Bebelusi de iulie-august 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salutare !
Starchi, frumos bebe si f aratoasa si eleganta si mami.

Cati, am vizionat filmuletele cu Alexia, e o dulce cu ochisorii ei albastri!

Emaaimee, Oana ta creste ca din apa si cred ca e o mare haiosenie, asa-i?

Albinuzza, vizionat bondarelul cel activ, s-a facut mare...

Acusor, felicitari pt baiatul tau mamos!

bun venit fetelor noi!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Bunaaaaaaaaaaaaa, fetili!
Din nefericire n-am mai avut timp sa va mai scriu.
Vin cu vesti bune si vesti proaste. Vestile bune sunt ca aproape ne-am aranjat casa(mai este de munca), Sebi la 6 luni avea 7640kg si 68cm iar ca vesti rele, Sebi are o alergie, n-am descoperit de la ce si inca n-am descoperit cu ce trece. In rest, Sebi papa dupa cum urmeaza:
8-8,30- cereale + fructe(120g)+titici
12-12,30 – papa cu carne si legume(125g) rade tot + apa+titici
16-16,30 – papa cu carne si legume(altfel ca la prinz, tot 125g) iar papa tot+apa+titici+fructe
19,30-20 – cereale cu fructe +apa+titici
noaptea se trezeste sa pape de 2-3ori.
Acum doarme de 2 ori pe zi, o data in patut si a doua oara afara in carut.
Este un scumpel, ride toate ziua, se joaca mult, merge in premergator prin tot casoiul, sta catel si se bitiie fata-spate si prinde tot ce vede.
Am pus ceva poze cu casa (mai este ceva de facut la ea) si am pus pozici cu Sebi.

Va pupic pe toate si
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Nu reusesc in ruptul capului sa tin pasul cu voi. Vad ca faceti concurs de balcoane. Nu ma bag pe diametru, dar pe lungime cred ca va iau . Urasc felul in care arat acum.
Fundul? Hmm, nu mai stiu, dar e imens si asta.

Am citit de D6 al Oanei. Felicitari! Gata de acum trebuie sa o mai lase si pe mami sa doarma. E randul nostru la dintisori.

Am vazut poze cu Aris cel blondut. Scump baiat! Si ce pletos!

Diana, pot sa profit si eu de pe urma muncii tale? Imi poti trimite si mie joculetele si desenele? Multumesc mult!

Cati, am vazut filmuletele Alexiei. Suuuuper! Ce mi-au placut!
Daca am timp, pun si eu.

Ieri i-am cumparat lui Tudor olita. L-am asezat intai imbracat si apoi l-am pus dezbracat. Si baiatul meu a inaugurat olita cu un kk. Dar de atunci nu a mai vrut.

Aseara am pus copilul sa doarma pe spate ca sa respire mai usor ca e racit. La un moment dat peste noapte il aud ca se foiste si ma rog sa nu se trezeasca. Nu s-a trezit atunci. M-am trezit eu pe la 3 noaptea si ce vad: copilul meu dormea pe burta.

Va pup!
Incerc sa mai citesc daca ma lasa.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Kulta, wellcome back!!!! Foarte frumoasa casutza, sa o stapaniti sanatosi!!! Iar lu Sebi si Danutzei cate un pupic de la Ioana!!!

Giayan, bine ai venit, sper sa te simti bine printre noi!!

N-am apucat sa ma uit la pozicile cele noi, dar o sa recuperez!!!

Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti, vad ca sunteti active!

Iar m-am uitat la pozele voastre, aveti niste bebeluti asa de dulci si frumusei! Nu vreau sa fiu rea, da' parca p-aici prin Grecia nu-s asa de frumusei.

Giayan - bine ai venit, sa-ti traiasca puiutul! Si eu sunt noua, ieri m-am bagat si eu in vorba cu fetele.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Andeea - mersi!

Tu il pui deja pe olita pe baietelul tau? Bravo voua mey, ca al meu nici nu sta bine in fund, se fataie si cade in nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Albinutzza, vazut Bondarelul buclucas! Ce mare a crescut !

Kulta, spor la amenajat casa, am admirat-o, pare f. mare. Asa este? Iar Sebi e un dulce!

Fetelor, sunt suparata: Iulia mi-a demontat crocodilul . A tras de el pana l-a facut un lung sir de carnaciori verzi ...

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Diana- eu nu i le pot taia decat in somn, altfel nu! Dar nu pot sa i le fac chiar asa de bine incat sa nu zgarie! Si m-a zgariat ieri langa ochi de mi-a dat sangele! Si lui si-a tot dat pe obraji si la nas! Tu i le pilesti?

Mai fetelor si puii vostri sunt la fel de agitati? Ca eu nu stiu ce sa ma mai fac cu el! Nu are stare o sec!!!!!! Cand papa si e legat invarte capul ca girofarul, cand termina hop pe burta si fuga poe unde apuca, daca sta in fund arunca jucariile de pereti si schimba una pe sec si nu are stare pana adoarme, si aia cu chiu cu vai!!!!O fi normal? Se inroseste de atata agitatie si transpira de mama focului! Desi in casa nu e prea cald! Mai devreme l-am pus in pat si si-a daramat caruselul pe el si il calarea de zor. Bine ca nu s-a zgariat in el!

Gianina- cum sa nu primim? Cu bucurie! Sa-ti traiasca puiul si sa fie sanatos!

Albinutzza- am vazut pozele cu bondariciul zapacit si alrgator! Cred ca face niste ture in premergator!!!! Si misto pozitia de somn! E mortala!

Monica- pai atunci cauta cereale fara lapte, exista si de la humana si de la alte firme. E mai sigur asa!

Mamini si Kulta- ine ati revenit! Cam rarut! Ce e cu voi?

Kulta- tu ai invoire ca esti cu casa! Abia asteptam sa terminat si sa vii si tu mai des! Iti amintesti cand erai si tu "pasare de noapte"? F frumoasa casa si mare! Sa o stapaniti sanatosi! Vad ca ati reusit sa va aranjati cam totul pe acolo! Super casuta de pe terasa! Cred ca e super incantata Daniela! Am vazut si pozele cu Sebi cel maricel! Ce mai sta el in picioruse!

Cati - am vazut filmuletele! Tare dulce grasunica ta!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Andre_ea- pupici si sa va treaca repede raceala!

Corina- pai bebelusii nostri de iun-iul-aug sunt ce mai frumosi! Si fratiorii si surioarele lor mai mari! E, mai glumim si noi, ne bucuram ca asa simti tu, dar toti copilasii sunt frumusei, fiecare in felul lui!

Irina- ce mai faci? Ceva vesti noi? Cand vine Radu? Sau a venit?

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Simona- da, si al meu e asa de agitat, n-ar sta o clipa locului. Mai nou il gasesc noaptea de-a curmezisul patutului, cu capu-n carpele alea de se pun de jur imprejur si picioarele ii ies printre gratiile patului. Se-ntepeneste acolo si zbiara dupa mine. Cum naiba reuseste sa ajunga acolo in somn nu pot sa-mi dau seama. La schimbat scutecul la fel, imi trebuie 5 ani sa-i pun un amarat de pampers. Cat despre masa, orice altceva e mai interesant decat lingurita cu mancare.

Mergi la inceput