Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 5
b_irina_c spune:
Mifloricico multumesc de laude 
!
Dana multumesc si tie 
, si eu abia astept sa vad zilnic progresele lui Vladut!
Cand vine vorba de intalneli si mi-ar placea sa fim toate din acelasi oras, eventual si cartier...
Anya20 
multumesc! Asa-i ca sunt haiosi bbii cu 2 dinti? Cand rade si se vad (mai mult cel iesit mai demult) ma topesc toata (nu ca nu ma topeam si inainte
), dar acum mi se pare si mai haios.
Marlena mie mi se pare ca sta bine in fundulet Alexandru
. Vladut inca se blangane in lateral fara sprijin.
Ina e ok cu batista, cu placere ca nu-i nici un deranj
. de pisica am zis ca mi-a sarit in ochi numele si felul cum arata ca e la fel ca al prietenei din Belgia. Si eu am avut 2 pisici la ai mei, maidanezi: cleo si michiduta
. Cool nume Mc Do ca la francezi... he he he
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
godzila spune:
Irina felicitari pentru dintisor si tai-tai
de la Iulia pt Vladut.
Anya eu ma mai gandesc cum fac. Ori ii dau muls din bibe (nu cred ca se mai invata la bibe si acu 3 luni accepta bibe-ul) sau stau putin si o tulesc. Dar e f. imp. unde va fi locatia. Eu inca astept raspuns.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
maddy77 spune:
Buna fetelor,
Simona,super balerina ta!!!
Nu-mi vine sa cred cum sta!!
Tonnia,mersi.Am gasit pungute la farmacie,maine dimineata o sa recoltez urina,sa vad daca ma descurc cu punga...
Irina,felicitari pentru dintisor
si pentru tai-tai!
Catush,o sa-ti trimit mail cu nr poate mai vorbim.
S-a trerzit noaptea de 2 ori sa pape,ma bucur macar ca noaptea mananca.
Am inceput din nou cu sucul de morcov,de astazi,se stramba un picut...sa vedem si maine.
As vrea si eu la intalneala,dar n-am cu cine sa las printesa vineri![]()
LiaMia spune:
va multumesc pentru raspunsuri si pentru pozici.
mysweetest, tare dragalas alexandru si parca seamana cei doi alexandri ai nostri! florin sta si el in sprijin pe maini, dar putin, si cade intr-o parte pt ca se intinde dupa jucariile din preajma ![]()
anya20, merci de recomandare. il voi tine doar la pozitie de unghi obtuz pana se ridica singurel in fund. oricum in carucior asta se chinuie sa faca: sa se ridice in popou!
vera, bafta cu vaccinul!
irina, bravo lui vladut!
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
b_irina_c spune:
Vera multumim de pupici. Sigur se va emotiona Vladut si o va
si el pe Iulia
si inca odata
sa nu o doara vaccinul. Eu la locatii nu ma bag ca o stiu doar pe cea de la romana, unde am fost ultima data
. Sa zica fetele care stiu mai bine...
Anya eu as adauga-o si pe Ioana pe lista, nu prea cred eu ca ar rata intalnirea
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Simo74 spune:
Buna frumoaselor!
Treceti-ma si pe mine pe lista cu La Mama (sambata orice ora).
Mai citesc si revin.
Dana_ch spune:
Sanatate multa bb bolnaviori, am apucat sa citesc ceva ca nu prea am timp,ma doare sufletu ...asa ,micuti si sunt raciti, au infectii urinare.Multumesc lui D-zeu bb lucas e bine d-soara are ceva probleme,ca am avut-o in ianuarie in spital cu piatra la rinichi,ieri saraca nu a putut merge la scoalade durere,chiar acum e sotu cu ia la urolog,abia astept sa ma sune.
Poze cu Lucas
b_irina_c spune:
Tonnia
, sper sa fie asta, dar la
cum e Vladut nu prea cred
. Sper macar sa se inputineze trezirile. Va anunt eu daca vor fi schimbari spectaculoase
.
Dana sanatate multa d-soarei (sa-mi fie rusine, stiu ca are 3 nume, dar le-am uitat
).
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze