Regimul disociat (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Criss75

Si eu sper sa ma tina cat mai mult, si sa ajung iarasi la silueta ideala, sau oricum , pe aproape.
Datele pentru lista ar fi, 1.61 si 68 kg. Sper sa ajung cel putin la 58.

Multa bafta! Esti pe lista!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diana2004

Ralnied,io am scris in cap trecut ca deocamdata mi-am schimbat stilul de a minca si nu mai tin regim strict .Asa ca daca ma treci in partea a doua a listei nu ma supar !

Spor la slabit !

diana2004

Diana, stiu... Dar aveam nevoie de o confirmare din partea voastra, ca sa nu ziceti dupa aceea ca sunt eu rea! Sau cine stie cum se mai poate interpreta... Cand vrei sa reincepi, te "mut" inapoi la lista principala! Pupici!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Veve

Mei,daca-i cu nr. de locuri pe listuta,pe mine stergeti-ma!N-am renuntat definitiv,da' nici n-am mai tinut de cand problemele cu stomacu' si nici nu stiu exact cand ma reapuc.Oricum,va fi 1-1-1 probabil (asta daca nu trec pe Monti),pen' ca numai gandu' la 3-3-3 ma umple de greturi
So....mult succes si sa ne revedem slabanoage!

[quote]

Ieseanca mea draga, sesizez cumva o umbra de suparare pe fata ta??? Din cauza mea...? Sau ma insel??? Sper ca ma insel...
Dar acum cum iti este cu stomacul??? Tot te deranjeaza??? Multa sanatate!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by baicualina

hai te roooog!ralnied1nu fi suparata pe mine!

Alina

Mai, omule!!!!!!! Nu sunt suparata pe tine!!! Si nici nu m-am suparat ca ti-am scris de 2 ori! Daca vrei si iti face placere, iti scriu si de 10 ori, nu-i bai pentru mine!
Doar ca ieri, dupa ce ti-am raspuns tie ultima data, am plecat la munca. Si de acolo nu am mai reusit deloc sa intru pe DC pana acum...
Auzi, dar tu la 3 noaptea din cauza mea nu puteai dormi de trimiteai mesaje pe DC???

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Momentan, eu incerc sa tin un disociat pe mese in continuare... Pentru ca m-a cam deranjat ficatul zilele trecute... In plus, la noi la munci sunt aniversari pe banda rulanta in perioada asta (hahaha, maine e ziua sefului!!!Yupiii!) si nu prea pot sta sa ma uit la restul cum...
Dar incerc sa mananc putin, fara paine si doar cand simt ca mi-e foame de nu mai pot...

Mada, stai linistita, ca aseara am facut si eu un fel de mancarica de cartofi (de post, pt miercuri si vineri), cu mai multe legume... Si cum sotul a vrut-o mai "lichida", a iesit mai mult o supa... Si nu am pus ulei deloc! Dar e asa buna!!! Si eu voi manca zeama! I-am pus si niste cimbru; ii da o aroma... Ideea e ca am pus si eu mazare in ea, dar mananc doar zeama si gata... Si, stai tu linistita ca de la 2-3 boabe de mazare nu te ingrasi acum!
Inainte, eu faceam mancarurile cu prajeala de ceapa, cu bulion, ca asa voia sotiorul... Dar in timp am inceput sa prajesc tot mai putin, astfel incat acum ... deloc... Si el nici nu si-a dat seama... Ii placea si manca... Pana cand m-a prins intr-o zi ca nu prajesc ceapa, ci o pun la fiert... Si mi-a atras atentia. Si eu i-am spus ca nu mai prajesc de mult timp... Sa moara! Nu-i venea a crede! Dar a continuat sa manance asa, mai sanatos... Nu comenteaza deloc.
De fapt, oare ce am vrut sa zic??? Ati inteles ceva?

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Neata fetelor...
Am facut astazi o tocana de legume...cuu muuulti cartofi....
Ce ai faceti de post?

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

sa pupe mama la fata ca nu e suparata pe mine!
cat despre scris la ora 3...la mine e normal ca se mai trezesc bebelina mea si deh...daca calculatorul e in casa nu e pacat??
hihihi

acum ca ne-ai spus ai dezlegare de la noi sa-ti faci putin de cap la munci!dar nu prea mult!!!sa te gandesti si la noi!

abia astept lunea sa pot sa ma cantaresc si sa va spun!stiu ca e post dar eu am papat de dulce(frupt)....

voi cum faceti tineti postul?
cu ce retete?ma bate si pe mine gandul dar nu sant un as in ale bucatariei!
m-am uitat la Postul Mare-sa-l timen impreuna si au ceva retete,insa toate cu ce nu avem voie sa papam noi la regimul disociat:cartofi,mazare,fasole...si apoi cum facem cu carnea si cu lactatele?
hai sa ne gandim impreuna poate gasim o solutie!ca totusi e post!!!

Alina
mamica de Diana aproape 6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Raluca , hai mai trece si la mine cu juma de kg minus , ca nu putea fi un kg ....da e bine si asa.

Madachan, mey...da tu chiar vrei sa ne complexezi ...hai, spor la slabit, desi esti f bine cum esti...da stii tu mai bine. la Edisoru.

Cat despre post...nu stiu cum, dar macar 3 zile tre sa tin...o sa vad eu...

la toate

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Fetelor, am si eu cateva intrebari:
1) Cat timp se tine regimul acesta?
2) Se poate manca ciorba?
3) Dar paine neagra/dietetica?
4) Te poti ingrasa daca nu mai tii acest regim, chiar daca mananci sanatos(adica fara prajeli, grasimi, dulciuri etc)?
Ma bate gandul sa incerc si eu si sotul meu aceasta dieta.
In plus, sotul meu ia si Xenical si vad ca a inceput sa dea rezultate, adica in 2 saptamani a dat jos vreo 4 kg.

Mergi la inceput

Alina, bine ca macar pana la urma, tot am reusit sa ne intelegem...
Eu am de gand sa postesc numai miercurea si vinerea, ca in rest e mai greu... Dar maine deja trebuie sa sar, ca... la aniversarea sefului nu pot lipsi, nu???

Si da, ma voi gandi si la voi. Si pentru fiecare dintre voi, voi mai manca cate ceva... (Doamne fereste!!!!)

Aime, te trec, iubita! Fii calma!
Hai ca mai vorbim noi!

E si maine o zi!

Mergi la inceput