Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
ege spune:
ioana,bine ai venit

marinela,frumos sta iaris in fundulet!!
si sa nu uit sa urez LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI

pitu,si eu merg la 2 dr.adevcarul e cala medicul de fam.am fost o singura data la cabinet si sa nu va zic ce ofticata
sunt pe ele ca nu vin acasa.verisoara sotzului are un bb de 6 luni si de cand a nascut vine asistenta in fiecare marti la ea sa vada copilul.la voi vin asistentele sau medicii acasa???![]()
aaaa si sa nu uit,vroiam sa va rog sa ma ajutati cu un sfat.sapt asta vreau sa-i fac gauri la urechiuse lui ege si nu stiu cum sa-i fac.cu pistolul sau cu acul??
vera, mie pt cojite mi-a dat tetraciclina unguent.inca nu am folosit.mi-a zis sa dau cu 2 ore inainte de baie si sa iau cojitele cu un pieptan.sa stii ca si lui ege ii cade parul,mai ales in lateral
anya 20,esti medic?
asa se explica faptul ca ne sfatuiesti mereu?
noi vrem sa cumparam storcatorul ala care-i fac reclama la tv.aveti idee daca e bun?a cumparat cineva de pe aici???
ma duc la 

ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
dani_flor spune:
Mie nu imi pasa de inghitzit par cit de respirat. Mi-e frica sa nu ajunga pe caile respiratorii
Oare ar fi posibil?
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
nanadana spune:
Ma duc su eu la spalt si apoi la dodo
Oana pe unde esti ca de o eternitate nu ai mai intrat
,sper ca sinteti bine ,frumosi ,papaciosi si sanatosi 
Noapate buna fetelor ne auzim maine
poze
b_irina_c spune:
Categoric si eu ma inscriu in seara asta la 

Am niste nervi de numa, numa....
Pe tatal meu care sta la mine si face numai tampenii, bb doarme si el hurducane prin casa, face mizerie si nu strange dupa el... Pur si simplu turbez de nervi. Abia astept sa-i rezolve aia de la servici cu camera (s-a mutat in Buc cu munca) ca zau ca nu-l mai suport (chiar daca face mancare buna).
Dani ne bazam pe tine la schimbat capitol
.
Drept sa spun mie nu prea imi convine oara 18 (cu ata mai putin vineri
...), dar ma voi supune majoritatii, macar ca vin sa beau doar un suc cu Anya20
.
Noapte linistita ca eu nu cred ca voi putea adormi de nervi 

Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
godzila spune:
Dani, cred ca daca ar intra stranuta si-l da afara, eu asa sper. Si eu si sotul avem par ondulat asa ca sunt sanse mari sa ai dreptate.
Mysweetest sa cumapar fiole? Oare sub forma asta se gaseste?
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
maddy77 spune:
ege,la mine vine dr de familie acasa doar cand o chem.
godzila,si eu am gasit de cateva ori par in kk.Prima data am zis ca nu vad bine si ma gandeam ca mi-a cazut mie in timp ce schimbam pampersul..dar dupa ce s-a repetat era evident ca inghitise.Intr-o zi am gasit-o si cu-n servetel in gura,care era cam rupt..nu stiu cum l-am uitat eu prin patut si fata mea vroia sa se stearga la gurita
.
diana30,nu esti singura..si eu in loc sa slabesc ma ingras
..chiar azi m-am cantarit si am cu 2 kg peste celelate 5 care trebuia sa le dau jos..am tot mancat la dulciuri in ultimul timp si daca o ti asa o sa devin o super
.
Ioana,bine ai revenit!Ni se facuse dor de tine.
Copilul meu m-a suparat f tare azi la pranz,iar n-a vrut sa pape..a urla cand ii bagam biberonul,a mancat decat 60 ml...am sunat dr ca am vrut sa ma duc sa-i fac si ceva analize, mi-a zis ca o luna dupa vaccin n-am voie s-o intep!!!Mi-a zis sa-i dau vitamine si fier..o sa-i dau decat vitamine sa vedem cum mai evoluiaza,ca de fier mi-e cam frica..constipa!Mai da cineva fier?.
Mi-e somn...
Noapte buna
Anya20 spune:
Vera - despre Anya era vorba cu servetelul. Si ca sa intareasca ideea, a mai mancat o bucatica intr-o zi. Bineinteles ca vina este a mea ca i-l las prin preajma, mai ales acum de cand se intoarce pe burtica si se misca mai mult.
Vaselina salicilica este special pt. scuamele de pe scalp, se da in cant. mica (ca zona de piele afectata nu e f mare) si nu este nociva pt bb.
Si noua ne cade parul (mie mai mult ca ei
), insa este normal.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
marinela79 spune:
Multumim de aprecieri, si tati a fost tare mandru de flacaul lui:"like father, like sun" imi spunea azi cand i-a vazut pozele.Marlena sa-ti spun ca am vazut si pozele de la ziua ta si sunteti tare draguti si atat de tinerei.
Dana si eu am crezut ca am ajuns prea tarziu la gogosi, ca n-am reusit sa le vad, dar se pare ca si nanadana a patit la fel
Ioana bine ai revenit.Eu sunt de parere ca daca merita banii, cu clima te acomodezi si, cum zicea cineva aici, nu ploua tot timpul.Eu n-as ezita
Si noi mai inghitim par si mi-e frica dar nu stiu de pe unde il colecteaza ca nu pare sa-i cada.I-a cazut la inceput asa pe rand, dar acum e ok, in spate e mai scurt, cum sta mai mult pe spate.
Jadi si mie imi plac postarile tale,sa fie bine cu bebe si sa pacalesti sotul mai des sa stai cu noi
Crista, sanatate multa Clarei si te sfatuiesc sa o inlocuiesti pe dr pt ca nu merita, sigur vei gasi ceva mai bun.
Iaris a mancat foarte putin lapte azi, 310ml.Nu stiu ce sa fac cu el, cred ca am sa reduc cantitatea meselor de fructe si legume, pe care le mananca cu mare placere, ca sa pape mai mult laptic.Poate il dor gingiile si nu suporta tetina, pt ca din lingurita imi mananca foarte bine, indiferent de ora si cantitate.Cred ca o sa fac si o urocultura, dar nu stiu cum sa colectez urina, vorbeati parca de ceva pungute colectoare, unde se gasesc, la laboratoare sau sunt si in farmacii?
Iarasi m-am intins, va pup, noapte buna.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
christina-m spune:
Buna seara
N-am reusit sa intru azi dar acum am terminat de citit. Maine e ziua sotului si il sarbatorim cu catel si purcel, familia reunita, la un restaurant (si cu ocazia asta ne serbam si noi gagicile). Asa ca am avut putina treaba cu organizarea, ca el a fost pe baricade la munci. Cadou inca nu i-am luat, dar sigur ii iau maine
.
Daniela, Maria ce mai face? Se simte mai bine? Un
de la Matei. Si felicitari pt schimbarea de capitol.
Diana, si la noi tot martea e zi de fotbal cu baietii
.
Ioana bine ai venit de pe meleaguri straine.
Irina felicitari pt tai-tai si dintisori.
Si lui Matei ii cade parul destul de tare, si chiar daca inainte nu prea avea, acum are si goluri prin capsor, la spate si lateral. Fir de par am gasit si io in scutec, dar nu m-am gandit ca l-a inghitit.
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
mysweetest spune:
Marinela multumesc
..sa stii ca nu suntem chiar foarte tinerei..poate asa parem ..eu am implinit 29 iar sotul mai are putin si implineste 31.
Vera vitamina A este la flacon ca si vigantolul si costa cam 15.000 lei vechi.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem