Bebelusi de iulie-august 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Mey fetelor, ce sa fac ca asta doarme-n brate la mine si nu stiu ce sa fac: daca-l las sa doarma o sa ma termine la noapte, daca-l trezesc vrea sa apese taste sau sa dea suturi la tastatura.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Albinuzza - nu vreau sa-ti dau un sfat rau dar azi, din disperare, am recurs la o solutie pe care nu o agreez: am deschis televizorul, s-a holbat la el, a mai uitat si a mai deschis gura nitel fara sa mai scuipe mancarea. Dar eu ma lupt mai mereu cu el. Nu cred ca e meniul de vina, ca tu ai insirat o gramada, nu se poate ca dintr-o data sa nu-i mai placa nimic. Poate e de la dintisori daca inainte papa bine.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irina, e o scumpa Ioana si e tare frumoasa. Tati va fi fermecat cind ajunge...ma bucur pt tine ca mai ai putin si "se reintregeste familia".

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Fetelor va multumesc mult pt raspunsurile referitoare la "onorariul" dr pt vizite la domiciliu. Dupa cum vad eu, 500.000 e prea putin pt dr mea. Nu ar fi nimic, dar dupa ultima faza imi vine s-o schimb. S-a dovedit pana la urma ca zuzuca mea a luat un virus cand am fost la spital sa ii fac vaccinul. Nu stiu daca de la suvoiul de pacienti care se perindau pe coridor sau de la baietelul care a tusit langa noi o ora cat a intarziat dr pt ca il chemase la consult odata cu fetita mea sanatoasa. Cert e ca am plecat cu ea sanatoasa si am ajuns acasa cu ea bolnava. De cateva zile bune ne luptam cu nasucul infundat, muci la greu incat trebuie sa o culc sprijinita de o perna inalta, ca sa nu i se infunde nasul instantaneu cand o asez in pat. M-am speriat rau sa nu fie ceva la plamani dar din fericire nu e cazul. Nu face febra asa ca nu trecem pe antibiotice si asteptam sa isi faca damblaua si sa treaca cat mai repede.

V-am citit pe sarite in ultimul timp, adica... mai mult nu. Incerc sa recuperez cand isi va reveni fata.

Anis multa sanatate pt Ingrid, sa isi revina repede, sa treaca cu bine peste acest episod neplacut. Va asteptam curand acasa... la voi si pe DC

cuscra multu pt raspuns. Am vizionat pozele cu bondarelul. E deja un copilas , nu mai e bebelus. Ma topesc de dragul lui cand ii vad pozele Cum nu vine primavara asta o data sa o punem de-o intalneala Legat de mancare, eu m-am resemnat cu ideea ca are zile cand nu ii trebuie mancare solida, dupa indarjirea cu care strange buzele cand ma apropii cu lingurita. Vestea buna e ca fazele astea sunt trecatoare. Ieri de ex n-a vrus sa manace din lingurita ci sa muste direct din castronel. asa ca in mom in care ea deschidea gurita sa guste castronul eu ii impingeam mancarea cu lingurita pana s-a prins ca ii place papa si a acceptat si lingurita. Are si ea toane, ce sa mai.... o inteleg ca si eu sunt la fel.

Am vizionat multe poze cu bebelusi SUPERBI. nu nominalizez pt ca toti sunt minunati. Sa ne traiasca!

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Participam la concurs! Participam la concurs!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Corina- Bine ai venit!!! Bun venit tutror fetelor noi, sa va creasca puiutii ca Fat-Frumos din poveste!!!

Diana-Mirela- am vazut ca mi-ai raspuns prompt, multumesc frumos!O sa-i fac si eu cu branzica si smantanica...e cam pe gustul meu

Mamini- multumim pt aprecieri!! Si floricica ta e o zana, stii ca-i facem ochi dulci, da?

- bondarelul tau parca ar fi fratele mai mare al lui Matei .E dulce foc si e ditamai flacaul!!!Pupici pe frunte!!

Irina - sa va dea Domnu' niste zile de vis cu asa eveniment si asa papusica!

Ema.nu.ela - eu i-am dat ananas-ananas, neconservat, l-am curatat, l-am tocat cu cutitu si i-am dat sa pape.Stiu ca cele conservate au mult zahar si am evitat sa-i dau.

...daca am uitat sa raspund cuiva...scuze...sunt zuzex de la dintisorii lui Matei..

Luiza&Matei Scantei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Am uitat sa va spun ca si Matei face zilnic la olitza .Il pune bona si la pipi si la kk, sunt tare mandra de el!!!

L-a mai invatzat sa dea noroc si sa se intinda cand se trezeste...e atat de caraghios cum se intinde si rade ...ca stie ca ne face placere.

O sg chestie ciudata am obs, i-au aparut niste pete rosiatice, iar pielea din pata este f uscata. O fi alergic la ceva?La ou sau ficat oare? Desi ii dau si ficat si ou de vreo 3 saptamani (iar cand i-am dat ananas, deja le avea).
Voi ati avut astfel de pb?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Mai mamici m-ati terminat cu concursul vostru de balcoane si dos-uri. am reusit azi sa va citesc de la servici si rideam pe sub birou. Cind nu ma abtineam aruncam un ghemotoc de hirtie sub birou si ma aplecam sa il ridic, momente in care rideam pe infundate. Eu n-am cu ce ma lauda la capitolul balcoane, la dos e insa altceva dar nu vreau sa ma masor. Oricum pe mine ma place David si de altcineva nu am nevoie sa ma placa.
Am vazut multe poze :ale lui Ema, ale lui Albinutza (s-a facut asa de mare Luca de cind nu l-am vazut; se citea dragostea in pozele facute cu toti trei), filmele lui corabioara si am admirat pletele frumosului grec. Ne-au placut toate si am adaugat si eu poze facute la 6 luni si o saptamina. Va invit sa-mi admirati baiatul caci sunt si eu o cioara...Simona propun sa ne vedem cind va veni cu siguranta primavara pt ca acum iar s-a uritit si am auzit ca pina pe 20 martie va fi frig, lapovita, ploaie. M-am cam saturat de iarna asta nazuroasa dar asta e. Cind vom iesi in parc probabil pruncii nostrii or sa mearga mai stii..
Mamici va provoc si eu la un concurs sau mai bine zis o rubrica despre poreclele date de noi copiilor nostrii. Eu de ex ii spun : broscuta, galusca, sufletel,zimbarici. Daca imi mai aduc aminte sau folosesc o porecla noua am sa va spusn. Inchei aici pt ca ma asteapta o baie plina cu apa calda si apoi somnic dulce . Ma duc sa ma balacesc.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Aldebaran

Albinuzza - nu vreau sa-ti dau un sfat rau dar azi, din disperare, am recurs la o solutie pe care nu o agreez: am deschis televizorul, s-a holbat la el, a mai uitat si a mai deschis gura nitel fara sa mai scuipe mancarea. Dar eu ma lupt mai mereu cu el. Nu cred ca e meniul de vina, ca tu ai insirat o gramada, nu se poate ca dintr-o data sa nu-i mai placa nimic. Poate e de la dintisori daca inainte papa bine.

El papa bine pana acum, cam de cand m-am intors la serv a inceput sa faca figuri la mancare, iar mai nou are chestia asta cu sila, isi face singur, si da sa vomite, dara daca ii zic NU, se uita la mine si inghite Sper sa fie de la dintzi si sa fie trecator, ca ne-a zapacit

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Cami, imi pare rau ca norishoara noastra nu este bine. Sper sa se faca bine, si sa nu mai ia medicamnete si sa poata respira usor. Uite cel mai mare de la Lucutza pt Anutza sa se faca bine rpd, sa ne plimbam de manutza in park

Corina, ce de par are Aris, seamana cu tati

Andreea felicitari...asteptam vesti...baftaaaa

Stati sa ma masor, ca am uitat....120cm am fetelor cred ca pot concura cu succes la concurs..c.e zicetzi?!?!?!
Gata fug la somn, ca maine iar serviciu si o seara linistita

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput