Bebelusi de iulie-august 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Ema- nici eu nu am iesit afara azi ca e cam nor si urat si mi-a fost si lene putin tb sa fiu sincera!

Doamne ce greu merge DC sau netul meu!

Acusor- felicitari pt vorbaretul papacios! Chiar ca ai baiat mare!

Monica- pai nu e imposibil, treci usor si la lapte humana. E priculos sa le combini, poate face kk f moale sau f tare, se deregleaza burtica, asta in cazul bun in care nu apar alergii!

Fug sa-i dau sa pape si mai revin!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Starchi, eu nu i-am dat pana acum. Cartof dulce ma bate gandul sa-i dau, fiert in combinatie cu alte legume. Insa ananas nu cred ca ii voi da prea curand. Mai tarziu poate.

Acusor, e despre alimentatia bebelusilor, are retete si multe altele. Tu intri cu Explorer sau cu Mozzila? Eu nu am probleme cu Explorer.

Cuscra, fie-mea sta la taiat unghiile . La picioare nu prea ii place, dar ii distrag atentia. Sa vezi ce le admira pe ale mele atunci cand le dau cu o oja mai colorata . Maine- poimaine cere si ea . Iar cu baloanele o las numai supravegheata.

Am gasit un site unde iti arata cum sa modelezi baloane lungi. Azi am reusit primul meu crocodil! Iulia e incantata .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Emaaimee, multumim de aprecieri. Si eu am ezitat, ca site-ul respectiv nu permite stocare decat pentru 10 filme, dar mai caut...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giayan spune:

Buna mamici de bebei voinici!Am vrea sa ne alaturam si noi grupului vostru,asta bineinteles daca va face placere sa primiti noi membri.
Acum sa va spunem cate ceva despre noi. Eu,Andrei Ayan ,m am nascut in Iasi la maternitatea Elena Doamna,pe 26 august ,prin cezariana si am avut 3,600kg si 53 cm .Acum la 6 luni am 8,400kg si 72cm.Sunt un bebe cumintel,pap binisor si acum ma lupt cu un dintzoc ce ma chinuie de ceva zile.

Pupici de la noi
Gianina si Andrei Ayan(26august2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Simona, multumim ajung acasa si ma masor, si va spun

Starchi

Gata am pus pozeee, va invitam in cel cu 7-12 luni

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Diana, folosesc explorer. Da' primesc o pagina pe care scrie "403 forbidden. Server configuration does not allow access to this page." Nu stiu daca astia de la Astral nu dau voie sau am eu o setare aiurea prin Explorer.

Ma oftic!

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Ahhhh....am uitat sa urez bun venit noilor si

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Am vazut pozele cu bondarul Luca. E mare-mare. Si doarme asa de frumos pe mami! E mai bine ca-n pat!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by giayan

Buna mamici de bebei voinici!Am vrea sa ne alaturam si noi grupului vostru,asta bineinteles daca va face placere sa primiti noi membri.
Acum sa va spunem cate ceva despre noi. Eu,Andrei Ayan ,m am nascut in Iasi la maternitatea Elena Doamna,pe 26 august ,prin cezariana si am avut 3,600kg si 53 cm .Acum la 6 luni am 8,400kg si 72cm.Sunt un bebe cumintel,pap binisor si acum ma lupt cu un dintzoc ce ma chinuie de ceva zile.

Pupici de la noi
Gianina si Andrei Ayan(26august2005)

Bine ati venit printre noi ! Sa iti traiasca bebe Andrei si sa fie sanatos!
Sa ne scrii mai des, ca sa treci de moderare, pt. ca altfel s-ar putea sa iti fie sarite mesajele.

P.S. Mamici care ati venit in ultimul timp, de ce nu ne mai dati vesti? Noi va asteptam!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Simona pentru nimic in lume nu ii schimb laptele mai ales ca am trecut la Topfer Lactana 3 - junior. De cand i-am dat laptele asta ia mers f bine si avem antecedente pana sa ajungem la laptele asta cu refuzul de alte tipuri de formula.

Starchi ti-am raspuns referitor la cartof dulce. Nu am vazut ca ai intrebat si de ananas dar pot sa iti spun ca eu i-am dat lui mIhnea compot de ananas facut de mine din fruct proaspta si a fost OK.

Mergi la inceput