Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, voi aveti idee daca Espero are vreun "euro"? Adica normele alea euro 1, euro 2 etc?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Marinela frumos n-am ce zice ca doar e bb mare nici nu-ti dai seama cand trece timpul si o sa alergi dupa el.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Danifelicitari pt schimbare capitolului
MiflorCuscra iti multumesc ca te-ai gandit la mine ,pupici de la Antoine pt Ana(apropo si_am vazut ca este nascuta in aceias zi cu mine 22.09 ,asa nora mai zic si eu)

Ioana bine ai revenit
Dana si eu vreau gogosi(fa repede o poza sa ling is eu ecranul)
Jaditinem pumni cu Vladut si mai scriene cind sotul nu este pe acolo

Noi azi am papat piure de dovlecel ,nu va spun ce ia placut

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Poftiti la gogosi ! www.idieta.ro/files/gogosi-grecesti-200.jpg]gogosi=/d381" target="_blank">gogosi

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Dana,

eu am facut Pancake cu frisca si gem....m-am spart.
nu m-am lasat

na si voua...cine vrea?

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Jadi,,vrei scandal?

Mergi la inceput

Da repede ca io acuma-s nervoasa!Tocmai ce mi-am dat seama,dupa nadragi,ca eu in loc sa slabesc,ma ingras.Asa ca pazea ca nu-i de gluma.Hai ca pana maine-mi trece si apoi pana ma enervez iara dureaza, ca-s ardeleanca veritabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Salutare la mamici!
Sarbatoritilor Ana-Alexandra, Stefania, Matei Alexandru si gemenilor Mihai si Cristian!
Paianjenul e binisor, adica la plamani totul e OK, a tusit de doar doua ori azi, nasucul nu mai curge. A si mancat mai bine:
dimineata (ora 9) 100 ml lapte cu cereale
pranz I :160 g pireu de fructe cu biscuit + 40 ml suc de mandarine
pranz II:160 g lapte cu cereale si piersica
mai am de dat 2 mese, dar e acceptabil (zic eu!?)
Intrebare: Cum zic eu la dr. ca vreau s-o schimb?
Am fost azi la control si ii tot tragaem ca nu mananca si poate ar trebui analize... Ea parca nu auzea, mi-a spus sa-i dau mai multa carne (2 linguri cu varf?), branza facuta din lapte formula, si VITAMINE (normal).
Eu merg si la alt dr., dar cum pot sa-i spun ca altcineva are alta parere, ca oricum ce spune ea trebuie sa fie lege (asa am pierdut laptele...)

Mergi la inceput

No vad ca nu te arati asa ca incep sa ma cert cu o punga de turta dulce si-o cana de lapte,ca sa nu uit de ce eram nervoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Vaccinul a trecut cu bine (asta pentru ca mi-ati tinut pumnii stransi). Nu a plans decat s-a miorlait un pic. In schimb in masina da-I urlete. Am pus-o la san si a adormit in cateva secunde. E uimitor ce sistem nervos fragil au copii astia si cat de repede obosesc. Febra nu a facut si i-am dat Eferalgan preventiv. Am vb cu pediatrul si o sa incep diversificarea m. tarziu. Mi-a zis ca arata bine si nu e slaba ci carnoasa (e de bine). Irina poate sa confirme. Despre pielea uscata mi-a zis ca pot sa-I dau cu o crema grasa dar nu e necesar asa ca o las in pace ca nu vreau sa o invat cu creme de pe acum. Desi mi-am facut lista am uitat sa il intreb de cojitele din cap.

Fetelor cu La Mama daca ar fi sa ne intalnim dupa amiaza, respectiv dupa 5.30 sau 6 ar fi super ca pitica mea nu se mai trezeste pana la 11. Si nici nu ar conta ziua de Vineri sa Sambata.

Simona8004, merci mult de tot de incurajari si sfaturi. Si eu sper sa treaca timpul nesimtitor de repede. Sincer eu nu cred ca e vre-o pb. cu premenergatorul. Dar sa fi foarte atenta la ea ca e mai periculos decat asejatul in patul mare.

Anya20 pana la urma vii si tu? Ca te-am vazut pe lista. Ar fi fain sa te cunosc. Acu am citit, super ca vii si tu.

Dana_ch sper sa fie bine fetita. Sportiva e Maia nu Iulia. Iami-Iami mie imi plac gogosile iar pe Iulia o alint gogoasa.

Mihairi si a mea tot sanul stang il prefera…cred ca e un mit cu dreptul.

Ina pisicuta ta e tare dulce. Arata ca o fetita tare cuminte.

Diana exact asta mi-a zis pediatrul azi “ai grija unde il asezi ca acum e mare si intr-o secunda poate fi pe jos”

Ioana, bine ai revenit. Da, clima nu e pct. forte dar olandezii sunt cei mai simpatici europeni dupa opinia mea. Extrem de libertini si deschisi desi un pic cam zgarciti (de, sunt nordici).

Iaris e un scump cum sta in fundulet singur.

Jadi tinem pumnii si sa-i dai in cap infectiei.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput