Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Buna ziua la mamici si bebici!

Ma bucur sa va citesc pentru ca ma aflu ca mai sunt si alti bebelusi smecherosi ca Iustin.
Ege, nici Iustin nu a fost incantat de sucul de morcov. In prima zi dupa cateva lingurite n-a mai vrut cu nici un chip sa deschida gura.
In schimb, sunt bucuroasa ca ii place marul. Ieri a mancat 30ml, iar azi aproape 60ml.

Anya20, tot ca tine fac si eu pentru ca si Iustin prefera sanul stang. Credeam ca suntem singurii, pentru ca, din cate am citit, majoritatea bebelusilor il prefera pe cel drept.

Sa va spun ce am patit. Acum cateva zile l-am gasit pe Iustin cu o zgarietura de vreo 3 cm pe fundulet, iar in ziua urmatoare avea una de vreo 10 cm. M-am socat cand am vazut-o pe a doua ca era rosie si umflata. Singura explicatie pe care am gasit-o pana la urma ar fi ca sunt de la Pampers, asa ca de doua zile am trecut la Libero si Happy. Astept sa-i treaca(acum sunt mai putin infioratoare) si mai incerc sa-i pun Pampers sa vad daca intr-adevar sunt de la el.

Va las ca ma terorizeaza Ciprian sa-i fac un camion.

P.S. Am pus poze mai noi, din ianuarie si februarie.

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz spune:

Bun gasit, fetelor!

La multi ani, sarbatoritilor de azi, sa creasca mari si sanatosi.
Se pare ca noi ne-am facut bine, acum mai am si eu chef de vorba, caci saptamana trecuta am fost morcovita rau. Nimic nu e mai rau decat sa-ti vezi puiutul bolnav si sa nu prea ai cu ce sa-l ajuti.

B_irina_c, Dani Flor - multumim de urari

LiaMia - multumesc pentru raspuns. Noi suntem la sfarsitul celei de-a doua pungi de lapte dietetic, Milupa HN 25. Nu am incercat Humana, poate era mai bun, dar deja am inceput sa-l combin si asa parca il mananca mai bine.

Maddy - bafta la analize. Las' ca te descurci tu cu punga.

Godzila - bafta si voua la vaccin, daca nu l-ati facut deja, daca da, sa fie bine, fara reactii.

Nadina - sanatate lui Serban si bunicii tale si tie multa putere.

Dana_ch - piatra la rinichi la varsta asta? Saracuta! Da Doamne sa fie bine. Multa sanatate.

Miflore - asa e, suntem vecine, abia astept primavara sa iesim la plimbare pe "frumoasele" alei ale cartierului nostru.

Cat despre intalnire, tare mult as vrea si eu dar n-am cu cine s-o las pe Bianca. V-am admirat pozele si anul trecut la Odisee, ce de burtici la un loc, una mai frumoasa ca alta. Nu-i nimic, poate data viitoare voi putea si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mai, mamici dar ce ziceti si de o intalneala cu bebici ?

din pacate nu stiu cum va fi vremea, dar daca nu este vreme de mers in parc we asta, poate celalat.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

marlena,ACUM AM VAZUT SI EU POZELE CU BEBE, SI COINCIDENTA, TOCMAI FACUSEM SI NOI POZE STAND IN FUNDEL SI STA LA FEL CA AL TAU.O SA PUNEM SI NOI MAI TARZIU NISTE PHOTOS SA NE VEDETI.AM MAI PUS POZICI LA 5 KLUNI PT CINE VREA SA NE VADA.
Bravo, am scris tot cue mari.
I-am vazut si pe Iustin si Ciprian, frumosi baieti
Trebuie sa-l laud pe Iaris pt ca este un mancacios.Azi i-am dat ficat de pui cu legume si a mancat.Eu nu as fi mancat ca era destul de naspa ;la GUST, dar el este eroul mamei, care are incredere ca tot ce-i dau eu e bun.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Salutare, fete!
Vreau si eu la intalneala, sambata, ora nu conteaza. Oricum, nu dimineata cu noaptea in cap.
Fata mea mananca din ce in ce mai bine si mai repejor papica solida. Ii place. Baga mainile in lingurita, in gura, se mozoleste toata dar papa si eu sunt multumita. Dar chiar daca papa un castronel intrag, laptele tot il vrea. Deci mai asteptam cu inlocuitul unei mese. laptele e ca supliment, in cantitate mai mica. Cam 150-170 ml

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

salutare de la mare!!!
irina,multumim pt.laude,feicitari pt.dintisor.si mie mi se pare ege tare haioasa cu 2 dinti.
ina,ce este "batista bebelusului"?
marinela,multumim pt.aprecieri
vera,tinem pumnii la vaccin
anya,vera si ege prefera sanul drept,de aceea am mai mult lapte la sanul drept

si noi vrem sa venim la babyexpo impreuna cu sotul si cu ege.eu am cu cine sa o las dar ii dau san.oare daca ii cumpar lapte praf si ii dau are ceva?sa nu o mai car si pe ea dupa mine.sau sa incerc sa ma mulg cu o zi inainte?? nu stiu cand venim,sotzul zicea sa mergem vineri desi daca vrea si cumnatamea sa vina o sa venim sambata.
nu stiu cum dorm alti copii de la ora 22 -06.ege se trezeste noaptea de cel putin 2,3 ori.cand se trezeste de 2 ori zic ca am dormit f bine
daca stabiliti cand sa ne intalnim poate imi conving sotzul sa venim in ziua respectiva
va pup,ma duc sa adorm fata.azi e baba mea,afara ninge.asta zice tot,nu??

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Nanadana, cuscra, fara raceala, da? Baiat mare si frumos Antoine, acum ca s-a insurat s-a si cumintit! Sanatate multa!!!
Scuze pentru dubla postata, nu stiu de ce-a aparut de 2 ori...
Ina, ce pisicuta frumoasa!!! Foarte frumos machiajul!!! M-am uitat pe site la babyexpo si nu apare firma overland, aia cu batistuta bebelusului; am sunat la farmacia 2Na de la Unirea si mi-au spus ca au batista, eu am intrebat daca se epuizeaza repede atunci cand o au si mi-au raspuns ca o au in permanenta, nu-i problema; altfel, se mai poate face comanda direct la overland prin posta si produsul vine in 3 zile de la confirmarea comenzii; daca vrei, ti-l comand eu prin posta sa-l am acasa si ne intalnim in week-end-ul ala sau poate vreo fata de-aici are drum la Unirea zilele astea s-o ia direct; sau il comanzi tu cand vii in Bucuresti, depinde cate zile vrei sa stai pe-aici; se poate comanda in orice judet; cum vrei tu, fara batista nu pleci!!! spune doar!
Simona, eu ma tot uit la poza Maiei si nu incetez sa ma minunez!!! E clar sportiva absoluta a grupului!!! In alta ordine de idei si Ana mea are crampe de vreo 2 zile, si stii ca ele au exact aceeasi varsta; sa fie de vina diversificarea? eu asa zic, poate i-am dat prea brusc...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna ziua la fete frumoase si bblini cumintei,

LA MULTI ANI! pentru blinii nascuti pe 7!!!

Ana-Alexandra, Matei-Alexandru, gemenii Mihai si Cristian si bineinteles Stefanita al lui Hildi. Sa fiti sanatosi, cumintei, sa cresteti mari si norocosi.

Irina, mercic, intru si corectez . Felicitari pentru tai-tai si pentru dintzisori!
nanadana multa sanatate! Sper totusi sa fie alarma falsa ...
Laura XXX, ma bucur ca ai mai intrat pe aici, desi cred ca iti este f greu cu 2 nazdravani gemeni. Cum reusesti sa te descurci???
Dana_ch, imi pare rau , Doamne ajuta sa se faca bine, multa sanatate! Dar de la ce a facut piatra la rinichi ?!
si eu am uitat numele , dar parca unul era Cezara ? Voi cum o numiti?

Multa sanatate bblinilor bolnaviori!

Fetele care va intilniti, va urez distractie faina!!!

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, ai PM.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Carmen te-am trecut pe lista de la pagina 3 .

ege , batista bblushului e aspiratorul de muci (e reclama in partea stanga a paginii, deasupra revistei Sana). Si eu am ales baba azi, dar daca o iau cum zic fetele cu data nasterii imi iese baba pe 1 (cand a fost soare si frumos )... Poate veniti sambata si ne adunam si mai multe .

Mifloricica am rezolvat-o eu pe Ina .

Dani multumesc de felicitari.

Eu as zice sa mergem dupa masa pe la 15-16 la "la mama" (ca sa ajungem acasa pt baita puiutilor ).

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput