Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
b_irina_c spune:
Vladut a dormit 3 h la pranz si abia acum doarme somnul 3 asa ca eu hop pe net
. Cam tarziu de somnul 3, dar imi convine ca am apucat sa stau cu el mai mult.
Ina una bucata "batista bebelusului" achizitionata (da la mine de la farmacie, mai ieftin ca pe site-ul lor... hehe aici cu adaos de farmacie e mai putin, asa ca nu e chiar gratis posta cum se lauda ei
).
Codruta oare nu ii ies dintisorii? De cate ori papa pe noapte?
Simo sa-i fie de bine morcovul si supita!
Tonnia la mine se stramba doar la primele lingurite... E greu de spus daca ii place sau nu. Incerca sa schimbi locul (da-i in camera unde se joaca) sau eventual lingurita... Eu cred ca daca nu i-ar placea deloc ar plange sau ar tine buzele stranse. Vladut cand nu mai vrea strange din buze ca si cand ar da pupici si da din cap stanga-dreapta pt evitarea linguritei.
Dana ma bucur ca sunteti ok, vrem poze noi cu Alberto!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
jadi spune:
Si cum sunt inca la servici eu zic ca militez pentru pace dar daca ma calca cineva pe bataturi militez pentru salvarea persoanei respective din ghearele mele! Deci ... cine se ofera? Ca sa imi descarc si eu activitatea acumulata excesiv la servici!
Ieri am fost si noi la dr.calapod, tare bine a fost plus sa mi-am programat bb la ecografie si la nefrolog sa vedem daca e reflux urinar inversat ca sa scap si eu de cosmaruri ca nu stiu de unde i se trage infectia copilului.
Am revazut lista, eu as vrea sa va cunosc pe toate, nu incercati sa mobilizati arsenalul de bunici sau cunostinte sa va stea cu copilul macar un pic? Poate incercam si compromisul de vineri dupa ora 4-5 la restaurant? Uite ce mai militez eu pentru ca sa ne cunoastem. Ioana inscrie-te odat ca sa avem si un pacifist cu noi ca daca ma infig in fetele astea?
Nu are rost sa va zic ca nu am citit decat din miscarea mouse-ului dat pe scroll?
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
eu mai scriu, mai citesc si imi mai aduc aminte.
Cica fimiu pe medie cu greutatea si iesit din grafic la inaltime, 72 si 1/2 cm.
M-am gandit, daca nu vin toate fetele vineri, eu vin si sambata
. Numa sa am cu cine lasa copilul ca eu in timpul zilei il las cu bona, in vichenduri trebe sa se deplaseze una bucata bunica din provincie. Oricum sper ca in perioada aia sa fiu in mutari deci sa fie cineva acasa!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
b_irina_c spune:
Dana si eu vin la gogosi
.
Jadi iubesc felul tau de a scrie
! Trece in lista ce zi preferi
.
Ioana cand mai gasest scandaluri da-ne direct link-ul sa nu mai pierdem timpul cautand... he he he...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
jadi spune:
da da da, scandaluri, vrem si noi, poate se ia si cineva de noi
.
Irina scriu la nervi de obicei si cam tot ce imi trec prin cap fara sa selectez prea mult ca sa nu pierd din spontaneitate... mama, plecati de la geamuri!
Mi-am adus aminte de Olanda cand mergeam frumos la plimbare si s-a scoborat o ploaie peste mine de am ajuns la hotel murata si cu culoarea papucilor pe picioare de am frecat 3 zile sa iasa. Dar in rest e tare frumos dar cred ca numai la vizitat nu si la stat!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
M-a prins sotul ca frec netul de la servici in loc sa muncesc si cica anuleaza comanda de leptoc pe care mi l-a promis la reintoarcerea la servici.
Deci la revedere, ne vedem maine mai pe seara ca nu imi mai car bubosul asta de leptoc!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
Dana_ch spune:
Gata cu gogosile,noroc ca adormit putin si am putut sa le fac,haideti fetelor ca va astept .
Poze cu Lucas
marinela79 spune:
iata ce frumos stam noi in fundel aici
suntem un pic murdarel, ne cerem scuze, dar era pus la ragaiala si regurgitase lapticul papat
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
Anya20 spune:
Fetelor, ne inscriem si noi pt. intalnire (eu si Valen). O sa venim doar la "La mama", insotite de fete, ca nu avem cu cine sa le lasam. Am prefera ziua de vineri, la orice ora.
Credeti ca la restaurant or avea si lapte cu cereale pt. bblusi? (intreaba Sarah).
Am vazut listuta si e trecuta Alina(anya), dar nu eram eu, ci anya cealalta
. Acum am confirmat si eu, asa ca vom fi "anya la patrat".
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
nanadana spune:
Salut fetelor
deci in definitiv aseara am bagat siropel si paracetamol +vitC si azi de dimineata eram mai bine,am mai continuat toata ziua azi cu tratament si acuma sint bine
Va multumesc la toate care mi_ati urat sanatate si vaati gandit la mine 
Zicem si noi La multi ani sarbatoritilor de azi care si_a facut lunita Ana-Alexandra,Matei-Alexandru,Mihai,Cristian si Stefan pupici de la noi 
Anya mersi pt sfat in legatura cu masculita 
Irinapupici lui Vladut pt "tai_tai" si pt al doile dintisor
Marinela frumusel si ce bine sta in fundulet Iaris !!
Ma duc sa mai citesc revin
poze