Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare fetelor! Ne-am intors, e asa de bine acasa.

Astialalti ne-au facut o oferta buna, acum trebuie sa ne gindim o saptamina daca intr-adevar se merita sa plecam. Clima nu e punctul forte al Olandei, bate vintul si ploua aproape in fiecare zi.

Citesc din urma si revin. Ati fost de treaba, doar 4 capitole am de recuperat.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana bine ai revenit!!! Ne-a fost dor de tine.
Fain ca v-a facut o oferta buna . Sunt convinsa ca veti lua cea mai buna decizie pt familia voastra! sotul mereu ma intreaba mereu ce faci, ca de cand i-am pove de tine cu olandezii, parca ii surade si lui ideea plecarii. El e mare fan romanica

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Laura, ma bucur ca ne-ai scris! Cum te descurci cu bebelinii? Poate ne-ntalnim vreodata, noi avem o casa in zona Targovistei, spre Pucioasa;
Pitu, sanatate!!! Nasol cu bulinele astea, eu zic sa-i faci Clarei niste analize!
Dani, felicitari pentreu schimbarea capitolului!!! Cum zici si tu, morcovul este aliment de baza la bebelusi dar pe a mea o cam constipa; ce sa-i fac?
Marinela, e frumos la Bistrita, eu am fost in concediu acum vreo 3 ani cand am facut turul tarii; am stat cateva zile langa Nasaud, nu stiu cum se cheama satucul, a fost super frumos, am dormit la un neamt, in rulote! Am fost si la Dracula de te apuca de picioare sa-ti suga sangele aiurea regizata kestia aia, cu o tipa care avea asa un glas monoton, fara nici o inflexiune
Anya20 si Vera, pt. intalnire puteti sa le dati sa suga si veniti imediat, n-aveti macar 3 ore pana la urmatorul supt? sau, ca sa nu fie goana maxima, poate sa mulgeti un pic si sa lasati la bibe sau sa le dea cineva o masa de lapte praf?
Marlena, Alexandru!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Salutare fetelor!

Ioana,bine ai venit acasa!Cred ca ti-a fost tare dor de Miruna.
Ina,superba pisicuta ta ,ca de obicei.De fapt am eu o slabiciune pt ea inca de cand am vazut-o prima data,cand ai pus prima poza cu ea.Ma bucur ca-i place la cresa,asa stai si tu mai cu inima-mpacata.
Si pe banditul meu era sa-l culeg ieri de pe jos.A adormit la tzitzi ieri dupa-masa si l-am pus in patul nostru in ideea sa nu se trezeasca daca-l pun in patut.L-am pus exact in mijlocul patului(care are ceva latime 1,60m).La un moment dat,dupa vreo 3 sferturi de ora,il aud ca plange.Ma duc in dormitor si... stupoare,mai avea vreo 5 cm si-l culegeam de pe jos.Asa ca aveti mare grija cand si unde-i lasati ca deja-s cupii mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

eu pot si vineri si sambata , la orice ora, vineri de preferat dupa 4...

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Vera, bafta cu vaccinul!!!
Dana, sanatate multa Andrei! o cheama Andra Roxana Cezara?
Mihairi, ce baieti frumosi ai!!!
Frumsel tare Iaris, Marinela!!!
Irina, am citit dupa ce-am scris! Am fost defazata!
Ioana, bine-ai venit! Cand pleci?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

helloooo....mamici si bebici
La multi ani celor din data de 7!!!

Ana-Alexandra, Stefania, Matei Alexandru si gemenilor Mihai si Cristian. Sa Cresteti mari si frumosi si sanatosi si sa le aduceti multe bucurii parintilor.

Vera, tinem pumni pentru vaccin sa fie super bine si fara reactii.un lu Iulia de la noi sa-i treaca repede durerea.

Mifloricico, da sunt in aceeasi zi si eu zic ca tot de la diversificare. Nu cred totusi ca poate fi de la faptul ca e dintr-o data ca doar nu am pus-o la mincat caramizi

Si am reusit sa pun foto noi la albumul de 5 luni.
Aveti noutati http://pg.photos.yahoo.com/ph/simona8004/album?.dir=118daici[url]

Simona, mama lu Maia (22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

quote:
Originally posted by Ioana75
Clima nu e punctul forte al Olandei, bate vintul si ploua aproape in fiecare zi.

Bine ai revenit Ioana . Iti tinem pumnii in continuare sa luati decizia ce mai buna.
Chestia cu clima imi aminteste de prima mea vizita in Olanda. A fost la sfirsitul lui iulie 97. In Bucuresti binecunoscutele calduri de 35-40 de grade, in care am facut si binecunoscutele cozi pentru viza in fata ambasadei Olandei . Cind sa plec ma uit si eu pe net ca omu' sa vad temperatura in Amsterdam. 15 GRADE! Am luat-o drept greseala pe net/neactualizare, etc., credeti-ma ca NU am crezut. Si mi-am luat tzoale normale de vara. Noroc ca ma imbracam in blugi . Si noroc ca am luat si o geaca (subrtzirica) asa ... ca eu sunt precauta cind plec de acasa. In rest...maieuri de matase In Amsterdam cind au anuntat aia in avion ca la sol sunt 13 grade (am aterizat pe la 9 dimineata), mi s-a facut rau. Nu mai zic de ploaie. Nu numai ca ploua in fiecare zi... ma ploua de citeva ori pe zi, in reprize Da' in rest a fost frumos

Mifloricico, multzumesc frumos . Cu morcoviorul eu stiam ... (cred ca tot de la voi ) ca numai cel fiert constipa, ca cel crud sau suculet este laxativ. Poate ne mai spun si fetele ...

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, am aflat din sursa sigura ca daca suntem mai mult de 10 persoane la "mama" ne trebuie stabilit meniu fix.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

scuze...cred ca am vrut sa fac ceva de genul [url=http://photos.yahoo.com/ph//my_photos"]aici[/url]

Ioana, bine ai venit. Sa va deam Dumnezeu intelepciune in decizii.

...imi poate spune cineva, este vreo problema daca o pun pe Maia in modul sau premergator? Am incercat deja si ii place enorm de mult, si da si din picioare si chiue cu toata puterea cind e in modul. totusi as vrea sa stiu daca e ceva care nu e bine ca nu as vrea sa-i fac rau.

Simona, mama lu Maia (22.09.2005)

Mergi la inceput