Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Si pana nu se termina ziua, La mUlti Ani lui Stefan Peter, Mihai si Cristian, Ana Alexandra si Matei Alexandru.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Am pus si noi poze in albumul comun la sportivi, dar si in albumul nostru (luna a 5-a). La capitolul sportivi am oscilat intre poza pe care deja am pus-o si asta.
Dupa cum se vede, avem din ce in ce mai putin par (ca tot se vorbea de chelit) .

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Fetelor, ati reusit sa umpleti pagina 10 in no time

christina, mariutza este oarecum statzionar, multzumim de intrebare, poate vag mai bine. Vrem si noi miine sa mergem la control sa mai vedem. Inca tuseste. Si ii vin mucii cumva din git pe nas si il infunda din nou .
Cu parul stiiiiiu, si eu am sperat sa nu fie inghitit, da' prea era infipt
Il si noi pe Mateias, speram ca sunteti bine sanatosi .
Si iti uram distractie faina si sa iti traiasca sotul!!!!!!!

Anya. Bravo!!! Mai, mai, da' numai sportivi avem pe aici

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

Foarte faina poza cu piciorusul Anya20!

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70699" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

PAUZA 10 minute sa schimb capitolul.

Mergi la inceput

uuuuups fuse schimbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simona, sa nu uit sa iti spun inainte de a ma culca, si eu stiu ca nu ar prea voie bebeii in premergator ca s-ar obisnui cu el si le-ar fi mult mai greu sa mearga singurei.
Dar de 2 zile Anca cu Victor l-au descoperit pe al nostru (l-am primit) si Victor impinge la Anca in premergator si rad amandoi in hohote. Zce ca ii conduce masina.
Premergatorul e inaltat si Anca nu atinge cu picioarele podeaua. Imi e mila sa nu ii las cand ii vad ce frumos se joaca.
Azi Anca nici n-a vrut sa manance in scoica, ci in premergator.

Anca sta in scaunelul de masina= scoica de cand am adus-o de la spital, asa ca ea a stat efectiv la orizontala putin timp.

Ioana, bine ati revenit si sa alegeti cum e mai bine ptr voi toti trei.

Iar e sedinta la cresa sambata la 11, as vrea sa ajung.
Ioana, vii ?

Deni-Jadi, ce imi plac postarile tale, sunt asa pe fuga ca si ale mele de cand am inceput serviciul.

si sa ma laud, miine merg la petrecere surpriza la gradi la Victor. Mi-a soptit ca imi face salata de fructe.
e asa o implinire sa fii mamica de 8 martie.

Noapte buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Vera, vreau o recomandare, desi am avut de-a face si cu dr. adevarati la policlinica 10. Dar la asta am ajuns cu super recomandari si asa cum ai spus nici nr. de tel. nu mi l-a dat, desi cotizez cat ia ea la CMU.
Imi scrie tot timpul in agenda fetii recomandarile si in seara asta am vazut ca i-a mai dat 7 zile antibiotic, da' reteta ioc. O fi betiva?
Mary ma ocup intens de noru-ta, ca de asta stau acasa sa fac fata de maritis.
Oricum, antibiotic nu-i mai dau, analize merg si ii fac in alta parte daca ea nu vrea sa ma trimita(desi au laborator bun, de' pol. de fitze pentru oficialitati), ii schimb laptele si ma duc joi si la Stanciu.

Mergi la inceput