz. Fazele cu intorsul pe burta si pe spate au fost. Mirarea a fost si mai mare la mine cand l-am vazut.
Eu cred ca ar trebui sa iti vezi mai bine gunoiul din ochiul tau si apoi sa arunci chestii rautacioase altora. Te roade cumva invidia

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mei, mei, mei! Nu va apucati de cearta acuma!

Porecle - la noi sunt derivate de la numele ei: Nat, Natili, Natiliuta...si urmatoarele cu a de la matura si vrajitoare: Natiluc, Natuc, Natun..
sau in functie de situatie:
pozn-nati, caca-nati (suna ca si coconut)

Silviei ii ziceam: puiuc, puiucel, puiucina, puiucinel.
Acum ii mai zis ieduta ca nu sta o clipa.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Canuta,ce-ai draga mea?
Nu sunt avocata lui Gogolosh,nici n-o cunosc...dar ce-ti veni cu gunoiul din okii ei?
Adicatalea,ia explica-te tu mai bine:care gunoi?
Nu stiam ca esti asha razboinica!
Si intervenii pentru ca nu-mi prea placu tonul tau!
Daca citesti mai bine mesajul fetei,vei vedea ca e scris cu o nota de umor,nicidecum cu ironie,etc,gunoaie!
Auzi,la ea,GUNOAIE!!
Si mai ziceam de Pisi!
Ce urat te-ai exprimat!!

Mergi la inceput

Alintaturile sunt: samburelu', smecherie, miscatorul
Iar bunicii(numai ai mei, ca ceilalti...) imparatul lu' bunica, sinoc, feciorasul lu'bunica, botul de aur a lu buni, baiatul lu bunicu, si mai sunt dar imi scapa acum.

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hou,hou, sa ma sesizez io sa opresc conflictu' din fasha
canuta om sucit, gogolos n-a vrut sa fie rautacioasa, a zis si ea ca pur si simplu nu-i vine a crede. a fost sincera. adevarul este ca pare incredibil. pe de alta parte, nu-i imposibil. hai nu te supara. sigur nu e invidioasa.
pupici la amandoua.
mai bine spuneti cum va alintati copiii, am lansat io subiect inofensiv si de spalat creierul cred ca vi se pare prea copilaresc de nu va inghesuiti la postat de alinturi. io vreau sa ma distrez, poate imi stimulati imaginatia.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Fight, fight, fight! Io mi-am luat deja belet pe primu' rand. Cine vrea sa stea langa mine sa se anuntze... vand bilet cu discount, ca-s fata buna azi

Anda, nu ma uitzi, da? Vreau sa stiu ce zice astrele despre soarta mea

Cora, meseriasha soacra-ta! Sa-ti traiasca! si sa te bucuri de ea, acu' ca tot ai chemat-o sa te ajute la una-alta - rāsnit nervi la mashina de cafea

Mergi la inceput

Draga silvia cine trebuie sa priceapa, pricepe, tonul nu mi s-a parut deloc glumetz, de asta am actionat ca atare. Am spus ce am avut de spus si gata. Nu merita prea multa irosire de enrgie un lucru atat de nesemnificativ, ca nu crede sau crede gogolos.

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

auzi,andutzo,hai sa indulcim situatia,si sa-ti raspund:
eu ii zic lu'stefanel:bobe,bobealca-codobealca,migdalutza,mermel,mermelec-hehehe,ce-o sa radeti-codo=prescurtare de la codobealca,numai stafenutz nu-i zic,saracu'!

Mergi la inceput

Lordra, nasol, poti sa iti arunci biletele ca nu va fi nici un meciStii tu ca noi tulcencele suntem fete finute.

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salutare !

dan nu e zdravan la cap ... m-a pus sa il sun pe primul proprietar al masinii (eu sunt nr 3) sa-l intrebe despre trecutul masinii ... am luat nr de tel de pe factura de cumparare de la dealer; penibil, dar a trebuit sa ii fac pe plac; noroc ca a fost omul intelegator si l-a conversat vreo 10 minute ...

felicitari pentru bebele statator in fund !!! eu ma bucuram ca lucuta se suceste de zor ca clatita in tigaie ... si un bebisor deja sta in fundulet !

referitor la stat in fund : nici eu nu il pun in fund inca; il sprijin de o perna cand ii dau papa, dar nu in fund, in plan inclinat.
despre premergatoare : eu am unul, nu stiu sigur daca il voi folosi sau nu, de fapt, nu prea am spatiu prin casa de asa ceva; si mai sta si pe balcon de vre-un an. am citit un articol despre faptul ca nu sunt recomadate unde era expus ca principal motiv faptul ca in casele cu etaj exista imensul pericol de a se rostogoli copilasul cu el cu tot pe scari. de alta contraindicatie nu-mi mai amintesc, probabil sa fi fost pe acolo, nu mai stiu.

Mergi la inceput