Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
b_irina_c spune:
Carmen si-au schimbat politica intre timp
? Sau asta vara ne-au facut un favor ca eram toate 
?
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Simona8004 spune:
am uitat niste ghilimele,
cred ca sunt batuta 
nu stiu cei cu mine ![]()
Simona, mama lu Maia (22.09.2005)
Hildegard spune:
Dana ch si Daniela multumim de urari!
dar pentru asta Stefan va da o felie de tort virtual la fiecare ditre voi doua.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
country girl spune:
Irina si Mihaela, sarumana pt oferta. Daca ma improprietariti una din voi cu aspiratorul de muci, patria (inclusiv cea belgiana) va ramane vesnic recunoscatoare![]()
Pentru ca Irina a fost prima ofertanta, ramane sa nu ne incurcam, sa indeplineasca aceasta misiune![]()
Ioana, bine ai revenit acasa! Spor la facutul bagajelor si mult noroc la adaptarea la clima olandeza! Nu uitati sa negociati in pachetul salarial si cresa Mirunei (nu glumesc) Daca profesional munca aceea va interesaeza si oferta e de bun simtz, nu statzi prea mult pe ganduri. Mai ales acum ca Jiji Becali este salvatorul PNT-CD si Andreea Marin s-a maritat cu Stefan Banica.... (rautacioasele sa se abtina
)
Abia astept sa bag in ordine: un oki asupra voastra pe viu, piciorul la Carturesti si Humanitas si o ciorba de burta la La Mama!
Ilinca (10 septembrie 2005)
karmenutza spune:
Cred ca si-au schimbat politica. Mi-a spus cineva ca a vrut ieri sa faca rezervare pentru sambata, 17 persoane. Le-a spus ca trebuie stabilit meniu.
Catalina
country girl spune:
Diana, noi sper sa ne intalnim in aprilie la Cluj; ne-am luat deja biletele de avion.
Simo (mama lui Luca), pe tine sper sa te vad WE viitor la La Mama, ca pana am fost colege de munca nu ne-am prea intalnit!
)
country girl spune:
Fetelor, multumim tuturor pentru aprecierile adresate Ilincai. Voua va marturisesc ca am stat cu inima cat un purice toata sarcina sa fie fata sanatoasa si, mai ales dupa ce am aflat ca-i fata, sa fie draguta. Orice s-ar spune un fizic agreabil face viata mai usoara
Dar... dupa 6 luni pot spune ca trebuie sa incep sa nu-i prea caut in coarne, pentru ca este oricum o mare "vrajitoare" cu lipici si reuseste sa-i faca pe toti si la cresa sa-i ciuguleasca din palma. Educativ ar fi sa nu incurajez asemenea apucaturi. Daca o sa mai craesca si o sa auda ca-i draguta si asa si pe dincolo, apoi reeducare scrie pe noi!![]()
alinam spune:
Mai copilul meu a inceput sa scanceasca in somn, azi am observat de doua ori, si cand suge scanceste, are o stare nasoala e mai prost dispus decat de obicei :( oare ce are? sa fie doar o zi proasta?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
Dana_ch spune:
Multumesc ptr urari tuturor
,Cezara Andra Roxana se simte relativ bine,in urma ecografului ...dr. nea zis ca.rinichi sunt curati cit de cit si criza este din cauza nisipului pe care il elimina.Andra precum v-am mai spus a stat in spital in ianuarie ,atunci am hotarit sa-i faca ultrasunete dupa 2 luni de chin.Sunt foarte mandra a fost curajoasa,noroc ca este o clinica particulara in Sibiu cu condtii extraordinare si un personal foarte bun.
LA MULTI ANI
TUTUROR BEBELUSILOR.
Poze cu Lucas