Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
godzila spune:
Jadi ma inscriu si eu 

.
Ptiu e si medicul tau de familie? Daca nu, atunci iti cauti intai altul si dupa aia intri la ea in birou si ii spui frumos si zambind ca ai gasit pe cineva mai capabil. Asa am patit si eu cand mi-am schimbat ginecoloaga. Si am facut-o cand eram in 5 luni. Fratele meu ma trata de parca faceam un avort nu un copil. Am ajuns la ea cu recomandare, marea ginecoloaga care scria la o revista cu prestigiu diverse sfaturi, dar nu vroia sa fie deranjata la telefon - nu dadea nr. si nici nu vroia sa asiste sotul. Si imi tot spunea ca nu mai gasesc pe cineva sa ma ia cu o sarcina asa de inaintata...fite. Am gasit imediat pe cineva. Bafta sa gasesti unul bun. Daca vrei recomandari da un semn.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Anya20 spune:
Vera - cojitele din cap apar la multi bbi. Se cheama ca au dermatita seboreica. Dupa baita incearca sa-i perii capul cu o perie moale pt bebelusi si eventual sa-i dai cu niste vaselina salicilica. Nu stiu daca iti dau la farmacie fara reteta, dar daca vrei ne putem intalni si iti scriu eu una, ca trebuie preparata.
As vrea sa vin la intalnire, dar n-o sa stau mult ca vin cu Anya. O sa beau si eu un suc cu voi.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
godzila spune:
Anya, hai ca-ti zic daca am nevoie. In principiu pot rezolva cu cumnata-mea ca e farmacista. Crema asta nu are efecte adverse? Iarta-ma daca intreb prostii.
Vera &

POZE
godzila spune:
Si daca sunt tot la capitolul scalp, voi aveti probleme cu parul care cade cupilului? Ca a mea devine cheala si zau ca m-am saturat. De cate ori ii schimb cearsaful tot degeaba ca tot gasesc par in pampers. Nu stiu cum face... da ingite ceva. Iata ca papa si altceva in afara de laptic. E o schema de diversificare speciala ca bb-ul de a inghitit servetelul...nu mai stiu cine
.
Vera &

POZE
dani_flor spune:
uiiiiiiiii Vera, si io am problema asta cu paru' copilului. Ca va deveni cheala nu-i bai, am vazut copii cheli pe la 1 an si mai tirziu le-a crescut ondulat ...
Dar zau ca am gasit un fir de par infipt in kk
.
Io chiar m-am stresat da' nu stiu ce sa fac. Cade fff mult.
Are cineva un sfat?
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
country girl spune:
Am trecut si eu sa va spun noapte buna!
Asta seara suntem singurele si am facut baitza mai devreme iar cumintzenia mea de fata doarme deja
Asa ca, inainte sa mananc si eu ceva pe ziua de azi, am trecut sa va salutez.
Irina, multumesc mult de tot pentru "batistutza". Sper sa fie mai user friendly decat para de cauciuc care este inamicul public no 1.
Eu abia astept sa stabiliti ziua si ora intalnirii. Cred ca e mai complicat pentru toata lumea sa lipeasca Baby Expo si La Mama cu aceeasi ocazie, asa ca daca vrem intalneala ar trebui sa incercam sa gasim cea mai convenabila zi si ora pentru majoritatea dintre voi. Poate vineri seara de la 18? Propun si eu nu sariti cu drujba!

Ilinca (10 septembrie 2005)
Diana30 spune:
Hai no ,Vera,serios zici cu paru-n pampers?
Si lui Mihnea i-a cazut gramada de par,da pe rand.Intai in crestetul capului,unde intre timp a crescut altul,apoi pe laterale unde acum incepe sa-i creasca.Mai are o "gaura" in ceafa acolo unde isi freaca mai mult capul ca doarme mai mult pe spate,numai de vreo 2 saptamani se intoarce si mai doarme pe stanga.Da am observat ca acum ii cade din ce in ce mai putin.
Io in pampers n-am avut ideea sa ma uit da-s convinsa ca ii diversificat si el.Sa le fie de bine!
Diana30 spune:
Sotu-i dus la fotbeal,de fapt acum ii la repriza a 3a,adeca berica,flacau doarme,io ma duc sa ma bag in pat sa ma uit la meci ,asa ca va salutez si sa aveti noapte buna.
mysweetest spune:
Marinela foarte furmusel Iaris al tau!
Vad ca va plangeti ca bbii chelesc...la al meu s-a oprit insa mie tot imi pica. Lui a inceput sa ii creasca chiar in ritm destul de mare si parca se si indeseste...dupa baie zici ca e arici
(o sa ii fac o poza) dar daca ii pun caciulita i se turteste si sta lins.
Vera eu l-am dat pe Alexandru cu vitamina A uleioasa(solutie) in cap, apoi l-am pieptanat cu o perie si apoi i-am facut baita si asa am scapat de cojite. Vitamina A inmoaie cojitele si se desprind mai usor la pieptanat.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
nanadana spune:
Dana din pacate nu am putut sa ling monitorul ca pozele nu se vad ![]()
Va ca face programe rezervari La mama ,la babyexpo ce pacat ca nu o sa fiu si eu cu voi
,dar o sa fiu virtual si va doresc sa va simtiti bine la maximmmmmmmm 
Si eu am gasit par in pampers si chiar imi ziceam uite asa face fiumeu anticorpi ![]()
Diana vad ca esti microbista daca ar auzi sotul meu te ar felicita ,el cum intra in casa deschide telebizorul si la sport 
poze