Bebelusi de iulie-august 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
Simonaci79 spune:
Andre_ea- am uitat sa va felicit pt kk pe olita al lui Tudor!
Cuscra- vad ca puii nostri sunt vorbiti! Dupa ce l-am mai gasit odata cu caruselul in cap m-am decis sa renunt la el ca a invatat sa se ridice in genunchi si se tot prinde de el! Dar eu i-am lipit pe patut niste desene dintr-un fel de cauciuc, nu stiu sigur (se vad in poze) si a rupt o bucata din Mutulica! I-a rupt piciorul si l-a lasat schiop! Si se maraia si plangea si acum vad ca in carut sta mai linistit dar nu stiu ce e cu el cu agitatia asta!
M-am enervat azi cu asistenta asta a mea!!!! Pe cat e dr de meseriasa poe atat e de ciudata asistenta! Cica sa ma du maine la vaccinul antirujeolic! Si ca sa fiu la 11.45 fix fix fix acolo1 M-au apucat spumele ca noi la ora aia tocmai mancam tacticos marul! Si ca nu se poate altfel ca daca desface vaccinul tb facut imediat!!! Si ca vor fi o multime de copii acolo la vaccin! Asa e fetele care l-ati facut deja? Tb facut imediat? Si i-am zis ca vreau sa-l vada dna dr ca a fost racit si a zis, pai da, ca vine si ea tot atunci! Pai imi spuneti si mie cum poate sa-l vada si dr si sa-i faca si vaccinul la 11.45 fix totul? Sunt plina de spume! Si sotul cica nu poate sa mearga la ora aia! Noroc cu mama ca merg cu ea si cu tata!

Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
Corina- imi suna asa de cunoscut! El are o pernuta cat o foaie de hartie si il gasesc in somn dupa 10 min cu ea in cap pe ochi si o tine asa de strns de nu i=o pot lua! Si distruge tot ce prinde! Ieri am fost la mama si era sa ne puna tot ce era pe masa in brate ca tragea el de fata de masa! Nici cand bea bibe nu are stare, da din maini si din picioare de mama focului! Si cel mai tare ma enerveaza ca in agitatia asta a lui imi da cu picioarele in sani si se prinde cu mana de pielea de pe ei si se tine bine de-mi dau si lacrimile de durere!!!!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
giayan spune:
Va multumim pentru primire .
Sper in curand sa reusim sa punem ceva poze.
Vreau sa ma alatur si eu fetelor ce au inceput o cura de slabire.
Acum la 1,67cm am 79 kg 

si am ca tinta 60 kg,dar inca alaptez si nu pot sa tin un regim foaret strict.
Pupici de la noi
Gianina si Andrei Ayan(26august2005)
ema.nu.ela spune:
monica,
din experienta iti zic ca nu e bine sa amesteci laptele. mie pediatra mi-a zis sa nu amestec nici macar lapte cu cereale cu lapte de la aceeasi firma. dar eu l-am amestecat si a fost ok. ii puneam la 180ml apa 5 masuri humana 2 + 1 masura cereale cu lapte.
dar cand am vrut sa schimb laptele de la humana catre topfer, schimband treptat cate 1 masura a avut colici urati vreo saptamana (asta dupa ce ii trecusera ca era pe la 4 luni)....asa ca am revenit la humana.
mai bine pui cereale fara lapte in laptele tau. mie imi plac cele de la Nestle (orez, 3 cereale, 5 cereale) ca sunt cu vanilina si au gust tare bun.
daca vrei sa-i dai cereale cu lapte de la Humana sunt bune dar sa-i dai separat...sa incepi cate putin sa vezi cum reactioneaza. eu zic ca n-o sa fie probleme.
starchi,
mie pediatra mi-a zis ca pot sa-i dau ananas. vreau si eu sa-i fac saptamana asta. nasol ca nu se gaseste in comert decat din ala cu mult zahar si trebuie sa facem noi.
si cartof dulce il pun cu de toate. am incercat initial sa-i fac cu unt si lapte si n-a fost deloc incantata desi mie mi se parea tare bun. dar o sa mai incerc mai incolo poate si-a mai schimbat gusturile.
mamica de maria, 7 luni si 5 zile
Aldebaran spune:
Simona - auzi, tu, da' de par te trage? Ca al meu are mania cu trasu' de par si apucatu' de ochelari.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
irinabungau spune:
Corina, nici Ioana a mea nu sta in fundulet, tot asa se bataie si pica... Ma uit si eu la prichindeii astia ca stau in fundulet, se ridica in picioare si Ioana este tare lenesa...
Simona, in we il astept, o sa trag o fuga la aeroport ca nu am rabdare... ![]()
![]()
Am pus si eu filmulete, daca vreti sa o vedeti pe Ioana puteti intra aici:
http://www.dropshots.com/irinabungau
va pupam
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
M-am enervat azi cu asistenta asta a mea!!!! Pe cat e dr de meseriasa poe atat e de ciudata asistenta! Cica sa ma du maine la vaccinul antirujeolic! Si ca sa fiu la 11.45 fix fix fix acolo1 M-au apucat spumele ca noi la ora aia tocmai mancam tacticos marul! Si ca nu se poate altfel ca daca desface vaccinul tb facut imediat!!! Si ca vor fi o multime de copii acolo la vaccin! Asa e fetele care l-ati facut deja? Tb facut imediat? Si i-am zis ca vreau sa-l vada dna dr ca a fost racit si a zis, pai da, ca vine si ea tot atunci! Pai imi spuneti si mie cum poate sa-l vada si dr si sa-i faca si vaccinul la 11.45 fix totul? Sunt plina de spume! Si sotul cica nu poate sa mearga la ora aia! Noroc cu mama ca merg cu ea si cu tata!
Dap, Simona, asa a fost si la noi. La 13.00 fix trebuia sa fim acolo, si au vaccinat 8 copii. Zice ca 15 min e bun vaccinul din mom deschideri flaconului.
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni

Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Multumim fetelor pt complimente
si
de la Luca
Kulta bine ia revenit, ma bucur ca ati terminat de instalat, arata super bine am vazut pozele. Sanatate multa, vad ca Sebi si-a mai revenit la un program mai normal
Irina, Ioana e o dulceeeeee
Fetelor,
Luca nu vera sa mai manance. Incercam cu de toate: legume cu pui, ou, peste, ficat, nu-i mai place. Mamaligutza cu branzica si iaurt, azi i-a dat nu a vrut. Mar copt cu branzica, nu mai vrea, banana nu. Nu stim ce sa-i mai facem. Dati-mi si mie idei de meniu. Sau ce se intampla: sa fie de la dintzi, de la vaccin, dar deja e o sapt de la vaccin
Nu mai stim ce sa facem, pt ca se face ca vomita, si nu mai vreaaaa

Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luni
Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
MirelaV spune:
buna seara.
fetele..am vorbit cu Anis. era la fel..mai linistita. Ingrid o tot striga mama mama. raspunde bine la tratament..mai au putin si vin acasa.
o seara frumoasa.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Aldebaran spune:
Irina - credeam ca numai noi suntem mai lenesi. Vesela si dulcica fetita ta!
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp