Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
karmenutza spune:
Fetelor, voi aveti idee daca Espero are vreun "euro"? Adica normele alea euro 1, euro 2 etc?
Catalina
Dana_ch spune:
Marinela frumos n-am ce zice ca doar e bb mare nici nu-ti dai seama cand trece timpul si o sa alergi dupa el.
Poze cu Lucas
nanadana spune:
Danifelicitari pt schimbare capitolului 

MiflorCuscra iti multumesc ca te-ai gandit la mine
,pupici de la Antoine pt Ana(apropo si_am vazut ca este nascuta in aceias zi cu mine 22.09
,asa nora mai zic si eu)
Ioana bine ai revenit 
Dana si eu vreau gogosi(fa repede o poza sa ling is eu ecranul)![]()
Jaditinem pumni cu Vladut si mai scriene cind sotul nu este pe acolo ![]()
Noi azi am papat piure de dovlecel ,nu va spun ce ia placut ![]()
poze
Dana_ch spune:
Poftiti la gogosi ! www.idieta.ro/files/gogosi-grecesti-200.jpg]gogosi=/d381" target="_blank">gogosi
Poze cu Lucas
Hildegard spune:
Dana,
eu am facut Pancake cu frisca si gem....m-am spart
.
nu m-am lasat![]()
na si voua...cine vrea?![]()

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
Diana30 spune:
Da repede ca io acuma-s nervoasa!Tocmai ce mi-am dat seama,dupa nadragi,ca eu in loc sa slabesc,ma ingras.Asa ca pazea ca nu-i de gluma.Hai ca pana maine-mi trece si apoi pana ma enervez iara dureaza, ca-s ardeleanca veritabila.
pitu spune:
Salutare la mamici!
Sarbatoritilor Ana-Alexandra, Stefania, Matei Alexandru si gemenilor Mihai si Cristian
!
Paianjenul e binisor, adica la plamani totul e OK, a tusit de doar doua ori azi, nasucul nu mai curge. A si mancat mai bine:
dimineata (ora 9) 100 ml lapte cu cereale
pranz I :160 g pireu de fructe cu biscuit + 40 ml suc de mandarine
pranz II:160 g lapte cu cereale si piersica
mai am de dat 2 mese, dar e acceptabil (zic eu!?)
Intrebare: Cum zic eu la dr. ca vreau s-o schimb?
Am fost azi la control si ii tot tragaem ca nu mananca si poate ar trebui analize... Ea parca nu auzea, mi-a spus sa-i dau mai multa carne (2 linguri cu varf?), branza facuta din lapte formula, si VITAMINE (normal).
Eu merg si la alt dr., dar cum pot sa-i spun ca altcineva are alta parere, ca oricum ce spune ea trebuie sa fie lege (asa am pierdut laptele...
)
Diana30 spune:
No vad ca nu te arati asa ca incep sa ma cert cu o punga de turta dulce si-o cana de lapte,ca sa nu uit de ce eram nervoasa.
godzila spune:
Vaccinul a trecut cu bine (asta pentru ca mi-ati tinut pumnii stransi
). Nu a plans decat s-a miorlait un pic. In schimb in masina da-I urlete. Am pus-o la san si a adormit in cateva secunde. E uimitor ce sistem nervos fragil au copii astia si cat de repede obosesc. Febra nu a facut si i-am dat Eferalgan preventiv. Am vb cu pediatrul si o sa incep diversificarea m. tarziu. Mi-a zis ca arata bine si nu e slaba ci carnoasa (e de bine). Irina poate sa confirme. Despre pielea uscata mi-a zis ca pot sa-I dau cu o crema grasa dar nu e necesar asa ca o las in pace ca nu vreau sa o invat cu creme de pe acum. Desi mi-am facut lista am uitat sa il intreb de cojitele din cap
.
Fetelor cu La Mama daca ar fi sa ne intalnim dupa amiaza, respectiv dupa 5.30 sau 6 ar fi super ca pitica mea nu se mai trezeste pana la 11. Si nici nu ar conta ziua de Vineri sa Sambata
.
Simona8004, merci mult de tot de incurajari si sfaturi. Si eu sper sa treaca timpul nesimtitor de repede. Sincer eu nu cred ca e vre-o pb. cu premenergatorul. Dar sa fi foarte atenta la ea ca e mai periculos decat asejatul in patul mare.
Anya20 pana la urma vii si tu? Ca te-am vazut pe lista. Ar fi fain sa te cunosc. Acu am citit, super ca vii si tu.
Dana_ch sper sa fie bine fetita. Sportiva e Maia nu Iulia. Iami-Iami mie imi plac gogosile iar pe Iulia o alint gogoasa.
Mihairi si a mea tot sanul stang il prefera…cred ca e un mit cu dreptul.
Ina pisicuta ta e tare dulce. Arata ca o fetita tare cuminte.
Diana exact asta mi-a zis pediatrul azi “ai grija unde il asezi ca acum e mare si intr-o secunda poate fi pe jos”![]()
Ioana, bine ai revenit. Da, clima nu e pct. forte dar olandezii sunt cei mai simpatici europeni dupa opinia mea. Extrem de libertini si deschisi desi un pic cam zgarciti (de, sunt nordici)
.
Iaris e un scump cum sta in fundulet singur
.
Jadi tinem pumnii si sa-i dai in cap infectiei
.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE